MyHeritageen on lisätty miljoonia historiallisia tietoja!

MyHeritageen on lisätty miljoonia historiallisia tietoja!

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että olemme juuri lisänneet miljoonia uusia tietoja SuperSearch hakukoneeseen.

Uudet kokoelmat sisältävät synnyin- ja kuolintietoja, kirkon tietoja, vaalirullia ja paljon muuta. Tiedot ovat eri puolilta maapalloa ja niiden avulla perheet kaikkialla voivat tutustua menneisyyteensä.

SuperSearch

Tee haku nyt

Uudet tiedot, jotka tulevat Englannista, Yhdysvalloista, Etelä-Afrikasta, Saksasta, Venäjältä ja muista maista, auttavat löytämään enemmän esivanhemmistasi.

Kokoelmat sisältävät:

Englanti, Norfolk vaaliluettelot, 1844-1952: 4,5 miljoonan nimen hakemisto Norfolkin äänioikeutetuista henkilöistä. Tämän kokoelman listat on järjestetty äänestysalueittain, pitäjittäin ja kaduittain.

Englanti, Norfolk piispan puhtaaksikirjoitetut tekstit, 1685-1941: Norfolkin kreivikunnan piispan puhtaaksikirjoitetut tekstit on järjestetty kirkon hallintoalueittain ja vuosittain. Kokoelmassa on yli miljoona kaste-, avioliitto- ja hautaustietoa.

Ukraina, Kiovan ortodoksisen konsistorin kirkonkirjojen jäljennökset, 1840-1845: Venäjän kielinen kokoelma, jossa on yli 1.4 miljoonaa lutteloitua kastetta/syntymää, avioliittoa ja hautausta/kuolemaa ortodoksisista seurakunnista Kiovan hiippakunnan alueelta.

Iowa, osavaltion väestönlaskenta, 1905: 1.4 miljoonaa nimeä sisältävä hakemisto Iowan vuoden 1905 väestönlaskennasta. Väestönlaskennassa on jokaisen talouteen kuulunneen nimi.

Illinois, pohjoinen piirikunta (itäinen osa), kansalaistamishakemisto, 1926-1979: Yli 540,000 tiedon hakemisto sisältäen Illinoisin pohjoisen piirikunnan (itäisen osan) kansalaistamiskortiston.

Venäjä, Samaran kirkonkirjat,1869-1917 Kuvia ja osittainen hakemisto synnyin- ja kuolintietoihin sekä Venäjän ortodoksisen kirkon pappien suorittamiin kasteisiin, avioliittoihin ja hautauksiin Samaran läänissä.

Saksa, Preussi, Pommeri kirkonkirjat, 1544-1945: Evankelis-luterilaisen ja roomalaiskatolisen kirkon tietoja sekä puhtaaksi kirjoitettuja rekistereitä osasta historiallista Pommeria, joka on nyt jaettu Mecklenburg-Etu-Pommerin, Saksan ja Puolassa olevan Szczecin kesken. Sisältää 180,000 synnyin-, avioliitto- ja kuolintietoa.

Tanska siviilivihkimiset, 1851-1961: Lähes 100,000 Tanskassa rekisteröityä siviilivihkimistä.

Minnesota, kansalaistamiskortisto, 1930-1988: Tämä kokoelma sisältää kaksi kansalaistamiskortistoa; toinen Minnesotan District Courtin kolmannelta osastolta ja toinen NARA Chigagon neljänneltä osastolta.

Etelä-Afrikka, Metodisti seurakunnan rekisterit, 1822-1996: Useiden Etelä-Afrikassa toimivien metodisti seurakuntien kasteita, avioliittoja ja hautauksia.

Tennessee kuolemat, 1908-1933: Olemassa olevan kokoelman päivitys, joka lisää täydelliset kuolinpäivämäärät. Tämä hakemisto kattaa jo olemassa olevien tietojen kanssa kaikki Tenneseessä vuosina 1908-1933 rekisteröidyt kuolemat. Hakemistosta löytyy kuolleen nimi, piirikunta, kuolinpäivä ja kuolintodistuksen numero.

Irlanti, Griffithin arviointi, 1847-1864: 1.2 miljoonan tiedon hakemisto ensimmäisestä arvioinnista (Primary Valuation). Ensimmäinen täysimittainen irlantilaisten kiinteistöjen arviointi, jonka suorittamista valvoi Richard Griffith.

Täsmäysteknologiamme tekevät näistä tiedoista vielä hyödyllisempiä.

Record Matching technologiamme ansiosta saat ilmoituksen, jos mikä tahansa tietokantamme tieto täsmää MyHeritage sukupuussasi olevan henkilön kanssa. Voit vahvistaa oikeat osumat ja uudet tiedot voidaan purkaa suoraan asianomaisten henkilöiden profiileihin käyttämällä  extract information ominaisuutta. Jos osuma sisältää tietoja sukulaisesta, jonka et tiennyt olleen olemassakaan, voit lisätä henkilön puuhusi suoraan osumasta.

Näiden tietojen katsomiseen tarvitaan datasopimus. Eikö sinulla vielä ole sitä? Lue lisää  vuosisopimuksesta joka sisältää rajoittamattoman pääsyn kaikkiin SuperSearch hakukoneen historiallisiin tietoihin sekä kaikki Record Matches osumat. SuperSearchissa on yli 5.5 miljardia tietoa ja kasvatamme kokoelmiamme viikoittain.

Aloita haku näistä uusista kokoelmista tänään. Odotamme kuulevamme jännittävistä löydäistäsi.

MyHeritage team