Family Tree Builder on nyt saatavana macOS Catalinalle ja macOS High Sierralle

Kommentit

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että Mac-käyttäjät, joilla on käyttöjärjestelmänä Catalina ja High Sierra voivat nyt ladata MyHeritage Family Tree Builder -ohjelman ja käyttää sitä ilmaiseksi!  Jo miljoonat ihmiset ympäri maailman käyttävät Family Tree Builderiä, joka yhdistää innovatiivisen teknologian helppokäyttöisiin ominaisuuksiin.

Olemme saaneet usein pyyntöjä käyttäjiltä, joilla on jompikumpi kahdesta Mac-käyttöjärjestelmästä ja jotka ovat halunneet jatkaa Family Tree Builderin, suosikki sukututkimusohjelmistonsa, käyttöä. Meille oli tärkeää mahdollistaa näiden käyttäjien sukututkimuksen jatkaminen, sukupuiden rakentaminen, valokuvien lisääminen ja historiallisten tietojen tutkiminen. Kiitämme kärsivällisyydestäsi työskennellessämme tämän version parissa.

Tämä Family Tree Builder for Mac -versio, kuten edellinenkin, näyttää samalta kuin Windows-työpöytäohjelma, eikä edellytä Windows tai muita asetuksia tai määrityksiä ladattaessa. Se käyttää Windows-ohjelmistojen siirtämistä Mac-järjestelmään CrossOver by CodeWeavers -järjestelmän avulla.

Lataa Family Tree Builder ilmaiseksi

Family Tree Builderin tärkeimmät ominaisuudet toimivat samalla tavalla Family Tree Builder Mac -versiossa, mm. synkronointi, Smart Matches™ – ja Record Matches -osumat, Puun johdonmukaisuuden tarkastin, kaaviot jne. Joukossa on kuitenkin muutamia vähäisempiä ominaisuuksia, jotka eivät ole yhteensopivia Mac OS X: n kanssa ja jotka eivät ole Mac-käyttäjien käytettävissä.

Kun olet ladannut tiedoston, kaksoisnapsauta ladattua tiedostoa avataksesi levykuvan. Raahaa näkyviin tulevassa ikkunassa MyHeritage Family Tree Builder -kuvake macOS Applications -kansioon.

Kun asennus on valmis, toimii ohjelma suoraan Mac-koneella.

Lue lisää Family Tree Builderistä MyHeritage Tietopankissa.

Viihdy!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin