Anna joululahjaksi sukupuujuliste!

Anna joululahjaksi sukupuujuliste!

Tiesitkö, että MyHeritagessa voit luoda kauniin, räätälöidyn sukupuukaavion MyHeritage-sukupuusi pohjalta – täysin ilmaiseksi? Sukupuujuliste on muutakin kuin mukava tapa tehdä yhteenveto tähänastisesta sukututkimustyöstäsi. Se voi osoittautua erittäin hyväksi lahjaksi perheesi jäsenille tänä jouluna. Mikä voisi tuottaa suvun matriarkalle enemmän iloa ja tyydytystä kuin ammattimaisesti painettu juliste, jossa on kaikkien hänen jälkeläistensä hymyilevät kasvot? Ja mikä auttaisi lasta tuntemaan itsensä enemmän sidotuksi juuriinsa kuin kehystetty kaavio, jossa ovat kaikki ne ihmiset, jotka ovat tuoneet hänet maailmaan?

Sukupuujulisteen tekeminen MyHeritagessa on helppoa ja ilmaista. Voit valita erilaisista asetteluista ja malleista ja jopa mukauttaa värejä, fontteja ja taustakuvia. Voit valita, kuinka monta sukupolvea haluat näyttää, mitä tietoja kustakin sukupolvesta haluat julisteeseen ja kenet haluat nimetä juurihenkilöksi. Monet kaavion asettelut sisältävät kunkin perheenjäsenen profiilikuvan, joten muista ladata mahdollisimman monen sukulaisen kuva ennen kaavion luomista.

Esimerkki MyHeritagen aurinkokaaviosta

Esimerkki MyHeritagen aurinkokaaviosta

Tulosta sukupuujuliste itse kotitulostimella ja liitä palat yhteen kuin palapeli, tai jos haluat pitkäikäisemmän ja kauniimman lahjan, suosittelemme, että kaavio painatetaan ammattimaisesti. Voit tehdä sen helposti suoraan MyHeritage-sivustolta: tarjoamme ammattimaisen tulostuspalvelun, joka tulostaa kaavion laadukkaalle paperille tai kankaalle ja toimittaa sen suoraan kotiovellesi. Jäljellä on enää kehystäminen!

Katso suomenkielinen webinaari sukupuukaavioiden tekemisestä täältä.

Linkki suomenkieliseen artikkeliin sukupuukaavioiden tekemisestä

Aloita nyt, jotta saat kaaviosi valmiiksi hyvissä ajoin ennen joulua!