Joululahja: Löysimme sisarpuolen MyHeritagesta. Hän oli etsinyt meitä 27 vuotta.

Joululahja: Löysimme sisarpuolen MyHeritagesta. Hän oli etsinyt meitä 27 vuotta.

Krystal Baezin, 29, joululahja, MyHeritage DNA-pakkaus innosti häntä mahdollisuudella tietää lisää omasta perimästä. Alkuvuodesta törmäsimme hänen, erittäin viihdyttävään Twitter-ketjuunsa. Lopulta Krystal löysi paljon enemmän kuin osasi odottaa: hänellä oli serkku, josta hän ei ollut koskaan tiennyt ja joka oli etsinyt perhettään koko elämänsä ajan.

Otimme yhteyttä näihin serkkuihin ja järjestimme heille Instagram Live -tapaamisen huhtikuussa 2021.

Myöhemmin samana vuonna he saattoivat vihdoin tavata henkilökohtaisesti.

Tässä on koko tarina – osittain Krystalin Twitter-ketjun kertomana:

Joululahja ja yllätysserkku

”Sain joululahjaksi MyHeritagen DNA-pakkauksen. Olen puertoricolainen, ja halusin tietää enemmän alkuperästäni”, Krystal kertoo. ”Se oli siis oikeastaan ainoa asia, jonka odotin saavani tietää. Ja sitten yhtäkkiä sain ilmoituksen, että minulla on pikkuserkku.”

”Perheeni on suuri”, hän jatkaa, ”mutta todella tiivis. Tiedämme toisistamme, ja meillä on suuria perhetapahtumia yhdessä ja muuta sellaista. Ajattelin, että – en tunne tätä henkilöä… Ehkä MyHeritage oli väärässä?”.

Yllätysserkun nimi oli Hope Fowler – ja hän oli etsinyt biologisen isänsä perhettä koko ikänsä.

Hope

”Tiesin, että minulla oli isä ja siinä kaikki. Emme vain saaneet selville, kuka hän on”, Hope kertoo. ”Teimme eri DNA-testin, ja minulla oli useita osumia, kuten toinen serkku kahden polven takaa tai jotain, mutta kukaan ei tiennyt mitään. Lähetin viestejä monille ihmisille, eikä kukaan tiennyt mitään.”

Sitten Hope kokeili MyHeritagea… mutta sama toistui. ”Päädyin siihen pisteeseen, että poistin sovelluksen”, Hope sanoo. ”En saanut mitään selville, ja lannistuin. Mutta äitini säilytti sovelluksen, ja luojan kiitos hän säilytti sen!”

Hope sai viestin Krystalilta ja vastasi hänelle.

”Ajattelin, että tässä kaikki, mitä tiedän”, Hope sanoo. ”Ja kysyin, tunnetko tuon henkilön, tiedätkö isäni etunimen? Krystal sanoi: ’Se on setäni! Puhun kirjaimellisesti siskosi kanssa juuri nyt!””

Hopen sisko Victoria kertoo: ”Sain satunnaisen tekstiviestin serkultani Krystalilta, ja siinä luki, että hänellä on serkku nimeltä Hope Fowler”. ”Niinpä me kaikki, Krystal ja kuusi serkkuamme, aloitimme salapoliisityön. Heti kun hän vastasi, me sanoimme heti: ’Voitko vaihtaa videolle?'”.”

”Aloin vain itkeä silmät päästäni, koska ajattelin rehellisesti, etten koskaan löytäisi häntä, siskoani tai mitään”, Hope sanoo. ”Ja sitten sain tietää, että minulla oli kaksi muuta sisarpuolta, joista en tiennyt mitään. Se oli hullua!”

”Jos joku olisi kertonut minulle, että minulla on sisko, josta en tiennyt mitään, en olisi luultavasti uskonut häntä”, Victoria sanoo.

”Olin aluksi shokissa”, Hope sanoo, ”mutta rehellisesti sanottuna minusta tuntui, että minulta oli pudonnut paino harteilta. Koko elämäni ajan minusta tuntui, että jotain puuttuu, kuin osa minusta olisi kadonnut. Tiesin, että minulla oli perhe, jota en tuntenut. Kun luin tuon viestin, se oli kuin, vihdoinkin! Minulla on vihdoin perhe. Järjestimme videopuhelun ja minulla oli kirjaimellisesti seitsemän serkkua ja siskoni ryhmäkeskustelussa, ja me kaikki vain keskustelimme kuin olisimme tunteneet toisemme jo vuosia.”

”Jokainen otti häneen yhteyttä”, Krystal sanoo. ”Koko perhe oli todella mukava ja innostunut. Ja Hope, hänellä on kolme lasta, joten nyt heillä kaikilla on veljentyttöjä ja veljenpoikia.”

”Minä ja pikkusiskoni olemme hyvin samannäköisiä”, Hope sanoo. ”Käyttäydymme myös aika lailla samalla tavalla.”

”Olemme puhuneet siitä lähtien joka päivä”, Krystal sanoo. ”Hän itse asiassa kertoi meille, että hän oli etsinyt niin kauan, että hän luopui meidän etsimisestämme. Myös hänen äitinsä otti minuun yhteyttä ja kiitti meitä kaikkia siitä, että olimme niin ystävällisiä Hopelle. Hän sanoi, että Hope oli koko elämänsä ajan halunnut olla yhteydessä isänsä puolen sukuun, mutta hänellä ei vain ollut mitään tietoa heistä. Joten näyttää siltä, että tässä vaiheessa kaikki ovat vain onnellisia siitä, että ovat vihdoin löytäneet toisensa.”

Perheellä oli viimein mahdollisuus tavata toisensa henkilökohtaisesti tämän vuoden heinäkuussa.

”Rakastamme perhettä, joten tieto siitä, että se kasvaa, oli jännittävää”, Krystal sanoo.

”Muuten”, Krystal lisää, ”alussa, kun tein testin, äitini kysyi: ’Miksi ihmeessä teet sen? Me tunnemme koko sukumme, voin näyttää sinulle sukutaulun.’ Mutta sitten löysin Hopen! Nyt hän haluaa testata isänsä, ja kaikki perheenjäseneni aikovat myös tehdä testin.”

Tilaa MyHeritage DNA-pakkauksesi nyt  — kuka tietää, mitä saatat löytää!

Lue lisää käyttäjäkertomuksia täältä!