Seuraa meitä

Pyhäinpäivän kunniaksi ilmainen pääsy kaikkiin kuolin- ja hautaustietoihin MyHeritagessa

Pyhäinpäivän kunniaksi ilmainen pääsy kaikkiin kuolin- ja hautaustietoihin MyHeritagessa

Kommentit

Kuvat: Vantaan kaupunginmuseo, kuvaaja Antti Yrjönen 4.11.2017

Pyhäinpäivä toiselta nimeltään pyhäinmiestenpäivä on kirkollinen juhlapyhä jolloin muistetaan pyhimyksiä, marttyyreita ja vainajia. Alunperin pyhäinpäivää on vietetty Suomessa marraskuun ensimmäinen päivä, eli 1.11. Nykyään pyhäinpäivää on siirrytty viettämään Suomessa lauantaina joka osuu välille 31.10-6.11. Tänä vuonna pyhäinpäivä Suomessa osuu 31.10. lauantaille.

Monissa muissa maissa Pyhäinpäivää vietetään edelleen 1.11. Maailmalla pyhäinpäivä tunnetaan myös Halloweenina. Myheritage tarjoaa pyhäinpäivän aikaan 29.10. – 2.11.2020 kaikki kokoelmissaan olevat kuolin- ja hautaustiedot ilmaiseksi.

Suomi, hautaukset, 1725-1909
120 980 tietoa
Hakemisto valikoituihin hautauksiin Suomessa. Mukana on vain muutamia paikkakuntia ja aikajakso vaihtelee niiden mukaan. Tässä kokoelmassa on 120 980 tietoa. Yksityisyyslaeista johtuen uusia tietoja ei esitetä. Aikajakso edustaa useimpia tietoja. Jotkut tiedot saattavat olla vanhempia tai uudempia.

Tee hakuja hautauksista Suomessa.

Tee nyt hakuja näistä kokoelmista

Kuolema, hautaus, hautausmaa ja nekrologiset tiedot ovat keskeisiä lähteitä sukututkimuksessa. Kuolintodistukset kirjoitettiin yleensä muutaman päivän kuluessa kuolemasta, ja niissä voi olla monia yksityiskohtia henkilön elämästä, kuten hänen ikänsä kuollessa, syntymäpaikka, vanhempien nimet ja alkuperä sekä kuolinsyy. Nämä tiedot toimittaneen henkilön nimi voidaan myös mainita, ja se voi myös olla tärkeä vihje, joka auttaa sinua löytämään uusia sukulaisia.

Hautaus- ja hautausmaa-asiakirjat saattavat täydentää kuolintodistuksia ja tarjota lisätietoja, kun taas nekrologit voivat antaa runsaasti tietoja henkilön elämästä: hänen kiinnostuksensa kohteista, ammatista, intohimoista ​​ja yhteyksistä yhteisöön.

MyHeritagessa on 153 tähän luokkaan kuuluvaa kokoelmaa ja niissä on 548 923 579 tietoa. Normaalisti suurin osa näistä kokoelmista on vapaasti haettavissa, mutta edellyttää maksullista MyHeritage-sopimusta, jotta tietoja voi tarkastella ja tallentaa sukupuuhun. Mutta tämän rajoitetun ajan voit hyödyntää kaikkia kokoelman tietoja täysin ilmaiseksi.

Tämä on hyvä tilaisuus niille, joilla ei ole maksullista sopimusta päästä hyödyntämään tietoja!  Joten sukella kokoelmiin ja katso, mitä tietoja esivanhemmistasi löytyykään.

Tee nyt hakuja kuolemista, hautauksista, hautausmaista ja muistokirjoituksista

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin

  • Maria-Leena Heiskanen


    lokakuu 18, 2020

    Mielenkiinnolla seuraan

  • Terttu Paju


    lokakuu 21, 2020

    Aion katsella ja seurata tilannetta.