Näytä meille parantamiasi ja värittämiäsi valokuvia ja voit voittaa!

Kommentit

Nyt voit käyttää MyHeritage Photo Enhancer ja MyHeritage In Color™ -ominaisuuksia rajattomasti ja aivan ilmaiseksi koko kuukauden ajan!

Tapauksen kunniaksi järjestämme sosiaalisessa mediassa kilpailun parannetuista ja väritetyistä perhekuvista. Kun tarjous päättyy 10. syyskuuta, valitsemme kolme onnekasta, jotka saavat Complete-sopimuksen vuodeksi! He saavat ilmaisen pääsyn MyHeritagen koko sisältöön ja ominaisuuksiin mm. 12,5 miljardiin historialliseen tietoon, Smart Matches™ – ja Record Matches -osumiin, Instant Discoveries™ -löytöihin — ja tietenkin Photo Enhancer – ja MyHeritage In Color™ -ominaisuuksien rajattoman käytön vielä paljon tämän tarjouksemme jälkeenkin.

Kuinka osallistut:

  • Kohenna suosikki perhekuviesi laatua Photo Enhancerilla ja väritä ne MyHeritage In Color™ -ominaisuuden avulla. Meistä historialliset kuvat, joiden takana on hyvä tarina, ovat parhaita.
  • Jaa kuva sosiaalisessa mediassa ja liitä mukaan joitain tietoja kuvasta. Käytä postauksessasi hashtagia #EnhancedandColorized ja tägää @MyHeritage.
  • Jaa myös alkuperäinen kuva, jotta näemme muutoksen tai lataa kuva vertailukuvana.

Siinä kaikki

Jos pidämme postauksestasi, saatamme ottaa sinuun yhteyttä yv:llä ja kysellä vähän lisää tietoja kuvan taustoista. Esittelemme parhaita kuvia voittokuvien lisäksi.

Klikkaa tästä ja katso joitakin mahtavia kuvia menestyksekkäästä #ColorBeatsCoronavirusBlues kilpailustamme alkuvuodelta.

Onnea matkaan!

Odotamme innokkaina kuviasi..

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin