Theory of Family Relativity™ -päivitys

Kommentit

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että olemme juuri päivittäneet Theory of Family Relativity™ -teoriat kolmannen kerran sen jälkeen, kun tämä mullistava ominaisuus julkaistiin helmikuussa 2019. Tämä uraauurtava teknologia voi tarjota hämmästyttävää uutta tietoa sukuyhteyksistäsi.

Theory of Family Relativity™ auttaa sinua saamaan mahdollisimman paljon irti DNA-osumistasi käyttämällä kaikkia kokoelmissamme olevia tietoja; 12,5 miljardia historiallista tietoa ja 4 miljardia sukupuuprofiilia. Tarjoamme sinulle teorioita siitä, kuinka saatat olla sukua DNA-osumillesi.

Käyttäjillä, jotka ovat tehneet MyHeritage DNA-testin tai jotka ovat ladanneet DNA-tuloksensa jostain toisesta palvelusta viimeisimmän päivityksen jälkeen, on nyt mahdollisuus saada vastauksia ja uutta näkökulmaa sukulaisuudesta ​​DNA-osumiinsa. Tämä päivitys antaa, jatkuvasti kasvavien sukupuutietokantojen ja historiallisten tietojen kokoelmien ansiosta, uusia teorioita myös niille, jotka ovat niitä saaneet jo aikaisemminkin.

Jos et ole vielä tehnyt MyHeritage DNA -testiä, harkitse pakkauksen tilaamista jo tänään..

Lisää tietoa Theory of Family Relativity™ -ominaisuudesta

Katso webinaari tästä vallankumouksellisesta teknologiasta, joka säästää sinut kymmeniltä tunneilta tutkimustyötä ja antaa useita teorioita siitä, kuinka sinä ja DNA-osumasi saatatte sukua toisillenne:

Lue myös Tietopankin artikkeli yhden teorian ratkaisemisesta

Theory of Family Relativity™ -päivitys numeroina

Teorioiden määrän kasvu edellisestä päivityksestä: 20,330,031 > 33,373,070, kasvua 64%.

Niiden DNA-osumien määrä, joilla on väh. yksi teoria kasvoi 59%:lla, 14,201,731 >  22,618,962.

Joskus teoriaan päästään useita eri polkuja pitkin, mikä viittaa vahvaan teoriaan ja antaa sille vahvaa todistusaineistoa. Edellisen päivityksen jälkeen näitä polkuja oli 161,762,761. Tämä päivitys lisäsi polkujen määrää 61%:lla ja nyt niitä on 261,960,015.

Niiden MyHeritage-käyttäjien määrä, joilla on vähintään yksi Theory of Family Relativity™ -teoria kasvoi 28%:lla.

Kuinka näet uudet teoriasi

Jos olemme löytäneet sinulle uusia teorioita tässä päivityksessä, näet DNA-osumat sivun yläosassa bannerin uusista teorioista. Klikkaa ”Tarkastele teorioita” ja näet kaikki löydetyt teoriat, sekä vanhat että uudet.

Banneri on käytettävissä muutaman viikon ajan, minkä jälkeen voit tarkastella teorioita  DNA-osumat -sivulla, osuman kohdalla.

Aina kun DNA-osumalla on teoria, se ilmoitetaan DNA-osuman-kortilla. Voit myös suodattaa DNA-osumia ja tarkastella vain niitä, joilla on teoria, klikkaamalla suodatinkuvaketta ja valitsemalla ensimmäisestä ryhmästä ”On Theory of Family Relativity”.

Näet myös ”UUSI” merkinnän juuri lisättyjen uusien teorioiden yhteydessä. Merkintä on näkyvissä 30 päivän ajan.

Theory of Family Relativity™ on premium-ominaisuus, joka edellyttää sivustosopimusta MyHeritage-palvelussa (Premium, PremiumPlus tai Complete). Käyttäjät, joilla ei ole MyHeritage-sopimusta, näkevät edelleen kaikki teoriat, jotka löysimme heille, mutta kun he klikkaavat teoriaa nähdäkseen tiedot, on osa niistä piilossa. Käyttäjät, jotka ovat ladanneet DNA-tuloksensa toisesta palvelusta MyHeritageen, voivat maksaa 36 €:n kertamaksun per pakkaus ja vapauttaa kaikki MyHeritagen edistyneet DNA-ominaisuudet ml. Theory of Family Relativity ™:n.

Tutustu sivustosopimuksiimme.

Yhteenveto

The Theory of Family Relativity™ voi olla ratkaisevassa asemassa, kun etsitään sukulaisuuspolkuja uusiin sukulaisiin tai ollaan umpikujassa. Se voi auttaa ratkaisemaan kuukausia tai vuosia vanhoja mysteereitä. Toivomme päivityksen auttavan sinua ja mielellämme kuulisimme saamistasi tuloksista.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin