Kekri ja Halloween – Juhlista nyt MyHeritagen ilmaisilla kuolintiedoilla

Kekri ja Halloween – Juhlista nyt MyHeritagen ilmaisilla kuolintiedoilla

Kekri ja Halloween ovat melkein ovella, ja sen kunniaksi MyHeritage tarjoaa ilmaisen pääsyn kaikkiin, MyHeritageen ennen lokakuuta 2021 lisättyihin kuolintietoihin, mutta vain yhden viikon ajan: 27. lokakuuta – 2. marraskuuta!

Tee nyt ilmaiseksi hakuja MyHeritagessa olevista kuolintiedoista

Tässä kategoriassa oleviin tietoihin kuuluvat:

Kuolemat, hautaukset ja hautausmaatiedot sekä kuolinilmoitukset ja muistokirjoitukset. Nämä tiedot ovat tärkeitä tietolähteitä sukututkijoille. Kuolintodistukset annetaan yleensä muutaman päivän kuluessa kuolemantapauksesta, ja ne voivat sisältää monia tietoja henkilön elämästä, kuten ikä kuollessa, syntymäpaikka, vanhempien nimet ja alkuperä sekä kuolinsyy. Myös tiedot antaneen henkilön nimi saatetaan mainita, ja tämä voi olla tärkeä vihje, joka saattaa olla avuksi uusien sukulaisten löytämisessä.

Hautaus- ja hautausmaarekisterit voivat täydentää kuolintodistuksia ja tarjota lisätietoja, kun taas kuolinilmoitukset ja muistokirjoitukset voivat antaa runsaasti tietoja henkilön elämästä: hänen kiinnostuksen kohteistaan, ammatistaan, intohimoistaan ja yhteyksistään yhteisöön.

Päivitetty tietokanta

Viime Halloweenin ja tämän lokakuun alun välisenä aikana lisäsimme yli 37 miljoonaa tietoa tähän, jo ennestään valtavaan kokoelmaan, jossa on yhteensä 586 664 785 tietoa. Kyseisenä aikana lisättiin tai päivitettiin 11 kokoelmaa, mm. kokoelmat Brasiliasta, Uudesta-Seelannista, Yhdysvalloista, Puolasta, Ranskasta ja monesta muusta maasta. Vaikka olisitkin ehtinyt tutustua tähän kokoelmaan jo aiemmin, kannattaa vilkaista, löytyykö sieltä jotain uutta sukuhistoriaasi koskevaa.

Älä ohita tilaisuutta! Tee nyt ilmaiseksi hakuja MyHeritagessa olevista kuolintiedoista

Tutustu myös muihin tämän kategorian artikkeleihin

Kommentit

Sähköpostiosoite pidetään yksityisenä, eikä sitä näytetä

 • JS

  Jukka Selin

  28 lokakuun, 2021

  Kuolintietoja koitin hakea useammastakin henkilöstä
  Mitään ei löytynyt
  Pitäisikö tähän luottaa ?

  • A

   annikka

   30 lokakuun, 2021

   Hei Jukka, Tää hetkellä kokoelmat Suomesta eivät ole täydelliset, niin kuin kategorian kuvauksessa kerrotaan:
   Hakemisto valikoituihin Suomen hautauksiin. Mukana on vain muutamia paikkakuntia ja aikajakso vaihtelee niiden mukaan. Tässä kokoelmassa on 96,095 tietoa. Yksityisyyslaeista johtuen uusia tietoja ei esitetä. Aikajakso edustaa useimpia tietoja. Jotkut tiedot saattavat olla vanhempia tai uudempia.