Matka menneeseen ilmaisten maahanmuutto- ja matkustustietojen avulla!

Matka menneeseen ilmaisten maahanmuutto- ja matkustustietojen avulla!

Kesän ollessa nyt kukkeimmillaan on hyvä aika ottaa selvää esivanhempiesi kulkemista poluista. MyHeritage tarjoaa ilmaisen pääsyn kaikkiin maahanmuutto- ja matkustustietoihin 24. – 28.6.2021. Ottamalla selvää esivanhempiesi matkoista, saat lisää tietoja heidän elämästään.

Ihmiset ovat muuttaneet kautta historian, mutta ennen vanhaan matkustaminen saattoi olla sekä vaarallista että kallista. Matkalle lähdettiin vain ehdottoman välttämättömistä syistä – pakoon sotaa, nälänhätää, levottomuuksia tai paremman elannon vuoksi. 1800-luvulla, kun uusi tekniikka teki matkustamisesta nopeampaa ja turvallisempaa, alkoivat ylemmät luokat matkustaa myös vapaa-aikana, ja ihmiset, jotka muuten olisivat viettäneet koko elämänsä samassa kylässä, jossa heidän isovanhempansa olivat syntyneet, lähtivät etsimään onneaan, Monet meistä  ovat näiden rohkeiden seikkailijoiden jälkeläisiä.

Mistä sinun esivanhempasi ovat lähtöisin? Minne he päätyivät?

Nyt on loistava tilaisuus ottaa siitä selvää.

MyHeritagen maahanmuutto & matkustus -kategoriassa  on 57 kokoelmaa ja 181 280 020 historiallista tietoa ympäri maailmaa: matkustajien saapumista koskevia asiakirjoja, kansalaistamistietoja, rajanylityksiä, maastamuuttotietoja, passeja ja tuomittujen kuljetusasiakirjoja.

Nämä tiedot ovat usein sukututkijoiden kannalta keskeisiä. Tieto siitä, mistä esivanhempasi ovat lähtöisin voi auttaa löytämään heille lisää tietoja lähtömaasta. Tämän kokoelman asiakirjoista saatat löytää tietoja matkasta: aluksen nimen, lähtösataman, matkustajien ja perheenjäsenten nimet, sukulaiset kotimaassa ja määränpään.

Normaalisti suurin osa näistä tiedoista on vapaasti haettavissa, mutta vain MyHeritage-käyttäjät, joilla on Data- tai Completesopimus voivat nähdä kaikki tiedot ja tallentaa ne puuhunsa. Tästä päivästä 28. kesäkuuta saakka jokainen voi käyttää niitä täysin ilmaiseksi.

Oletko valmis löytöretkelle esivanhempiesi matkoihin? Klikkaa tästä ja aloita hakujen tekeminen MyHeritagen maahanmuutto- ja matkustustiedoista