Seuraa meitä

Esittelyssä MyHeritagen lahjajäsenyys

Esittelyssä MyHeritagen lahjajäsenyys

Kommentit

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa uuden MyHeritage-lahjajäsenyyden lanseeraamisesta juuri sopivasti juhlakauden alussa! Voit nyt antaa lahjaksi MyHeritage Complete-sopimuksen, parhaan sopimuksemme sukututkimukseen. Lanseerauksen kunniaksi lahjajäsenyys on nyt saatavana tutustumishintaan; 50%:n alennuksella.

Koska monet ihmiset viettävät nyt enemmän aikaa kotona ja etsivät mielekästä toimintaa, on MyHeritage-lahjajäsenyys täydellinen joululahja ja ilahduttaa varmasti rakasta perheenjäsentä tai läheistä ystävää.

Lahjajäsenyys on Complete-sopimus tarjoten pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin ja 12,7 miljardiin historialliseen tietoon MyHeritagessa.

Tilaa lahjajäsenyys muutamalla klikkauksella, ja valitsemasi vastaanottaja saa sähköpostiviestin, jossa kerrotaan lahjan lunastamiseen tarvittavat hyvin yksinkertaiset vaiheet.

Anna lahjajäsenyys tänään

Mitä se sisältää?

Voit valita, annatko yhden vuoden vai 6 kuukauden lahjajäsenyyden. Lahjajäsenyys on määräaikainen ja päättyy automaattisesti.

Lahjajäsenyys sisältää seuraavat Complete-sopimuksen edut:

 •       Rajoittamaton sukupuun koko ja tallennustila valokuville
 •       Pääsy MyHeritagen 12.7 miljardiin historialliseen tietoon
 •       Automaattiset Record Matches -osumat sukupuuhun
 •       Automaattiset Smart Matches™ -osumat miljooniin sukupuihin
 •       Instant Discoveries™ -löydöt (henkilö- ja valokuvalöydöt)
 •       Puun johdonmukaisuuden tarkistin, joka tunnistaa sukupuun epäjohdonmukaisuuksia
 •       MyHeritage In Color™ ja Photo Enhancer -ominaisuuksien rajaton käyttö

Kuinka lahjajäsenyys annetaan?

Osta lahjajäsenyys sivulla  www.myheritage.fi/gift.

Valitse lahjan kesto – joko 6 kuukautta tai 1 vuosi ja klikkaa “Jatka”

Sinua pyydetään kirjautumaan MyHeritage-tilillesi tai rekisteröitymään ilmaiseksi, jos et ole vielä MyHeritage-käyttäjä. Lahjan antaja tarvitsee tilin, jotta MyHeritage voi tarvittaessa lähettää ilmoituksia lahjasta (esim. lahjan vastaanottamisesta ja käyttämisestä), mutta kyseisen tilin ei tarvitse olla maksullinen. Sen jälkeen sinut ohjataan tilaussivulle.

Kirjoita vastaanottajan nimi ja sähköpostiosoite sekä lisää halutessasi henkilökohtainen tervehdys vastaanottajalle.

Lisäämme pian vaihtoehdon toimituspäivän valitsemiseksi kuuden kuukauden kuluessa ostopäivästä. Jos toimituspäivää ei ole valittu, lahjasi lähetetään sen ostopäivänä. Lahja sopii hyvin ajoitettavaksi esimerkiksi saajan syntymäpäivänä.

Anna laskutustiedot ja suorita tilauksesi loppuun. Lahja veloitetaan kerran, eikä sitä uusita automaattisesti.

Vahvistusviesti lähetetään sähköpostiisi.

Saat myös sähköposti-ilmoituksen lahjasi toimituspäivänä.

Lahjajäsenyyden vastaanottaminen

 • Lahjan saaja saa MyHeritagesta sähköpostiviestin ohjeineen.
 • Kun lahja saapuu; vastaanottaja klikkaa “Aloita”-painiketta ja aktivoi lahjajäsenyyden.
 • Lahjajäsenyyden aktivointi; lahjakoodi on aina täytetty valmiiksi. Lahjan saajan tarvitsee klikata vain ”Jatka”-painiketta.
 • Näkyviin tulee ponnahdusikkuna ilmaisen MyHeritage-tilin luomiseen tai kirjautumiseen olemassa olevalle tilille.

Kun jäsenyys on aktivoitu, saaja klikkaa ”Aloita sukupuusi” ja siinä kaikki!

Ellei lahjajäsenyyttä aktivoida viikon kuluessa, saa vastaanottaja muistutusviestin.

Jos saajalla on sukupuu jo jossain toisessa palvelussa, voi hän ladata sen MyHeritageen GEDCOM-tiedostona seuraamalla näitä ohjeita

Tärkeää tietoa

Lahjajäsenyyden päättyessä vastaanottaja säilyttää pääsyn MyHeritage-tililleen ja sukupuutietoihin eikä mitään poisteta. Jos hän haluaa edelleen hyötyä kaikista jäsenyyden eduista, on hänen itsensä jatkettava sopimusta (tai voit päättää olla ystävällinen ja antaa hänelle uuden lahjajäsenyyden – se on sinusta kiinni).

Jos annoit lahjajäsenyyden henkilölle, joka ei sitä halua, -ei huolta! Voit pyytää asiakastukea siirtämään sen jollekin toiselle henkilölle. Jos annoit lahjan henkilölle, jolla jo on maksullinen tili MyHeritagessa, voit siirtää senkin jollekin toiselle henkilölle. Lahjajäsenyys ei ala ennen kuin se on aktivoitu, joten yhtään jäsenyysaikaa ei mene hukkaan. Lahja on aktivoitava 6 kuukauden kuluessa sen toimittamisesta vastaanottajalle ja astuu voimaan vasta aktivoitaessa.

Yhteenveto

Lahjajäsenyys MyHeritagessa on hieno joulu- tai syntymäpäivälahja. Voit tutustuttaa saajan kiehtovaan sukututkimusmaailmaan ja auttaa häntä sukunsa historian löytämisessä. Valitse 6 kuukauden tai vuoden lahjajäsenyys ja hyödynnä 50%:n alennus normaalihinnasta. Jos olet jo MyHeritage-jäsen, voit jakaa intohimosi sukututkimukseen jonkun toisen kanssa. Jos sinulla on sukulainen tai ystävä, joka käyttää jo MyHeritagea ja pitää siitä, voit yllättää hänet lahjajäsenyydellä, joka voidaan liittää hänen olemassa olevaan tiliinsä.

Viihdy!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin

 • Anneli Huhta


  joulukuu 13, 2020

  Tiedustelisin miten kauan tarjous on voimassa. Voiko sen tilata myös itselleen.?

  • annikka


   joulukuu 14, 2020

   Lahjajäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva tilausmuoto. Sen päättymisestä ei ole ilmoitettu. Sen voi tilata myös itselleen. Käy lahjajäsenyys-sivulla https://www.myheritage.fi/gift, kun vierität sivua alas, löytyy sieltä kysymyksiä/vastauksia -osio.