Urhoolliset esivanhempamme!

Kommentit

Artikkelikuva Talvisodasta, joka alkoi 30.11.1939. Lähde: SA-kuva, Sotamuseon kokoelmat. Kuvaa on käsitelty MyHeritagen kuvatyökaluilla.

Tässä kuussa haluamme kunnioittaa ja muistella urhoollisia esivanhempiamme, miehiä ja naisia, jotka ovat taistelleet maamme puolesta.

Ota osaa sodassa olleen esivanhempasi tarinalla ja voit voittaa MyHeritagen Complete-sopimuksen! Aikaa on 30.11.2020 saakka. Voit osallistua jakamalla kuvan maamme puolesta taistelleesta sukulaisestasi   FacebookissaTwitterissä, tai Instagramissa tägäämällä meidät ja käyttämällä hashtagia #MyMilitaryHeritage. Voit myös lähettää kertomuksen esivanhemmastasi osoitteella stories@myheritage.com. 3 onnekasta voittaa yhden vuoden Complete-sopimuksen!

Valokuvien lähettäminen

Yksi kuva voi kertoa enemmän kuin tuhat sanaa. Siitä lähtien, kun lanseerasimme MyHeritage In Color™ – ja Photo Enhancer -ominaisuudet, olemme saaneet hienoa palautetta siitä, kuinka nämä työkalut ovat auttaneet käyttäjiämme löytämään uutta tietoa esivanhemmistaan ja erityisesti uusia asioita heidän esivanhempiensa asepalveluksesta.

Kokeile, löydätkö sinä mitään uutta: ota esille kuva esivanhemmastasi sotilaspuvussa, kohenna kuvan laatua ja väritä se MyHeritagen kuvatyökaluilla. Vertaa sitten kuvia keskenään.

Mikko Rotko Rukajärvellä, yksityiskokoelma. Kuvan laatua on kohennettu ja se on väritetty MyHeritagen työkaluilla

Tarinoiden lähettäminen

Vaikka sinulla ei olisi valokuvaa, on esivanhempasi tarina tärkeä. Voit lähettää tarinan sellaisenaan ilman lisämateriaaleja. Riippumatta siitä, miten päätät kertoa esivanhempasi tarinan, kaikki otetaan huomioon.

Osallistu jakamalla tarinasi  FacebookissaTwitterissä, tai Instagramissa, tägäämällä meidät ja käyttämällä hashtagia #MyMilitaryHeritage. Voit myös lähettää kertomuksen esivanhemmastasi osoitteella stories@myheritage.com.

Näinä haastavina aikoina voimme ottaa esimerkkiä urheista esivanhemmistamme. Annetaan heidän rohkeutensa ja joustavuutensa innoittaa meitä toivoon paremmasta huomisesta.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin