Juhlistetaan kevättä – ilmainen pääsy syntymätietoihin

Juhlistetaan kevättä – ilmainen pääsy syntymätietoihin

Joka vuosi talven kylmän sulaessa tulee kevät tuoden mukanaan uuden alun. Olemme iloisia voidessamme tarjota sinulle mahdollisuuden tutkia sukusi alkua. Sinulla on ilmainen pääsy syntymätietoihin 18. – 24.4.2021 –  koko viikon ajan.

Syntymärekisterit ovat uskomattoman arvokas lähde sukututkimuksessa. Maasta ja historiallisesta aikakaudesta riippuen ne voivat antaa runsaasti tietoa esivanhemmistasi – nimien, päivämäärien ja paikkakuntien lisäksi myös tietoja muista perheenjäsenistä ja tapahtumista syntymän aikaan. Tiedot kirjataan yleensä muutaman päivän kuluessa syntymästä ja niistä saattaa löytyä vanhempien nimien lisäksi muutakin tietoa heistä esim. heidän syntymäpaikkansa ja ikänsä.

Ennen 1900-luvun puoliväliä suurin osa synnytyksistä tapahtui kotona, ja monissa tuon ajanjakson syntymätiedoissa on kotiosoite.

MyHeritagessa on synnyintiedoista 115 kokoelmaa ja 1,144,541,613 yksittäistä tietoa kaikkialta maailmasta. Osassa kokoelmista on hakemisto, jonka avulla saat selville syntymätietojen sijainnin, ja osassa kuva alkuperäisestä dokumentista.

Normaalisti voit tehdä kokoelmista vapaasti hakuja, mutta täydellisten tietojen tarkastelemiseen ja niiden lisäämiseen sukupuuhun tarvitset MyHeritagen Data- tai Complete-sopimuksen. Tällä viikolla sinulla on kuitenkin täysi pääsy kaikkiin näihin tietoihin täysin ilmaiseksi.

Klikkaa tästä ja tee hakuja MyHeritagen syntymätiedoista — kuka tietää, mitä saat selville esivanhemmistasi?