Uutta: AI Record Finder™ chattihistoria

Uutta: AI Record Finder™ chattihistoria

Viime kuussa julkaisimme AI Record Finder™:n™, maailman ensimmäisen tekoälykeskusteluun perustuvan historiallisten tietojen hakukoneen. AI Record Finder™ mullistaa historiallisten tietojen haun samalla tavalla kuin ChatGPT mullisti internetin hakutoiminnot. Monet käyttäjät pyysivät mahdollisuutta tallentaa chattihistorian myöhempää käyttöä varten. Te pyysitte, ja me kuuntelimme: olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että olemme lisänneet uuden paneelin chattihistorialle, joka mahdollistaa helpon navigoinnin chatkeskustelujen välillä!

Jos et ole vielä kokeillut AI Record Finder™ -ominaisuutta, nyt on paras hetki! Kokeile AI Record Finder™:a nyt

Chattihistoria lähempää tarkasteltuna

Chattihistorian paneelissa on useita ominaisuuksia, joista kerromme seuraavaksi. Ensinnäkin sen avulla voit jatkaa aiempia chatkeskusteluja, mikä tarkoittaa, että voit keskittyä tutkimuksessasi tiettyihin henkilöihin, suorittaa muita toimia perhesivustolla välissä ja jatkaa taas mitä tahansa chatkeskustelua siitä, mihin jäit. Kun käytät AI Record Finder™:a seuraavan kerran, chattihistorian paneeli tulee automaattisesti näkyviin sivun vasemmalle puolelle.

AI Record Finder™ Chat History

AI Record Finder™ chattihistoria (klikkaa suurentaaksesi)

Napsauta minkä tahansa chatkeskustelun nimeä paneelissa jatkaaksesi keskustelua tai tarkastellaksesi AI Record Finder™:n löytämiä tietoja. AI Record Finder™ nimeää automaattisesti jokaisen uuden keskustelun sen henkilön perusteella, jota etsit kyseisen keskustelun ensimmäisessä viestissä. Lisäksi olemme nimenneet aiemmat keskustelut takautuvasti kunkin keskustelun ensimmäisen lähettämäsi viestin perusteella.

Osana tätä päivitystä olemme myös helpottaneet uuden chatkeskustelun aloittamista. Olemme lisänneet ”Uusi keskustelu” -painikkeen chattihistoriapaneelin yläosaan, joten voit aloittaa uuden keskustelun milloin tahansa yhdellä napsautuksella. Voit järjestää tutkimuksesi henkilöittäin ja ylläpitää omaa chattia jokaiselle tutkimallesi esivanhemmalle tai sukulaiselle.

Starting a new chat from the Chat History panel

Uuden chatkeskustelun aloittaminen chattihistorian paneelista (klikkaa suurentaaksesi)

Jos haluat poistaa chatkeskustelun, siirrä hiiren osoitin keskustelun nimen päälle chattihistorian paneelissa. Roskakori-kuvake tulee näkyviin. Napsauta kuvaketta; tämä avaa ponnahdusikkunan, jossa sinua pyydetään vahvistamaan, että haluat poistaa keskustelun. Kun keskustelu on poistettu, sitä ei voi enää palauttaa.

Deleting a chat from AI Record Finder™

Chatkeskustelun poistaminen AI Record Finder™:sta

Näiden parannusten tarkoituksena on mahdollistaa parempi navigointi ja chatkeskustelujen hallinta AI Record Finder™:ssa, jotta voit hyödyntää tätä ominaisuutta parhaalla mahdollisella tavalla ja pitää samalla tutkimuksesi järjestyksessä. Toivomme, että koet ne hyödyllisiksi, kun jatkat uusien löytöjen tekemistä sukuhistoriastasi. Tutkimisen iloa!