Kuuma DNA-tarjous — Tilaa oma pakkauksesi edulliseen hintaan!

Kesä on täydellinen aika tehdä uusia löytöjä ja olla yhteydessä uusiin sukulaisiin. Tee tästä kesästä erityinen tilaamalla DNA-pakkaus itsellesi, perheenjäsenillesi tai ystävillesi – tai ehkäpä teille kaikille, nyt kun MyHeritagen DNA-pakkaukset ovat myynnissä hullun alhaisella 59 euron hinnalla!

Tilaa pakkauksesi jo tänään!

MyHeritagen DNA-testi tarjoaa nyt markkinoiden korkeimman resoluution etnisyysarvioon; 42 etnisyyden ja 2114 geneettisen ryhmän avulla saat kiehtovaa tietoa siitä, mistä esivanhempasi ovat lähtöisin. Saat globaalista tietokannastamme myös kattavan DNA-osumien luettelon, joka auttaa sinua ottamaan yhteyttä aiemmin tuntemattomiin sukulaisiisi… ja ehkä lopulta murtamaan sukututkimuksessa vastaan tulleet esteet. Se ei ole ainoastaan teoreettista – MyHeritagen DNA-käyttäjät tekevät uskomattomia, elämää muuttavia löytöjä koko ajan. Voit lukea niistä blogimme Käyttäjäkertomukset-kategoriassa.

Älä missaa mahdollisuutta tehdä omia löytöjäsi tähän erikoishintaan. Tilaa vähintään 2 pakkausta ja saat myös ilmaisen toimituksen!

Tämä tarjous päättyy 27.6.2021, joten tilaa nyt