2020: MyHeritage vuosikatsaus

Kommentit

”Kuuluuko hyvin?” ja ”Sinulla on mykistys päällä!” ovat joitain vuoden 2020 yleisimpiä lauseita. Onpa tämä totta teillä tai ei, monet meistä ovat viettäneet suurimman osan ajasta tänä vuonna ruudulla liittyen työhön, sosiaalisiin tapahtumiin, sukututkimukseen tai yhteydenpitoon perheen kanssa. Tämä on vain jäävuoren huippu. Maailma on muuttunut niin monin tavoin vuonna 2020 COVID-19 takia. Sydämemme ovat pandemian koettelemien perheiden luona ja osoitamme kiitollisuutta ja arvostusta kaikille niille rohkeille ihmisille, jotka taistelevat etulinjassa saadakseen meidät tämän kriisin läpi.

Näinä haastavina aikoina ja suuren epävarmuuden keskellä olemme kaikki oppineet olemaan joustavia ja sopeutumaan. Tämä on todella totta MyHeritagessa, mutta kaiken tämän kautta olemme jatkaneet ja menestyneet sitoutumalla innovaatioiden, yhteenkuuluvuuden ja antamisen arvoihin.

Julkaisimme vuoden aikana uusia, innovatiivisia ominaisuuksia. Korostimme historiallisten valokuvien tärkeyttä lanseeratessamme uudet MyHeritage In Color™ ja MyHeritage Photo Enhancer -valokuvaominaisuudet. Päätimme vuoden julkaisemalla geneettiset ryhmät, jotka tarjoavat markkinoiden suurimman resoluution etniseen jakaumaan kattaen 2114 maantieteellistä aluetta. Autamme ihmisiä luomaan yhteyden sukunsa historiaan ​​ja jatkamme huipputeknologioiden kehittämistä, jotta sukututkimus olisi helpompaa, miellyttävämpää ja emotionaalisesti palkitsevampaa.

Kun pandemia on pitänyt ihmiset kotona, on sukututkimuksesta tullut aikaisempaa suositumpaa. Löysimme uusia tapoja tuoda MyHeritage-käyttäjät ja sukututkimusyhteisö yhteen tarjoamalla ilmaisia ​​online-lähetyksiä joka viikko; mm. webinaarit, Facebook- ja Instagram-livelähetykset. Ne antoivat eri puolilla maailmaa oleville MyHeritage-käyttäjille mahdollisuuden saada oppia sukunsa historian tutkimisesta ja DNA-testauksesta useilta alan asiantuntijoilta ja MyHeritagen henkilökunnalta. Meidät otettiin vastaan innostuneesti; tuhannet ihmiset ympäri maailmaa ovat osallistuneet lähetyksiin. Lisäsimme vuoden aikana myös runsaasti uutta sisältöä MyHeritagen Tietopankkiin auttaaksemme käyttäjiä parantamaan osaamistaan ​​omaan tahtiinsa. Haluamme jatkossa tarjota vielä informatiivisempia, hauskempia ja kiehtovampia istuntoja, jotka auttavat sinua eteenpäin sukututkimusmatkallasi.

Yrityksenä, jolla on tieteellistä asiantuntemusta ja teknologisia valmiuksia, olemme tunnistaneet moraalisen vastuumme tehdä voitavamme muutoksien saamiseksi aikaan näinä vaikeina aikoina. Tämä ajatus johti yhteen kunnianhimoisimmista hankkeista, joita MyHeritage on koskaan toteuttanut – ja joka toteutettiin muutamassa viikossa – perustettiin koronavirustestauslaboratorio. Rakensimme uskomattomalla voimalla Israeliin valtavan laboratorion, joka työllistää 200 ihmistä ja on yksi maailman suurimmista koronavirustestauslaboratorioista. Ponnistelumme palkittiin ja laboratorio on auttanut viime kuukausien aikana pelastamaan satoja ihmishenkiä vanhainkodeissa.

Vuoden 2020 aikana olemme useasti tarjonneet ilmaisen ja rajoittamattoman pääsyn miljardeihin historiallisiin tietoihin ja suosittuihin kuvatyökaluihimme, jotta kotona turvassa olevilla olisi hauska ja jännittävä tapa viettää aikaa ja nauttia sukututkimuksesta. Koko tämän vaikean vuoden ajan on ollut tärkeää tarttua tilaisuuksiin auttaa muita ja tuoda ihmisille iloa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan käyttäjillemme lisää resursseja sukututkimuksen tekemiseksi kotona.

Olemme iloisia voidessamme tarjota sinulle perinteisen vuosikatsauksen vuodesta 2020. Halutessasi voit katsoa myös vuosien 2019 ja 2018 vuosikatsaukset.

Tässä yhteenveto vuoden 2020 kohokohdista:

Tammikuu

Tammikuussa järjestimme yhteistyössä Legacy Family Tree Webinarsin kanssa kaikkien aikojen ensimmäisen 24-tunnin sukututkimuksellisen webinaari maratonin. Webinaaria isännöi Geoff Rasmussen, yhdessä MyHeritagen kutsumien asiantuntija puhujien kanssa. Legacy Family Tree Webinars-jäsenet voivat katsoa kaikki lähetykset täällä. Taphtuma oli suuri menestys ja suunnittelemme uusivamme sen vuonna 2021.

Helmikuu

Helmikuu oli kiireinen kuukausi, sillä lanseerasimme yhteistyössä DeOldifyn kanssa MyHeritage in Color™ -ominaisuuden. Uraauurtava ominaisuus, joka värittää mustavalkoiset valokuvasi automaattisesti. Värit herättävät sukusi historian eloon ja saavat sinut näkemään esivanhempasi aivan uudessa valossa. Tulokset ovat yksinkertaisesti uskomattomia.

Muutamia päiviä MyHeritage In Color™ -ominaisuuden julkaisemisen jälkeen, julkaisimme blogiartikkelin sosiaalisessa mediassa jaetuista esimerkkikuvista, jotka oli väritetty tällä ominaisuudella. Ominaisuudesta tuli nopeasti sensaatio, ja yli miljoona valokuvaa väritettiin ensimmäisten päivien aikana. Käyttäjät eri puolilta maailmaa olivat hämmästyneitä siitä, kuinka värien lisääminen voi herättää muistoja rakkaista ja muuttaa omaa suhtautumista heidän kuviinsa.

Julkaisimme uuden sukupuiden viuhkanäkymän MyHeritagessa. Jo käytettävissä olevien sukupuunäkymien lisäksi Viuhkanäkymä tarjoaa hyödyllisen ja houkuttelevan visuaalisen esityksen sukupuustasi. Se on vuorovaikutteinen ja sen avulla voit helposti navigoida puussasi, tarkastella lisätietoja henkilöistä ja jopa lisätä ihmisiä puuhun. Viuhkanäkymän tekstitilan lisäksi on olemassa myös väritila, joka piilottaa tekstin ja täyttää jokaisen kortin väreillä. Se sopii erityisesti jaettavaksi perheen ja ystävien kanssa

Helmikuussa julkaisimme myös valtavan kokoelman historiallisia USA:n kaupunkihakemistoja, projektin, joka oli työn alla 2 vuotta. Kokoelman tuotti MyHeritage 25 000 julkisesta, vuosina 1860 – 1960 julkaistusta Yhdysvaltain kaupunkihakemistosta, ja se sisältää 1,3 miljardia tietoa, jotka on tiivistetty 545 miljoonaan helposti haettavaan tietoon. Tämä kokoelma on edelleen merkittävä vetonumero MyHeritagessa.

Juuri ennen kuin maailma kääntyi päälaelleen osallistuimme yrityksenä vuoden 2020 RootsTechiin, Salt Lake Cityssa, Utahissa pidettyyn maailmaan suurimpaan ja suosituimpaan sukututkimustapahtumaan.

Konferenssin kohokohtia kannaltamme olivat esim. MyHeritagen tärkeät ilmoitukset päivittäin, vilkas osastomme, MyHeritagen demo-istunnot ja MyHeritage-puhujien pitämät luennot.

Näytimme konferenssissa myös ensimmäisen täysipituisen MyHeritage-dokumentin Puuttuva palanen. Katsojat seurasivat uskomatonta tarinaa kahdesta korealaisesta sisaresta, jotka elivät erillään vuosikymmenien ajan. Lapset hylättiin ja he elivät perheiden adoptoimina eri puolilla maailmaa. Lopulta he löysivät toisensa MyHeritage DNAn ansiosta. Kun sisaret – elokuvan päähenkilöt – kävelivät sisään suosionosoitusten saattelemina, ei salissa ollut yhtään kuivaa silmäparia.

MyHeritagen perustaja ja toimitusjohtaja Gilad Japhet puhui yleisölle ja kertoi MyHeritagen julkaisemista uusista ominaisuuksista kuten MyHeritage In Color™, Viuhkakaavio ja USA:n kaupunkihakemistot. Hän kertoi inspiroivassa puheessaan myös, kuinka nämä ominaisuudet hyödyttävät sukututkimusta

Maaliskuu

MyHeritage In Color™ -ominaisuuden innoittamana ja helpottamaan kuvan jakamista siten, että alkuperäinen ja väritetty vaihtoehto ovat vierekkäin, loimme maaliskuussa ”lataa vertailu” -vaihtoehdon.

Pandemian varhaisessa vaiheessa kaikki MyHeritagen työntekijät siirtyivät etätöihin. Vaihto etätöihin sujui yllättävän saumattomasti. Kaikki MyHeritage-tiimit jatkoivat normaalia työskentelyään ja löysivät tapoja hyödyntää tilannetta parhaalla mahdollisella tavalla pysyen samalla turvassa ja terveinä. Olemme siitä lähtien jatkaneet sosiaalisen etäisyyden ylläpitämistä ja työntekoa kotoa käsin.

Tuottaaksemme ylimääräistä iloa käyttäjillemme näinä globaalisti haastavina aikoina tarjosimme ilmaisen ja rajoittamattoman MyHeritage In Color™ -ominaisuuden käytön  kokonaiseksi kuukaudeksi. Valokuvien värittäminen voi luoda syvemmän yhteyden sukusi historian ja herättää lämpimiä muistoja.

Huhtikuu

MyHeritage In Color™ -ominaisuuden saaman loistavan vastaanoton innoittamana väritimme koko, MyHeritage-sivustolla olevan Yhdysvaltain vuosikirjakokoelman, joka sisältää 290 miljoonaa nimeä 36 miljoonan vuosikirjan sivuilla vuosilta 1890–1979. Tarjosimme ilmaisen pääsyn MyHeritagen vuosikirjakokoelmaan kuukaudeksi, jotta käyttäjämme voisivat nähdä väritetyn version esivanhempansa vuosikirjasta alkuperäisen rinnalla.

Toukokuu

Toukokuussa päivitimme Theory of Family Relativity™ -datan, ominaisuus, joka auttaa sinua saamaan kaiken hyödyn DNA-osumistasi yhdistämällä sukututkimustietoja miljardeista sukupuuprofiileista ja historiallisista tiedoista sekä tarjoamalla teorioita siitä, kuinka sinä ja DNA-osumasi saatatte olla sukua toisillenne. Käyttäjät, jotka ovat tehneet MyHeritage DNA -testin tai ladanneet DNA-tuloksensa MyHeritageen, voivat saada uusia teorioita, jotka antavat heille uutta tietoa sukuyhteyksistä.

Julkaisimme ensimmäistä kertaa kolme merkittävää kokoelmaa kreikkalaisia historiallisia tietoja. Muun muassa Spartan avioliitot 1835–1935, Korfun väestöt tiedot 1841–1932, ja vaalirullat 1863–1924. Kokoelmien tiedot ovat yksityiskohtaisia ja sisältävät skannattuja kuvia alkuperäisistä asiakirjoista. Kokoelmista voi tehdä hakuja sekä kreikaksi että englanniksi.

Julkaisimme ainutlaatuisen kuolintietokokoelman Nordrhein-Westfalen osavaltiosta Saksassa, vuosilta 1874–1938. Kokoelmassa on 2 450 551 tietoa sekä kauniit skannatut kuvat alkuperäisistä asiakirjoista.

Kesäkuu

Jokaisena kesäkuun päivänä tarjosimme yhden historiallisten tietojen kokoelmamme ilmaiseksi. Valitsimme kokoelmat niiden sukututkimuksellisen arvon perusteella ja osa kokoelmista löytyy ainoastaan MyHeritagesta. Kaiken kaikkiaan annoimme kesäkuun aikana ilmaisen pääsyn 2 miljardiin historialliseen tietoon.

Myöhemmin kesäkuussa kerroimme, että automaattinen Global Name Translation Technology™ -ominaisuus on laajennettu Record Matches -osumiin. Käyttäjät saavat Record Matches osumia historiallisiin tietoihin sekä sukupuuprofiileihin muilla kielillä ja nimet on käännetty automaattisesti käyttäjän haluamalle kielelle. Tämä ominaisuus auttaa käyttäjiä löytämään tietoja, joita olisi hyvin hankalaa löytää muuten.

Lisäsimme 7 uutta raporttia MyHeritagen Terveys-testiin, mikä nosti raporttien kokonaismäärän 42:ään. Uudet raportit sisälsivät tuhansiin geneettisiin variantteihin perustuvan polygeenisen riskiarvion liikalihavuudelle ja korkealle painoindeksille (BMI), merkittävästi parantuneen perinnöllisten BRCA-syöpien riskiraportin ja 5 kantajastatusraporttia, jotka osoittavat, onko henkilö jonkun tietyn, mahdollisesti lapsille siirtyvän sairauden kantaja

Lanseerasimme MyHeritage Photo Enhancer -ominaisuuden. MyHeritage Photo Enhancer -teknologia perustuu syväoppimisteknologiaan, jonka MyHeritage on lisensoinut ja integroinut saumattomasti alustaansa. Ominaisuus kohentaa valokuvia skaalaamalla niitä (lisäämällä niiden tarkkuutta). Tämä tuottaa poikkeuksellisia tuloksia historiallisissa valokuvissa, joissa kasvot ovat usein pieniä ja epäselviä, mutta toimii myös uusissa värivalokuvissa. Photo Enhancer-ominaisuus ja alkuvuodesta lanseerattu MyHeritage In Color ™ täydentävät toisiaan.

Perustajamme ja toimitusjohtaja, Gilad Japhet, kertoi uusista kehityshankkeista online-puheessaan Israelin sukututkimusliitolle (IGRA:lle) 23. kesäkuuta. Gilad kertoi MyHeritagessa kehitteillä olevista ominaisuuksista sukututkimuksessa ja DNAn alalla.

Photo Enhancerista tuli nopeasti erittäin suosittu MyHeritage-sivustolla, ja käyttäjät halusivat jakaa valokuviaan sosiaalisessa mediassa. Muutama viikko julkaisun jälkeen postasimme joitain hienoja esimerkkejä käyttäjiemme jakamista kuvista, ja saamastamme palautteesta.

Kesäkuun lopussa, kuukauden kovan työn jälkeen, MyHeritage avasi paikallisen COVID-19-testauslaboratorion Israeliin. Vaikka ponnistus oli valtava, onnistui tämä lähes mahdoton haaste loistavasti MyHeritage-tiimin ansiosta ennätysajassa. Israelin terveysministeriön vahvistamana ja akkreditoimana laboratorio aloitti näytteiden käsittelyn ja kasvoi yhdeksi maailman suurimmista koronavirustestauslaboratorioista. Teimme tämän, koska uskomme, että laajamittainen testaus on välttämätöntä taudin torjumiseksi, leviämisketjujen katkaisemiseksi ja ihmishenkien pelastamiseksi.

Katso tältä time-lapse-videolta, kuinka MyHeritagen COVID-19-testauslaboratorio rakennettiin:

Heinäkuu

Tarjosimme ilmaisen pääsyn kaikkiin MyHeritagessa oleviin syntymiin, eli miljardiin historialliseen tietoon.

Heinäkuussa laajensimme COVID-19-testauslaboratoriota ja aloimme, kerran viikossa testata kaikki hoitajat Israelin vanhainkodeissa. Tämän ainutlaatuisen ohjelman, nimeltään “Magen Avot” tai “Isien ja äitien kilpi”, johtajana professori toimii Nimrod Maimon ja COVID-19 -kuolleisuus Israelin vanhainkodeissa on laskenut 50 prosentista (kaikista COVID-19-kuolemista) 30 prosenttiin, mikä säästää satoja ihmishenkiä seuraavien kuukausien aikana.

Elokuu

Elokuussa kerroimme historiallisten tietojen hakukoneemme uudistetusta versiosta, mikä tekee hauista helpompaa ja intuitiivisempää. Käyttäjät voivat nyt tuloksia katsoessaan myös muokata hakua ja nähdä enemmän tuloksia yhdellä sivulla.

Syyskuu

Lanseerasimme #EnhancedandColorized -valokuvakilpailun, jossa oli palkintona vuoden Complete-sopimus kolmelle voittajalle, jotka jakoivat kohentamiaan ja värittämiään perhekuvia sosiaalisessa mediassa. Meistä oli hauska nähdä, kuinka käyttäjien perhekuvat heräsivät eloon valokuvatyökalujemme avulla. Voit lukea yhteenvedon tästä blogiartikkelista.

Päivitimme jälleen Theory of Family Relativity™ -tiedot syyskuussa ja annoimme DNA-käyttäjillemme paljon uusia teorioita auttamaan tietojen saamista sukuyhteyksistä.

Lokakuu

Lokakuussa lisäsimme  Norjan kirkonkirjat, 1815–1938. Kokoelmassa on 42.2 miljoonaa hakukelpoista tietoa ja korkealaatuiset skannaukset alkuperäisistä asiakirjoista.

Julkaisimme uuden version sukupuuohjelmasta Family Tree Builder, Mac-käyttäjille, joilla on käyttöjärjestelmänä Catalina tai High Sierra. Ohjelma on miljoonien käyttäjien suosikki ja se yhdistää innovatiivisen teknologian helppokäyttöisiin ominaisuuksiin.

Marraskuu

Hyvissä ajoin ennen juhlakautta esittelimme MyHeritage-lahjajäsenyyden Complete-sopimuksesta. Sen avulla voivat käyttäjämme esitellä rakkailleen sukututkimusmaailmaa ja auttaa heitä löytämään sukunsa historia.

Joulukuu

Julkaisimme MyHeritage In Color™ -ominaisuuteen toisen mustavalkoisten kuvien väritysmallin, joka antaa parempia tuloksia. Tämä malli on nyt uusi oletus värimalli.

Lisäsimme 6 uutta raporttia MyHeritage Terveyteen; uudet polygeenisen riskin raportit glaucomalle ja eturauhassyövälle, sydäntautiraportin päivityksen ja 4 kantajastatusraporttia.

Ilmoitimme kahden uuden kokoelman lisäyksestä Norjan väestönlaskentakokoelmiin; Norjan väestönlaskennat 1870 ja 1875, jotka on digitoitu yhteistyössä Norjan Kansallisarkiston kanssa ja sisältävät 2 miljoonaa tietoa sekä korkealaatuiset skannaukset alkuperäisistä asiakirjoista.

Joulukuussa julkaisimme sukupuiden sukutaulunäkymän Family Tree Builder -ohjelmaan. Sukutaulunäkymä on suosikki lukemattomille MyHeritage-käyttäjille, jotka tekevät sukututkimusta MyHeritagen perhesivustollaan, ja monet olivat pyytäneet, että tarjoaisimme saman toiminnallisuuden työpöytäohjelmassamme.

Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä, julkaisimme juuri sopivasti jouluksi Geneettiset ryhmät, kauan odotetun parannuksen MyHeritage DNAn etnisyysarvioon. Tämä lisäys täydentää nykyistä 42 ylätason etnisyyttä kasvattaen MyHeritagen etnisyysjakauman resoluutiota merkittävästi 2114 maantieteellisellä alueella, mikä tarjoaa enemmän syvyyttä ja tarkkuutta kuin mikään muu nykyisin saatavilla oleva DNA-testi. Tämä on valtava virstanpylväs MyHeritagelle, ja jatkamme tämän ominaisuuden hienosäätöä tulevina kuukausina.

Prosenttiperusteisia etnisyysarvioita päivitetään parhaillaan paremmalla teknologialla, joka julkaistaan vuonna 2021.

Kruunasimme vuoden erityisellä vuoden-lopun-facebook-livelähetyksellä, jossa alan johtohenkilöt ja MyHeritagen ystävät kokoontuivat summaamaan vuotta 2020 ja katsomaan eteenpäin vuoteen 2021. Paneelikeskustelut olivat valaisevia ja osoittivat, kuinka sukututkimusmaailma on mennyt eteenpäin kuluneena vuotena.

Historialliset tiedot:

Vuonna 2020 lisäsimme 2,15 miljardia historiallista tietoa kaikkialta maailmassa ja kasvatimme historiallisten tietojen tietokantamme 12,7 miljardiin.

Tässä joitakin vuonna 2020 lisäämiämme, merkittäviä kokoelmia:

Erityisiä tarinoita:

Vuonna 2020 MyHeritagen ansiosta paljastui monia uusia sukuyhteyksiä ja järjestettiin suvun tapaamisia (osa virtuaalisina). Tässä on joitakin vuoden 2020 uskomattomista tarinoista:

MyHeritage paljasti saksalaisen juutalaisen sotasankarin poikkeuksellisen tarinan. Ikoninen kuva vuodelta 1933 juutalaisesta kauppiaasta Richard Sternistä seisomassa uhmakkaasti myymälänsä ulkopuolella Kölnissä, Saksassa kiinnitti  MyHeritage tutkimustiimin huomion. He huomasivat rautaristin hänen takin käänteessä, kun natsisotilas vartioi muutaman metrin päässä. Käyttämällä MyHeritage-sukupuita ja historiallisia kokoelmiamme seurasimme Sternin uskomatonta henkilökohtaista tarinaa tuosta päivästä Kölnissä Atlantin toiselle puolelle, ja se esitettiin CNN: ssä.

MyHeritage uncovered the extraordinary story of German Jewish war hero. An iconic 1933 photo of Jewish shopkeeper Richard Sternistä

MyHeritage-käyttäjä David “Dudi” Lenchner kasvoi tietäen, että hänen isoäitinsä oli selvinnyt holokaustista, mutta isoäiti ei ollut koskaan maininnut muita perheenjäseniä. Huomattuaan, että ainakin yksi isoäidin serkuista oli selviytynyt sodasta, hän liittyi MyHeritageen tehdäkseen lisää tutkimusta. Hänen matkansa MyHeritagessa johti hänet paikallistamaan historiatietoja kadonneesta perheestä ja auttoi häntä pääsemään yhteyteen eri puolilla maailmaa olevien suvun jäsenten kanssa.

Ludmila Benová jakoi hämmästyttävän löydön, jonka hänen isoäitinsä teki MyHeritagen avulla. 86-vuotiaana Květoslava Bechyňová löysi sisaruksensa käyttämällä MyHeritagen Search Connect™ -ominaisuutta, jonka avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden muihin, jotka ovat etsineet samoja esivanhempia.

Anne Angot syntyi vuonna 1972 Ho Chi Minhissä Vietnamissa, ja ranskalainen perhe adoptoi hänet vuoden ikäisenä. Hän varttui tietämättä mitään biologisesta perheestään. Anne päätti tehdä MyHeritage DNA-testin toiveena biologisen perheen löytyminen. Hänen MyHeritage-DNA-osumansa johti biologisen isän löytymiseen.

MyHeritage-tiimi

Huolimatta etätyöstä, MyHeritage-tiimiläiset ovat pysyneet yhteydessä toisiinsa teknologiaa hyödyntäen, joten kaikki tiimit ovat voineet jakaa ideoita, tehdä yhteistyötä eri projekteissa ja saada tärkeitä päivityksiä.

Elokuussa isännöimme yrityksen sisäistä, virtuaalista Ideathonia. Kutsuimme kaikkien osastojen kaikkia työntekijöitä kehittelemään uusia ja innovatiivisia ideoita MyHeritage-tuotteisiin ja -ominaisuuksiin. Malttamattomina odotamme mahdollisuutta jakaa voittaneita ideoita kanssasi tulevina kuukausina.

Syksyllä isännöimme etähackathonin, sprintin kaltaisen tapahtuman, jossa työntekijät voivat tehdä yhteistyötä valmiiden ideoiden kehittämiseksi. Edellinen hackathon johti meidät luomaan MyHeritage In Color™ -ominaisuuden, ja tämä tapahtuma osoittautui yhtä onnistuneeksi. Lukuisia ideoita syntyi ja ne on lisätty tuotesuunnitelmaamme.

Siitä lähtien, kun maaliskuussa siirryttiin työskentelemään etänä, ovat MyHeritage-työntekijät kuunnelleet sekä katsoneet 60 virtuaalista luentoa ja tapahtumaa, mm. asiantuntijoiden tapaamisia, ruoanlaittoesityksiä, TED-tyylisiä keskusteluja, triviailtoja ja paljon muuta.

Palkkasimme 200 työntekijää uuteen MyHeritage Laboratorioon vuoden 2020 aikana palkattujen 72 MyHeritage-työntekijän lisäksi. Myös työntekijöidemme perheet kasvoivat – vietimme 4 MyHeritage-häät ja lisäsimme 47 uutta vauvaa sukupuihimme.

Lopuksi

2020 oli vuosi, jota kukaan meistä ei olisi voinut etukäteen kuvitella tai valmistautua siihen. Se oli vaikea vuosi monille, tarjoten uusia haasteita ja pakottaen meidät hyväksymään uuden todellisuuden. Olemme iloisia selvittyämme siitä ja odotamme innolla aikaa, jolloin voimme ohittaa COVID-19: n. Toivomme kaikki aikaa, jolloin voimme nähdä rakkaamme jälleen henkilökohtaisesti ja ilman rajoituksia.

Kuluneen vuoden aikana olemme kehittäneet hyödyllisiä uusia ominaisuuksia, jotka antavat valtavasti arvoa sukututkimusyhteisölle. Olemme työskennelleet kovasti vahvistaaksemme yhteisöämme ja lähentäneet meitä enemmän toisiimme ja jatkamme sitä myös tulevana vuonna.

Toivotamme sinulle ja perheellesi hyvää ja terveellistä uutta vuotta!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin