Yhdeksän hyvää syytä aloittaa sukututkimus MyHeritagessa

Yhdeksän hyvää syytä aloittaa sukututkimus MyHeritagessa

Sukututkimus MyHeritagessa on suositumpaa kuin koskaan. Haastava koronavuosi ja kotona pysymisen välttämättömyys ovat tuoneet yhä nuorempia ihmisiä sukututkimuksen pariin.

Harkitsetko sinä omien sukujuuriesi tutkimista? Yritätkö suostutella jotain sukulaista tai ystävää aloittamaan oman perhehistoriansa selvittämisen? Tässä yhdeksän hyvää syytä miksi sinun ja muidenkin on tärkeää aloittaa tutustuminen omiin juuriin ja sukututkimus MyHeritagessa.

Aloita nyt: lataa MyHeritagen ilmainen Family Tree Builder – ohjelma tai aloita ilmainen online-sukupuusi verkossa.

1. Kuningatar? Elvis? Kuka tietää, he saattavat olla kaukaisia serkkujasi. Saatat huomata olevasi sukua jollekin kuuluisuudelle tai kuninkaalliselle!

2. Olet tulevien sukupolviesi esivanhempi, jätä heille perintö sukupuun muodossa. Voit antaa lapsillesi ja lastenlapsillesi jotakin jolla on merkitystä? Aloita perheesi muistojen ja tarinoiden tallentaminen heitä varten.

3. Dokumentoi omaa ja perheesi elämääsi osana elävää historiaa.

4. Sen tietämisellä, mistä tulet ja missä ovat juuresi, voi olla merkitystä ja se voi antaa uutta sisältöä elämääsi.

5. Uusien löytöjen tekeminen sukututkimuksen avulla voi olla terapeuttista ja palkitsevaa.

6. Perheesi historian tutkiminen voi auttaa sinua ymmärtämään, miksi perheesi on sellainen kuin on.

7. Opit uusia asioita itsestäsi, historiallisista tapahtumista ja siitä ajasta, jossa esivanhempasi elivät.

8. Perheyhteyksien tietäminen sekä aikaisempiin sukupolviin tutustuminen voi antaa lisää perspektiiviä elämääsi ja auttaa sinua tuntemaan, että sinulla on juuret. Saatat jopa löytää uusia esivanhempia ja ennestään tuntemattomia, elossa olevia sukulaisia!

9. Dokumentoi menneisyytesi sukupuuhun. On helppoa ajatella, että muistot säilyvät iäti, mutta eivät ne sitä tee ja on tärkeää jakaa ne myös sukulaisten kanssa, jotta hekin vaalivat niitä pitäen ne elävinä.

Eikö sinulla vielä ole sukupuuta? Aloita tänään ilmainen sukupuusi MyHeritagessa ja tallenna muistojasi MyHeritagen perhesivustolla.

Artikkelikuva: Taitelija Hugo Simbergin sukua suvun kesäpaikassa. Kuvaaja Hugo Simberg 1892. Kansallisgallerian arkistokokoelmat. Kuvaa on parannettu MyHeritagen Photo-Enhancer -ominaisuudella ja se on väritetty MyHeritagen In Colorilla.

Tutustu sukututkimusartikkeleihin täällä!

Kivaa sukututkimusvuotta!