Hurjaa kisaa Saudi-Arabian aavikolla: MyHeritage sponsoroi tiimiä, joka kilpailee 2021 Dakar-rallissa

Hurjaa kisaa Saudi-Arabian aavikolla: MyHeritage sponsoroi tiimiä, joka kilpailee 2021 Dakar-rallissa

MyHeritage sponsoroi joukkuetta vuoden 2021 Dakar-rallissa, eliitin off-road-kilpailussa, jota käydään tällä hetkellä Saudi-Arabiassa (3. – 15. tammikuuta 2021). Isä ja poika, kilpailevat yhdessä maailman vaikeimmista ja uuvuttavimmista kilpailuista.

Kartturi Charly Gotlib (vasemmalla) ja kuski Danny Pearl (oikealla)

Kartturi Charly Gotlib (vasemmalla) ja kuski Danny Pearl (oikealla)

MyHeritage-tiimiin kuuluu kuljettaja Danny Pearl, maastokilpailujen veteraani, ja hänen kartturinsa Charly Gotlib, joka on osallistunut Dakar-ralliin yli 30 kertaa vuosien varrella ja saanut kunniamaininnan Dakar-legendasta kilpailun järjestäjiltä. Tiimiä johtaa Dannyn poika Omer Pearl. Viime vuosina Omer on johtanut Pearl Racing Teamia eri kilpailuissa ympäri maailmaa. Danny ja Omer Pearl perustivat Pearl Racing Teamin intohimostaan moottoriurheiluun. Joukkue on kilpaillut monta vuotta SSV-luokassa lukuisissa kansainvälisissä kilpailuissa.

Vasemmalta oikealle, Omer Pearl – tiimin manageri, Dr. Nirit Ofir – erikoisneuvonantaja, kartturi Charly Gotlib, ja kuski Danny Pearl

Vasemmalta oikealle, Omer Pearl – tiimin manageri, Dr. Nirit Ofir – erikoisneuvonantaja, kartturi Charly Gotlib, ja kuski Danny Pearl

Joukkueelle on annettu nimi MyHeritage Team ja se kilpailee Dakarin kevyiden ajoneuvojen luokassa. MyHeritagella on pitkä historia kumppanuudesta huippu-urheilijoiden, urheilutiimien ja kulttuurihenkilöiden. Olemme kertoneet heidän sukujensa historiasta, luoneet yhteyksiä sukulaisiin ja korostaneet juurien tuntemisen tärkeyttä.

Alla video ja muutamia kuvia rallista:

Vasemmalta, Omer Pearl, Charly Gotlib, and Danny Pearl

Vasemmalta, Omer Pearl, Charly Gotlib, and Danny Pearl

Charly Gotlib (vasemmalla) and Danny Pearl (oikealla)

Charly Gotlib (vasemmalla) and Danny Pearl (oikealla)

Danny Pearl (vasemmalla) and Charly Gotlib (oikealla)

Danny Pearl (vasemmalla) and Charly Gotlib (oikealla)

Dr. Nirit Ofir (vasemmalla) and Danny Pearl (oikealla)

Dr. Nirit Ofir (vasemmalla) and Danny Pearl (oikealla)

Aivan kuten Dakar, voi sukututkimus olla matka seikkailuun. Toivomme, että MyHeritage-tiimin rohkeat ponnistelut innoittavat useampia perheitä tiimiytymään ja työskentelemään yhdessä unelmien saavuttamiseksi.

Aloita matkasi MyHeritagessa jo tänään.

Onnea matkaan!