Heinäkuussa 2020 lisätyt historiallisten tietojen kokoelmat

Kommentit

MyHeritagean lisättiin viime kuussa 19,4 miljoonaa tietoa yhdeksästä kokoelmasta. Tämä päivitys nostaa MyHeritagen historiallisten tietojen kokonaismääräksi 12 502 231 975.

Alla lisätietoa jokaisesta kokoelmasta:

KokoelmaKuvausTietojen määräLinkki hakuun

California matkustajaluettelot, 1893–1957

Tämä kokoelma sisältää San Franciscoon, Kaliforniaan vuosina 1983-1957, ja San Pedroon, Wilmingroniin tai Los Angelesiin, Kaliforniaan 29. kesäkuuta 1907 ja 30. heinäkuuta 1948 saapuneet laivat. Yleisimpiä saatavilla olevia tietoja ovat matkustajan nimi, ikä, sukupuoli, saapumispäivä ja laivan nimi. Yksityiskohtaisemmat matkustajaluettelot sisältävät lisätietoja kuten siviilisääty, syntymäpaikka, kansallisuus, viimeinen asuinpaikka, lähtösatama, määränpää samoin kuin perheenjäsenten tiedot niin Yhdysvalloissa kuin kotimaassa. Koostuu NARA:n julkaisuista M1410, M1411 ja M1764.2,903,755 tietoaTee nyt hakuja

Seattle, Washington matkustajaluettelot, 1890–1957

. Tämä kokoelma sisältää vuosien 1890-1957 Seattleen, Washingtoniin saapuneiden laivojen matkustajaluettelot. Yleisin saatavilla oleva tieto sisältää matkustajan nimen, iän, sukupuolen, saapumispäivän ja laivan nimen. Yksityiskohtaisemp matkustajaluettelo sisältää lisätietoja kuten siviilisääty, syntymäpaikka, kansallisuus, viimeinen asuinpaikka, lähtösatama ja perheenjäsenten nimet niin Yhdyisvalloissa kuin kotimaassa. Koostuu NARA-julkaisusta M1383.2,852,242 tietoaTee nyt hakuja

New York City avioliittohakemisto, 1866–1937

New York Cityn avioliittohakemisto sisältää tiedot rekisteröidyistä avioliitoista. Tämä kokoelma auttaa löytämään henkilöitä, jotka avioituivat vuosien 1866-1937 välillä. Hakemisto sisältää seuraavat tiedot: morsiamen ja sulhasen nimet, vihkipäivän, sertifikaatin numeron ja kaupunginosan.

Kokoelmassa on tiedostot seuraavilta vuosilta kaupunginosittain:

Bronx, 1898-1937

Brooklyn, 1866-1937

Manhattan, 1866-1937

Queens, 1905-1937

Staten Island, 1898-1937

5,193,866 tietoaTee nyt hakuja

New Yorkin osavaltion kuolemat, 1957–1969, Päivitys

New Yorkin osavaltion kuolinhakemisto sisältää tietoa kuolemista, jotka on kirjattu New Yorkin osavaltioon poislukien New York City. Tämä kokoelma auttaa henkilöitä paikallistamaan New Yorkin osavaltion kuolintiedot 1957 ja 1969 välisenä aikana. Tämä hakemisto sisältää tiedon vainajista, kuolinajan ja -paikan sukupuolen, kuoliniän ja osavaltion tiedostonumeon.706,329 uutta  1,385,043 tiedostaTee nyt hakuja

USA, merivoimien ja merijalkaväen kunniamerkit, 1925–1994

Tämä kokoelma on luettelo Yhdysvaltain merivoimien myöntämistä ansiomerkeistä 1900-luvulla. Pääosa tietueista koskee Vietnamin sodassa tai myöhemmin ennen vuosituhannen vaihdetta palvelleita. Tietueet voivat sisältää seuraavia tietoja: palvelushenkilöstön etu- ja sukunimet, myönnetty ansiomerkki, ansiomerkin myöntöpäivä, palveluyksikkö ja sotilasarvo1,760,085 tietoaTee nyt hakuja

Spain, Navarra, kastehakemisto, 1559–1910

Tämä kokoelma on Baskimaan kastehakemisto, Baskimaa on nykyisin Navarran itsehallintoalue ja maakunta Pohjois-Espanjassa. Baskimaan itsehallintoalueen tiedostot sisältävät tietyn määrän tiedostoja Gipuzkoa ja Bickajan maakunnista. Seuraavia hakutietoja saataa löytyä kuten: lapsen etu- ja sukunimi, kasteen aika ja paikka, isän ja äidin nimet sekä lapsen isovanhempien nimet4,235,647 tietoaTee nyt hakuja

Spain, Navarra, avioliittohakemisto, 1577–1940

Tämä kokoelma on hakemisto Baskimaan avioliittorekistereistä, Baskimaa on nykyisin Navarran itsehallintoalue ja maakunta Pohjois-Espanjassa. Baskimaan itsehallintoalueen tiedostot sisältävät tietyn määrän tiedostoja Gipuzkoa ja Bickajan maakunnista. Tiedostot voivat sisältää morsiamen ja sulhasen etu- ja sukunimet, heidän ikänsä, vihkiajan ja -paikan sekä vihittyjen vanhempien nimet.818,815 tietoaTee nyt hakuja

Spain, Navarra, kuolinhakemisto, 1592–1986

Tämä kokoelma on Baskimaan kuolleiden hakemisto, Baskimaa on nykyisin Navarran itsehallintoalue ja maakunta Pohjois-Espanjassa. Tiedostot voivat sisältää kuolleen etu- ja sukunimen, syntymäpaikan, iän kuollessa, kuolinajan- ja paikan sekä vainajan isän ja äidin nimet.94,941 tietoaTee nyt hakuja

Hakemisto johtavista shakin pelaajista

Tämä kokoelma on hakemisto johtaviin shakinpelaajiin, jotka ovat rekisteröityneet FIDEen (Fédération Internationale des Échecs), maailman shakkiliittoon. Tietueet sisältävät seuraavat haettavat tiedot: pelaajan etu- ja sukunimi, sukupuoli, syntymävuosi ja maa, jota pelaaja edustaa kansainvälisissä otteluissa. FIDEn arvonimet ja pelaajien luokitus marraskuussa 2019 normaali-, nopea- ja salamashakissa sisältyvät myös kokoelmaan.925,214 tietoaTee nyt hakuja

Yhteenveto

Hakujen tekeminen uusista kokoelmista MyHeritagessa on ilmaista. Tulosten tarkastelemiseen tai niiden sukupuuhusi tallentamiseen tarvitaan Data- tai Complete-sopimus

Jos sinulla on sukupuu MyHeritagessa, Record Matching -teknologiamme ilmoittaa automaattisesti, jos näiden kokoelmien tiedot vastaavat sukulaistesi tietoja Sen jälkeen voit tarkistaa tiedot ja päättää, haluatko lisätäne puuhusi.

Viihdy uusien kokoelmien parissa!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin