Deep Nostalgia™ :n avulla on jo tehty 50 miljoonaa animaatiota!

Deep Nostalgia™ :n avulla on jo tehty 50 miljoonaa animaatiota!

Kommentit

Olemme tehneet uusia ennätyksiä joka päivä ja nyt, 18 päivän jälkeen rikoimme 50 miljoonan, Deep Nostalgia™ :lla animoidun kuvan rajan. Meille on tullut innostavaa palautetta ja koskettavia tarinoita siitä, miltä tuntuu nähdä animoituja esivanhempien kuvia. Palaute on tuntunut hyvältä ja olemme iloisia voidessamme tarjota Deep Nostalgia™ -ominaisuuden käyttöösi.

Alla olevalla videolla on joitakin reaktioita Deep Nostalgia™ -tuloksiin.

Käyttäjät ovat animoineet esivanhempiensa lisäksi myös kuuluisien henkilöiden kuvia, tauluja ja patsaita. Alla muutamia käyttäjiemme tekemiä animaatioita.

Alex Sokolovin animoima nostalginen Mona Lisa. Maailman tunnetuin maalaus esittää salaperäisesti hymyilevää naista. Ranskan kansalliskokoelmaan kuuluva maalaus sijaitsee Pariisin Louvressa kunniapaikalla Säätyjen salissa, jossa sen näkee noin kuusi miljoonaa henkeä vuosittain

#DeepNostalgia.

Posted by Alex Sokoloff on Thursday, March 4, 2021

Annette Stenroos: Hymy reilun sadan vuoden takaa. Tämä vanhasta kuvasta animoitu liikevideo on tehty ai:n kasvojentunnistuksen #DeepNostalgia työkalulla. Löytyy MyHeritage palvelusta. On varsin hienoa laskennallista työtä, hahmo vaikuttaa aika elävältä.

Hymy reilun sadan vuoden takaa. Tämä vanhasta kuvasta animoitu liikevideo on tehty ai:n kasvojentunnistuksen #DeepNostalgia työkalulla. Löytyy MyHeritage palvelusta. On varsin hienoa laskennallista työtä, hahmo vaikuttaa aika elävältä.

Posted by Annette Stenroos on Monday, March 1, 2021

Kiitoksia teille jokaiselle animaatioita ja tarinoita kanssamme jakaneelle.

Kokeile nyt Deep Nostalgia™!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin