Seuraa meitä

Osallistu MyHeritagen jouluperinnekilpailuun oman perheesi traditioilla!

Kommentit2

Kuva: Joulunviettoa kotona 1950-luvulla. Kuvaaja tuntematon, Helsingin kaupunginmuseon kokoelmat. Kuva on väritetty MyHeritagen In Color -ominaisuudella.

Onko perheelläsi joku tietty joulukoriste tai jouluun liittyvä esine, joka on siirtynyt sukupolvelta toiselle? Ehkä ikimuistoinen joululaulu, jota lauletaan aina aattona tai resepti, jonka mukaan valmistettu ruoka tai herkku on pöydässä jokaisena jouluna. Vaikka joulu saattaa näyttää hieman erilaiselta tänä vuonna, haluamme juhlistaa perheesi perinteitä ja kutsua sinut jakamaan niitä kanssamme osallistumalla MyHeritage Holiday Challenge -kilpailuun!

Voit osallistua kertomalla perheesi jouluperinteistä Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa käyttämällä hashtagiä #MyHolidayHeritage. Muista myös tägätä meidät. Jos haluat, niin voit osallistua myös lähettämällä meille viestiä osoitteella stories@myheritage.com. Kilpailu päättyy 20.12.2020.

Kolme onnekasta voittajaa voivat valita palkinnoksi joko MyHeritage Complete-sopimuksen tai MyHeritage DNA-pakkauksen!

Miksi jouluperinteet ovat tärkeitä?

Jouluna perheenjäsenillä on mahdollisuus huokaista hetki, osoittaa arvostusta toisilleen ja perinteet auttavat syventämään tätä yhteyttä. Ne muistuttavat meitä yhteisestä historiastamme ja siitä, että suvun historialla on todella merkitystä; jotain, joka ansaitsee tulla muistetuksi yhä uudestaan.

Perheen kanssa jakamasi kokemukset ovat ainutlaatuisia. Perinteet ovat tapa kunnioittaa ja tallentaa niitä jälkipolville.

Jouluperinteistä kiinnipitäminen vuonna 2020

Haluamme, osana vuotta 2020, kunnioittaa perheiden pyrkimyksiä jouluperinteiden säilyttämiseen. Ehkä suunnittelette videopuhelua, johon kaikki voivat osallistua? Tämä voi olla jopa hyvä tilaisuus ottaa mukaan sellaisia perheenjäseniä, jotka eivät yleensä pysty käymään henkilökohtaisesti.

Jos mietit tapoja kytkeytyä sukulaisiisi ja sukeltaa sukusi historiaan, tarjoaa MyHeritage monia upeita mahdollisuuksia. Voit antaa rakkaalle henkilölle MyHeritage-lahjajäsenyyden. Hän voi rakentaa sukupuutanne (ehkäpä voit jopa tehdä yhteistyötä hänen kanssaan), tehdä hakuja 12,6 miljardia historiallista tietoa sisältävistä kokoelmistamme ja parantaa perhekuviensa laatua sekä värittää niitä.  Voit myös antaa lahjaksi tarjoushintaisen DNA-pakkauksen, joka auttaa laajentamaan sukua ja löytämään uusia sukulaisia. Lue lisää näiden joululahjojen antamisesta: Lahjajäsenyys ja DNA

Ehkä hienointa perheen perinteissä on se, että niiden luomiseen ei ole mitään sääntöjä. Vuosi 2020 saattaa tarjota uusia mahdollisuuksia uusien perinteiden luomiseen? Tuskin maltamme odottaa, että voimme lukea luovuudestasi ja saada inspiraatiota siitä, miten sinä vietät joulua tänä vuonna.

Jaa kuvia ja tarinoita kanssamme FacebookissaTwitterissä tai Instagramissa hashtagillä #MyHolidayHeritage tai lähetä niitä osoitteella stories@myheritage.com. Odotamme niitä malttamattomina!

Toivomme jokaiselle terveyttä ja onnellista joulua!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin

 • Kai Annala


  13 joulukuun, 2020

  Missä se kilpailu on?

  • annikka


   14 joulukuun, 2020

   Voit osallistua kertomalla perheesi jouluperinteistä Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa käyttämällä hashtagiä #MyHolidayHeritage. Muista myös tägätä meidät. Jos haluat, niin voit osallistua myös lähettämällä meille viestiä osoitteella stories@myheritage.com. Kilpailu päättyy 20.12.2020.