Uusi Deep Nostalgia™ -merkkipaalu saavutettu: 80 miljoonaa animaatiota!

Uusi Deep Nostalgia™ -merkkipaalu saavutettu: 80 miljoonaa animaatiota!

Kommentit

Kun julkistimme Deep Nostalgia™ -ominaisuuden tämän vuoden helmikuun lopulla, tiesimme, että käyttäjät olisivat innostuneita – mutta emme koskaan unelmoineet, että siitä tulisi nåin suuri sensaatio. Tänään juhlistamme toista käsittämätöntä merkkipaalua: MyHeritageen on luotu jo 80 miljoonaa animaatiota Deep Nostalgia™ -ominaisuuden avulla.

Olemme tehneet alla olevan videon näyttääksemme, kuinka globaali ilmiö Deep Nostalgia™ -ominaisuudesta tuli. Animaatioita jaettiin kaikilla sosiaalisen median alustoilla; kaksi huipputason koomikkoa (Jimmy Kimmel ja Stephen Colbert) kommentoivat sitä ohjelmissaan; julkkikset, kuten Ian McKellin, Mark Hamill, Pee Wee Herman ja Jake Tapper twiittasivat siitä; yli 1700 uutislähetystä kertoi siitä, se mainittiin yli 700 televisio-ohjelmassa; ja se nosti MyHeritage-mobiilisovelluksen App Storen kärkipaikalle 22 maassa.

Haluamme kiittää teitä, käyttäjiämme, ominaisuuden kokeilemisesta sekä animaatioidesi ja tarinoidesi jakamisesta meidän ja koko maailman kanssa. Emme olisi voineet tehdä mitään näistä ilman teitä.

Etkö ole vielä kokeillut? Tule mukaan! Animoi nyt vanhoja perhekuviasi Deep Nostalgia™ -ominaisuuden avulla.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin