Ilmainen pääsy kaikkiin synnyintietoihin!

Kommentit

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että tarjoamme ilmaisen pääsyn kaikkiin MyHeritagen kokoelmissa oleviin synnyintietoihin 10. – 16. heinäkuuta 2020!

Tee nyt hakuja MyHeritagen kokoelmista

MyHeritage on ylpeä 104 syntymärekisterikokoelmastaan, jotka sisältävät yli miljardi tietoa eri puolilta maailmaa. Syntymärekisterit ovat täydellinen paikka aloittaa esivanhempien tutkimusta tarjoten vilkaisun hetkeen, jolloin heidän elämänsä alkoi. Missä se tapahtui? Minä päivänä ja mahdollisesti mihin aikaan? Kuka oli läsnä syntymässä ja kuka rekisteröi sen? Vastauksia näihin kysymyksiin saattaa löytyä syntymärekistereistämme.

Syntymään liittyvät tiedot kirjataan yleensä muutaman päivän kuluessa syntymästä, ja ne sisältävät vanhempien nimet. Niissä on tavallisesti myös lisätietoja vanhemmista, kuten heidän omat syntymäpaikkansa, ikänsä, aikaisempien lasten lukumäärä ja uskonnollinen suuntaus.

Ennen 1900-lukua syntymät tapahtuivat yleensä kotona, joten monissa tämän ajanjakson syntymärekistereissä on myös kotiosoitteita. MyHeritage-kokoelmien synnyinrekistereissä voi olla myös hakemistoja, jotka sisältävät tarvitsemasi tiedot kopioiden pyytämiseksi alkuperäisistä asiakirjoista ao. viranomaisilta. Joissakin tapauksissa ne sisältävät myös skannattuja, korkearesoluutioisia kuvia alkuperäisistä asiakirjoista.

Yleensä, suurimpaan osaan näistä tiedoista on pääsy vain maksullisella MyHeritage-sopimuksella, mutta 10. – 16. heinäkuuta voit käyttää niitä vapaasti, vaikka et olisi maksava tilaaja. Tämä on erinomainen tilaisuus niille käyttäjille, jotka ovat halunneet tutkia syntymätietoja MyHeritagessa, mutta eivät ole halunneet sitoutua maksulliseen sopimukseen.

Oletko valmis löytämään tietoja esivanhempiesi syntymästä? Käy nyt osoitteessa Syntymärekisterit!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin