Historiallisten tietojen kokoelmia lisätty syyskuussa 2020

Historiallisten tietojen kokoelmia lisätty syyskuussa 2020

Syyskuussa lisäsimme 21,7 miljoonaa historiallista tietoa 12 uudesta kokoelmasta Australiasta, Armeniasta, Ison-Britannian kansainyhteisöstä, Kanadasta, Saksasta, Ranskasta ja Yhdysvalloista. Tämä päivitys sisältää laajan valikoiman eri tyylisiä kokoelmia: avioliitto- ja kuolemahakemistoja, olennaisten tietojen kokoelma, useita maailmansotaan liittyviä kokoelmia, veteraaneihin liittyvän kokoelman ja jopa rekisterin tieteellisestä henkilöstöstä. Syyskuun kokoelmien myötä MyHeritagen historiallisten tietojen kokonaismäärä on nyt 12,55 miljardia.

Alla on tietoja jokaisesta kokoelmasta:

Kokoelma Kuvaus Tietojen määrä Linkki hakuun

Hakemisto Australian Uudessa Etelä-Walesissa kuolleista vuosina 1787-1986

Kokoelma sisältää hakemiston kaikista kuolemantapauksista Australian Uuden Etelä-Walesin osavaltiossa. Tiedot sisältävät kuolleen etu- ja sukunimen, isän ja äidin nimet sekä vuosiluvun ja alueen, missä kuolema tapahtui. 5,097,587 tietoa Tee nyt hakuja

Hakemisto avioliitoista Australian Uudessa Etelä-Walesissa vuosina 1788-1966

Kokoelma sisältää hakemiston Australian Uudessa Etelä-Walesissa rekisteröidyistä avioliitoista. Tidedot sisältävät morsiamen ja sulhasen etu- ja sukunimen, avioliiton solmimisvuoden sekä alueen, jossa avioliitto solmittiin. Vaikka suurin osa tiedoista koskee siviiliavioliittoja, ne sisältävät myös joitain tapauksia seurakuntien piirissä solmituista avioliitoista. 3,679,225 tietoa Tee nyt hakuja

Armenia, äänestäjäluettelo 2019

Tämä kokoelma sisältää luetteloita äänioikeutetuista armenialaisista vuonna 2019. Jokainen lähde sisältää seuraavat henkilötiedot: etu- ja sukunimi sekä patronyymi, syntymäaika, osoite ja isän nimi. Nimet löytyvät sekä armeniankielellä että englanniksi ja niitä voi etsiä kummallakin kielellä. 5,131,594 tietoa Tee nyt hakuja

Kansainyhteisön sotien hautapaikat: 1914-1921 ja 1939-1947

Tämä kokoelma sisältää hakemiston Kansainyhteisön sotilaiden ja siviilien surmista Ensimmäisen ja Toisen Maailmansodam aikoina. Kokoelma sattaa sisältää seuraavia tietoja menehtyneistä: etunimi, sukunimi, ikä kuolinhetkellä, kaatumispäivämäärä, hautaus- tai muistilaisuuspaikka sekä erilaisia sotilaalliseen asemaan liittyviä tietoja kuten sotilasarvo ja rykmentti. Tietoihin saattaa sisältyä myös menehtyneen isän, äidin, puolison tai muun sukulaisen tai läheisen nimi. 4,018,932 tietoa Tee nyt hakuja

Ranska, yhdistelmä olennaisista tiedoista, 1585-1928

Tämä kokoelma on hakemisto erilaisista olennaisista tiedoista Ranskan departementeista Ainista, Loir-et-Cheristä (pääasiassa Vendôme), Rhônelta, Drômelta ja Hautes-Alpesilta sekä Lyonin metropolista. Tiedot ovat pääasiassa syntymiä / kasteita, kuolemia / hautaamisia ja avioliittoja, armeijan rekisteröintejä, lupia ja siviilisäätyrekistereitä laskevassa järjestyksessä. Tiedot voivat sisältää etu- ja sukunimen, tapahtuman päivämäärän ja tapahtumapaikan. Avioliittotiedoissa voi olla puolison etu- ja sukunimi. 2,209,485 tietoa Tee nyt hakuja

Kanada, Nova Scotia, avioliitot 1763-1864 ja avioliittojen rekisteröintitiedot vuosilta 1864-1942

 

Tämä kokoelma sisältää tietoja morsiamesta ja sulhasesta sekä heidän avioliittonsa solmimisen ajasta ja paikasta. Vuosilta 1763-1864 tiedot sisältävät avioliitot, joihin kuuluvat avioliitot ilman, että niistä olisi pyydetty rekisteröintitodistusta, mikä oli aiemmin yleinen käytäntö osavaltiossa aina vuoteen 1864 saakka. Tuolloin avioliiton rekisteröinnistä tuli pakollista. Vaikkakin siviiliavioliiton rekisteröinnistä tuli pakollista, sääntö ei ollut kaikille yhtäläinen kaikkialla Nova Scotiassa 1900-luvun alkuun saakka. Kun tiedot ovat saatavilla, löytyvät kokoelmasta myös rekistreröinti-ilmoitukset, jotka ovat avuksi etsittäessä alkuperäistä avioliittotodistusta. 520,478 tietoa Tee nyt hakuja

Kanada, Nova Scotia, Kuolleet, 1890-1967

Luettelo Nova Scotiassa kuolleista sisältää tiedot vuosilta 1864-1877 ja 1890-1967. Nämä tiedot sisältävät kuolleiden nimet, kuolinajat ja -paikat sekä kuoliniät. Vuosien 1864-1877 tietojen kattavuus on puutteellinen, ja vuosien 1890-1908 tiedot käsittävät vain Halifaxin kaupungin 472,172 tietoa Tee nyt hakuja

Saksa, Rostockin yliopistossa opiskelleet  1419-1991

Tämä kokoelma koostuu yliopistossa opiskelleiden hakemistosta Rostockissa, Mecklenburg-Vorpommern, Saksa. Yliopisto perustettiin vuonna 1419 ja se on kolmanneksi vanhin Saksassa. Hakemisto voi sisältää opiskelijan etu- ja sukunimen, ylioppilaaksi tulo päivän, syntymäajan ja -paikan, asuinpaikan, alkuperän, uskonnon ja erilaisia opiskelijatietoja, kuten opintoalan ja uratavoitteet. 100,303 tietoa Tee nyt hakuja

Saksa, natsivainojen juutalaisuhrit , 1933-1945

Tämä kokoelma on hakemisto Saksassa asuneisiin juutalaisiin, jotka joutuivat vainon kohteeksi natsiaikana. Tiedoissa on etu- ja sukunimi sekä tyttönimi, syntymäaika ja -paikka, asuinpaikka, vankeusajankohdat ja -paikat, maastamuuton päivämäärä, jossa ilmoitetaan kohdemaa, lähtöpaikat, lähtöpäivä ja määränpää sekä päivämäärä ja kuolinpaikka. 174,564 tietoa Tee nyt hakuja

Japanilais-amerikkalaisten uudelleensijoitukset toisen maailmansodan aikana 1942-1946

Tämä on kokoelma japanilais-amerikkalaisista, jotka evakuoitiin kotoaan Washingtonista, Oregonista ja Kaliforniasta ja siirettiin kymmeneen eri uudelleensijoituskeskukseen toisen maailmansodan aikana. Uudelleensijoituskeskukset olivat Kaliforniassa, Idahossa, Utahissa, Coloradossa, Arizonassa, Wyomingissa ja Arkansasissa. 109,377 tietoa Tee nyt hakuja

Minnesota, Veteraanien hautahakemisto, 1857-1975

Tämä hakemisto sisältää veteraanit, jotka kuolivat ja haudattiin Minnesotan hautausmaihin vuosina 1857-1975. Tietue näyttää yleisesti veteraanin etu- ja sukunimen, paikoitellen keskimmäiset nimet tai vain sen etukirjaimen, kuolinpäivän, hautauksen piirikunnan ja veteraanin käymät sodat 72,102 tietoa Tee nyt hakuja
Yhdysvallat, Tieteellisen ja teknisen henkilöstön kansallinen rekisteri, 1953-1956 Tämä kokoelma koostuu sosiaali- ja luonnontieteilijöiden kyselyvastauksista vuosilta 1953-1956. Kyseiset henkilöt ovat pääosin biologian, geologian, fysiikan, psykologian ja matematiikan aloilta. Tiedostot voivat sisältää seuraavia haettavissa olevia tietoja: etu- ja sukunimi, sukupuoli, syntymävuosi, työpaikka, yhteisö ja henkilöin korkeimman tutkinnon aihe. 125,515     tietoa Tee nyt hakuja

Yhteenveto

Toivomme, että nämä hienot kokoelmat tarjoavat uusia polkuja sukututkimukseesi. Hakujen tekeminen näistä MyHeritagen kokoelmista on ilmaista. Tarvitset Data- tai Complete-sopimuksen, jotta voit tarkastella kaikkia tietoja tai tallentaa niitä sukupuuhusi. Ilmaiskokoelmien, kuten Saksa, Rostock yliopiston opiskelijat 1419–1991 ja Saksa, natsivainojen juutalaisuhrit 1933–1945 tarkastelemiseen ja/tai tallentamiseen et tarvitse maksullista sopimusta.

Jos sinulla on MyHeritage sukupuu, Record Matching -teknologiamme ilmoittaa sinulle automaattisesti, jos näistä kokoelmista löytyy sukupuusi henkilöitä. Voit, sen jälkeen tarkistaa tiedot ja päättää, haluatko lisätä ne puuhusi.

Nauti uusista kokoelmista!

Kommentit

Sähköpostiosoite pidetään yksityisenä, eikä sitä näytetä

  • kaarlo kangasniemi

    lokakuu 18, 2020

    Pitäis saada tietoon sukulaisten syntymäpaikka ja kuoliajat ja syntymäaika.