Ystävänpäivän kunniaksi ilmainen pääsy kaikkiin MyHeritagessa oleviin avioliittotietoihin

Ystävänpäivän kunniaksi ilmainen pääsy kaikkiin MyHeritagessa oleviin avioliittotietoihin

Kommentit

Vaikka tänä vuonna ystävänpäivää saatetaan juhlia hieman eri tavalla, pysyvät jotkut asiat ennallaan: suklaan kulutus ja rakkauden juhliminen perheessä. Ja mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa perheen rakkaustarinoita kuin tutustua niiden alkuun?  Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että tarjoamme ilmaisen pääsyn kaikkiin MyHeritagessa oleviin avioliittotietoihin 10. – 16.2.2021!

Tee hakuja avioliittotiedoista -koskaan ei voi tietää, mitä löydät

Avioliittotiedot ovat erittäin arvokkaita niiden sisältämän sukututkimusaineiston runsauden vuoksi. Ne voivat auttaa saamaan täydellisemmän kuvan perheesi tarinoista. Saat selville, kuinka vanhoja morsian ja sulhanen olivat avioliiton solmimishetkellä, missä he asuivat, milloin ja / tai missä he olivat syntyneet, heidän vanhempiensa nimet ja missä he olivat syntyneet, mitä he olivat ammatiltaan ja paljon muuta.

MyHeritage tarjoaa 158 kokoelmaa, yhteensä 462 808 849 tietoa. Tämän rajoitetun ajan tarjouksen aikana voit käyttää näitä tietoja vapaasti, vaikka sinulla ei olisi maksullista sopimusta. Pääsy näihin kokoelmiin on täysin ilmainen, mutta muilta kuin MyHeritage-käyttäjiltä edellytetään ilmaista rekisteröintiä MyHeritageen.

Meistä olisi kiva kuulla sukututkimuslöydöistäsi!

MyHeritage-tiimi

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin