Uutta: Muuta MyHeritagessa olevat valokuvasi upeaksi seinätaiteeksi

Kommentit

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että MyHeritage-käyttäjät voivat nyt helposti tehdä MyHeritagessa olevista perhekuvistaan kaunista seinätaidetta! Olemme luoneet saumattoman tuoteintegraation Mixtilesin kanssa ja järjestäneet MyHeritage-käyttäjille jopa 30%: n alennuksen, kun he tilaavat useita tauluja sekä ilmaisen maailmanlaajuisen toimituksen!

Katso tämä lyhyt video:

Mixtiles on johtava maailmanlaajuinen painetun seinätaiteen palvelu. He valmistavat kauniita 20 × 20 cm:n kokoisia valokuvatauluja, jotka kiinnitetään seinälle ilman vasaraa tai nauloja. Se tekee niistän upeita lahjoja annettavaksi rakkaillesi, etenkin niille, jotka rakastavat nostalgisia valokuvia (kukapa ei rakastaisi?).

Jos olet hyödyntänyt MyHeritagen mahtavia Photo Enhancer– ja MyHeritage In Color -kuvatyökaluja sekä muokannut niillä valokuvistasi korkealaatuisia värikuvia, tiedätkin kuinka hieno vaihtoehto olisi niiden laittaminen esille kodissasi…tai antaminen todella ainutlaatuisena lahjana rakkaillesi. Kaikki muutamalla napsautuksella! Ihmisten viettäessä vuonna 2020 aikaisempaa enemmän aikaa kotona, on hyvä somistaa kotia seinätaiteella, joka tuo iloa ja muistuttaa sinua niistä, joita rakastat eniten.

MyHeritagen perustaja ja toimitusjohtaja Gilad Japhet kehitti ajatuksen kumppanuudesta Mixtilesin kanssa. Aina pakkomielteeseen asti ihastuneena perhekuviin, Gilad keräsi ison määrän historiallisia kuvia suvustaan ja etsi tapaa tehdä niistä kauniita lahjoja perheensä jäsenille. Hän järjesti Mixtiles-yllätyslahjan äidilleen, Saralle. Valokuvat hän oli sitä ennen tarkentanut MyHeritagen Photo Enhancer -ominaisuuden avulla, ja osa hän oli värittänyt MyHeritagen In Color ™:lla. Giladin äiti oli ikionnellinen saadessaan lahjan!

6 Mixtiles kuvataulua, jotka ovat nyt Giladin äidin makuuhuoneen seinällä

Mixtiles kuvataulut ovat hyvin kevyitä ja niissä on erityinen liima, jonka avulla ne on helppo ripustaa mihin tahansa seinälle. Porausta tai vasarointia ei tarvita; voit kiinnittää ne haluamaasi paikkaan ja ne tarttuvat helposti ja tiiviisti mihin tahansa pintaan eivätkä jätä jälkiä poistettaessakaan. Jos päätät siirtää ne toiseen paikkaan, otat ne vain alas ja kiinnität uudestaan.

Taulujen neliömäinen muoto ja helppo kiinnittäminen tarjoavat ainutlaatuisen edun perhekuvien esittelemisessä. Voit tilata yhdistelmän viimeaikaisista ja historiallisista valokuvista, asetella ne vierekkäin korostamaan perheen yhdennäköisyyttä ja luomaan visuaalisia yhteyksiä sukupolvien välille!

MyHeritage-valokuvien muuttaminen upeaksi seinätaiteeksi ei voisi olla helpompaa. Lataa valokuvat MyHeritageen, valitse alkuperäisistä kuvista tai väritä ja kohenna kuvien laatua ennen tilaamista. Saat ilmaisen ovelta ovelle -kuljetuksen kaikkialle maailmaan ja ainutlaatuisia alennuksia, jotka vaihtelevat maittain.

Kun tilaat Suomeen ovat alennuksesi seuraavat:

20% alennusta, kun tilaat väh. 3 Mixtiles kuvataulua

30% alennusta, kun tilaat väh. 6 Mixtiles kuvataulua

Näin tilaat:

Jos tilaat tauluja kuvista, jotka jo ovat MyHeritagessa

Voit tilata taulun mistä tahansa kuvasta, joka jo on MyHeritagessa. Aloita valitsemalla ”Omat kuvani” Sukupuu-välilehden valikosta. Näet kaikki MyHeritagessa olevat kuvasi.

Napsauta jotain kuvista, mikä avaa kuvasivun. Napsauta sitten fuksian väristä kuvaketta vasemmalla kuvan yläpuolella.

Valittu kuva on sen viimeisin versio – olipa sitten kyseessä alkuperäinen valokuva, värillinen versio, parannettu versio tai parannettu ja värillinen versio. Voit vaihtaa valokuvan viimeisimmän version ja alkuperäisen välillä napsauttamalla kuvassa olevia kolmea pistettä.

Ponnahdusikkunan avulla voit muuttaa valokuvasi seinätaiteeksi valitsemalla ”Tulosta seinätaiteeksii” tai ”Valitse lisää valokuvia”.

Jos haluat valita lisää kuvia, sinut siirretään takaisin “Omat kuvani” -sivulle ja siellä voit valita lisää kuvia.

Kun olet tehnyt haluamasi valinnat ja napsauttanut “Tulosta seinätaiteeksi”, siirryt Mixtilen sivustolle tekemään tilauksesi loppuun.

Ensimmäiseksi näytössä kerrotaan, mitä tietojasi jaetaan Mixtilesin kanssa

Ennen tilauksen tekemistä sinua pyydetään rekisteröitymään Mixtiles-palveluun ilmaiseksi.

Jos hyväksyt, sinut ohjataan Mixtilesin-verkkosivustolle tilauksen viimeistelyyn. MyHeritage ei jaa henkilökohtaisia tietojasi Mixtilesin kanssa, joten sinun on luotava siellä uusi tili (ilmaiseksi) antamalla nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Kun olet tehnyt sen, hakee Mixtiles valitsemasi valokuvat automaattisesti MyHeritage-sivustolta.

Kun olet Mixtilesin tarkastelusivulla, voit valita erilaisia kehyksiä tai jättää valokuvasi kehyksettömiksi (Edge-tyyli, joka on suosikkimme).

Mixtiles mahdollistaa kuviesi zoomamisen ja uudelleen sijoittelun kehykseen, koska kehys on neliö ja kuvasi saattaa olla suorakulman muotoinen

Napsauta “Checkout” ja viimeistele tilauksesi.

Voit myös tilata useita kuvatauluja suoraan ”Omat kuvan” -osiosta MyHeritagessa. Myös sieltä löytyy fuksian värinen kuvake, josta pääset tekemään tilausta. Napsauta sitä.

Voit valita useita kuvia

Valittuasi haluamasi kuvat, napsauta “Tulosta seinätaiteeksi”. Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa ovat valitsemasi kuvat.

Voit napsauttaa kunkin kuvan vasemmassa yläkulmassa olevaa 3 pistettä ja valita alkuperäisen, värillisen tai parannetun valokuvan uusimman version tai voit poistaa minkä tahansa valokuvan.

Napsauta Jatka ja suorita tilauksesi Mixtiles-verkkosivustolla. Jos sinulla on jo tili, sinun tarvitsee vain tehdä haluamasi muutokset, kunnes olet tyytyväinen tilaukseesi, ja napsauttaa ”Checkout”.

Mixtiles kuvataulusi toimitetaan ilmaiseksi mihin tahansa osoitteeseen maailmassa.

Kun teet Mixtiles-tilauksen uutena käyttäjänä

Eikö sinulla vielä ole MyHeritage-tiliä? Ei huolta! Rekisteröidy osoitteessa www.myheritage.fi

Valitse Sukupuu-välilehden pudotusvalikosta ”Omat kuvani”, josta voit ladata kuviasi MyHeritageen. Voit myös kohentaa kuviesi laatua ja värittää niitä ja jatkaa yllä olevilla ohjeilla tilaamaan kuvatauluja.

Hinta

Kuvataulujen hinta riippuu siitä, Kuinka monta tilaat. MyHeritage-käyttäjät saavat erikoisalennuksia, joita ei saa muualta. Kun tilaat vähintään kolme taulua, on alennuksesi 20% ja vähintään kuudesta saat alennusta 30% Ja muistathan, että toimitus on ilmainen kotiovellesi asti.

Yhteenveto

Uuden MyHeritage – Mixtiles integraation avulla voit muuttaa perhekuvasi edulliseksi, upeaksi, helposti asennettavaksi ja säädettäväksi seinätaiteeksi. Ympäröi itsesi muistoilla esivanhemmistasi ja sukulaisistasi – tai ilahduta perheenjäseniäsi kauniilla lahjoilla ja nauti heidän reaktioistaan ja kiitollisuudestaan

Käy MyHeritage-sivustolla ja tee valokuvistasi seinätaidetta jo tänään!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin