Lokakuussa 2020 kokoelmiin lisätyt historialliset tiedot

Kommentit

Mikä kuukausi! Lokakuussa MyHeritageen lisättiin 59,6 miljoonaa historiallista tietoa 6 eri kokoelmaan Norjasta, Walesista ja Portugalista. Kokoelmat sisältävät syntymiä ja kasteita, avioliittoja, kuolemia ja hautauksia sekä maastamuuttoluetteloita. Lokakuun päivityksen jälkeen MyHeritagen historiallisten tietojen kokonaismäärä on 12,7 miljardia.

Tässä on lisätietoja lisätyistä kokoelmista:

KokoelmaKuvausTietojen määräLinkki hakuun
Norjan kirkonkirjat, 1815-1938

Tämä kokoelma sisältää indeksoituja tietoja ja niihin liittyviä kuvia syntymistä, kasteista, avioliitoista, kuolemista ja hautajaisista, joita Norjan evankelis-luterilainen kirkko pitää. Nämä seurakunnan muistiinpanot tai kirkkokirjat (kirkebøker) ovat tärkeä tiedonlähde Norjassa, sillä tärkeät tapahtumat kirjattiin melkein jokaiselle henkilölle, joka asui Norjassa tämän kokoelman kattamana aikana. Norjalaisen tietosuojalainsäädännön vuoksi tässä kokoelmassa julkaistut syntymä- ja kastetiedot ovat vuoteen 1919 (mukaan lukien) saakka ja avioliittotiedot ovat vuoteen 1937 (mukaan lukien) saakka. Kuolin- ja hautausrekisterit ovat vuoteen 1938 (mukaan lukien) saakka ja muutamat tiedot sitä aiemmalta ajalta. Evankelis-luterilainen kirkko on ollut Norjan valtion kirkko vuodesta 1536 lähtien, ja sen papit toimivat hallituksen puolesta kerätessään ja tallentaessaan tärkeitä tietoja.42,248,250 tietoaTee nyt hakuja
Wales, Seurakunnan syntymät ja kasteet

Lapset yleensä kastettiin muutaman viikon sisällä syntymästä. Jokainen tietue sisältää alkuperäisen seurakunnan tietueen. Sisältyvät tiedot vaihtelevat, mutta löydät seuraavat tiedot, kun ne ovat saatavilla; nimi, syntymäaika, kasteen päivämäärä, seurakunta, isän nimi, isän ammatti, äidin nimi, vanhempien asuinpaikka ja syntymäpaikka.8,242,549 tietoaTee nyt hakuja
Wales, Seurakunnan avioliitot ja kuulutukset

Jokainen avioliitto- tai avioliittokuulutusrekisteri on kopio alkuperäisestä rekisteristä. ”Bann” eli avioliittokuulutus on ilmoitus parin aikomuksesta mennä naimisiin. Avioliitto- tai avioliittokuulutustietueessa olevien tietojen määrä voi vaihdella, mutta tietueet sisältävät seuraavat tiedot, kun ne ovat saatavilla: morsiamen etunimi, morsiamen sukunimi, sulhasen etunimi, sulhasen sukunimi, morsiamen ikä, sulhasen ikä, avioliittokuulutusajankohta, avioliiton päivämäärä, avioliiton vuosi, morsiamen isän nimi, sulhasen isän nimi, morsiamen seurakunta, sulhasen seurakunta, seurakunta ja lääni. Toisinaan pariskunnan iät (luku) saatettiin korvata sanalla ”full” (täysi-ikäinen). Tämä oli tavanomainen tapa ilmaista, että he olivat yli vaaditun iän, 21-vuotta. Jos morsian tai sulhanen oli alle 21-vuotias, kirjattiin tietoihin: ”vanhempien suostumuksella”.3,480,047 tietoaTee nyt hakuja
Wales, Seurakunnan kuolemat ja hautaukset

Nämä tietueet sisältävät transkription yksittäisestä merkinnästä alkuperäisestä rekisterikirjasta. Kunkin tietueen yksityiskohtien määrä voi vaihdella, mutta jos saatavilla, tietue sisältää; vainajan etu- ja sukunimi, ikä, syntymäpäivä (syntymävuosi määritetään usein kuolemantapauksen mukaan. Joissakin tapauksissa ikä ei ollut tiedossa ja se saattoi olla arvioitu rekisterien perusteella), hautauspäivä, kuoleman päivämäärä, äidin nimi, isän nimi, sukulaisen seuraavan nimen (yleensä puoliso), seurakunta ja sijainti.3,149,924 tietoaTee nyt hakuja
Portugali, Madeira, hakemisto kasteisiin, 1738-1910

Tämä kokoelma sisältää kastetiedostot Madeiran saarelta, Portugalista. Tiedosto sisältävät usein kastetun lapsen nimen, isän täydellisen nimen, äidin nimen ja kastepäivän ja -paikan. Lisätietoina saattaa olla tallennettu tietueen sisältävän sivun ja kirjan yksilöintitunnus1,676,377 tietoaTee nyt hakuja
Portugali, Madeira, hakemisto avioliittoihin, 1574-1940

Tämä kokoelma sisältää Maderaidan saarella, Portugalissa vihittyjen hakemiston. Tietueet sisältävät morsiamen ja sulhasen täydelliset nimet, vihkipäivän ja -paikan, ja joskus harvoin vihkiparin vanhempien nimet. Lisätietoina on voitu sisällyttää sen sivun ja kirjan yksilöintokoodi, johon tiedosto sisältyy.871,318 tietoaTee nyt hakuja

Yhteenveto

Toivomme, että nämä uudet kokoelmat tarjoavat polkuja sukututkimukseesi. Hakujen tekeminen näistä MyHeritagen kokoelmista on ilmaista. Tarvitset Data- tai Complete-sopimuksen, jotta voit tarkastella kaikkia tietoja tai tallentaa niitä sukupuuhusi..

Jos sinulla on MyHeritage sukupuu, Record Matching -teknologiamme ilmoittaa sinulle automaattisesti, jos näistä kokoelmista löytyy sukupuusi henkilöitä. Voit, sen jälkeen tarkistaa tiedot ja päättää, haluatko lisätä ne puuhusi.

Nauti uusista kokoelmista!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin