Esittelyssä AI Time Machine™: Muuntaudu historialliseksi hahmoksi tavallisten valokuviesi avulla!

Esittelyssä AI Time Machine™: Muuntaudu historialliseksi hahmoksi tavallisten valokuviesi avulla!

Olemme iloisia voidessamme kertoa AI Time Machine™ -tekoälyaikakoneen julkaisusta. Se on uraauurtava ja hauska uusi toiminto, jonka avulla voit muuntaa henkilökohtaiset valokuvasi hyperrealistisiksi kuviksi itsestäsi historiallisena hahmona.

Oletko koskaan toivonut voivasi matkustaa ajassa taaksepäin? Vaikka emme olekaan kehittäneet aikamatkailua täydelliseksi, olemme tehneet seuraavaksi parhaan asian: MyHeritagessa voit nyt katsoa, miltä olisit voinut näyttää eri aikakausien historiallisena henkilönä!

Kuvittele uskomattomin puku, jonka olet koskaan nähnyt. Jokainen yksityiskohta on täydellinen, ja se näyttää ja tuntuu aidolta. AI Time Machine™ -ominaisuuden avulla saat tuhat kertaa paremman: upeita, saumattomia kuvia itsestäsi antiikin kreikkalaisena soturina, egyptiläisenä faaraona, viktoriaanisena naisena tai astronauttina avaruudessa. Sinun on nähtävä se uskoaksesi!

Lähde AI Time Machine™ -kierrokselle 

Viimeisten kolmen vuoden aikana MyHeritage on lanseerannut joukon vahvoja ominaisuuksia, joissa hyödynnetään tekoälyä (AI) historiallisten valokuvien herättämiseksi henkiin. AI Time Machine™ -ominaisuus on uusi käänne tähän teemaan, ja se kutsuu sinut matkustamaan menneeseen aikaan ja katsomaan itseäsi sellaisena, miltä olisit saattanut näyttää esivanhempiesi aikaan. Tulokset ovat mahtavia ja täydellisiä jaettavaksi sosiaalisessa mediassa ja käytettäväksi profiilikuvana.

Kuinka se toimii

AI Time Machine™ käyttää tekstistä kuvaksi tekoälyteknologiaa ja luo fotorealistisia kuvia henkilöstä sellaisena, miltä hän olisi saattanut näyttää historian eri aikakausina. Se perustuu syväoppimiseen, tekstistä kuvaan -malliin ja personointiteknologiaan, jonka MyHeritage on lisensoinut Astrialta.  Käyttämällä 10–25 valokuvaa yhdestä henkilöstä AI Time Machine™ rakentaa mallin kyseisestä henkilöstä erilaisissa asennoissa ja asetelmissa, jotka eroavat alkuperäisistä syöttökuvista. Sitten se syntetisoi mallin ja teemat käyttämällä yhtä ennalta määritellyistä eri historiallisiin aikakausiin sijoittuvista teemoista luodakseen upeita, kristallinkirkkaita kuvia historialliseksi hahmoksi valetusta henkilöstä. Oletko koskaan miettinyt, miltä olisit näyttänyt, jos olisit elänyt antiikin Kreikassa tai Ranskan renessanssin aikana? Ota selvää AI Time Machine™ -ominaisuuden avulla!

AI Time Machine™ tarjoaa tällä hetkellä kymmeniä erilaisia historian aikakausia edustavia teemoja, aina esihistoriallisesta ajasta 1900-luvun ulkoavaruuteen. Kun käytät ominaisuutta ensimmäistä kertaa, valitaan ensimmäiset teemat sinulle automaattisesti. Ensimmäisen kuvaerän valmistuttua voit valita lisää kiinnostavia teemoja ja luoda lisää kuvia.

AI Time Machine™:n tuloksena on 8 kuvan sarja kuhunkin teemaan. Voit ladata ja jakaa kollaasin, jossa on kaikki 8 kuvaa, tai jakaa jokaisen kuvan erikseen.

Esimerkkejä

Kuten alla näet, tulokset ovat mielettömiä, ja sinulla plus miljoonilla muilla MyHeritagen käyttäjillä tulee olemaan tosi hauskaa AI Time Machine™:n kanssa!

MyHeritagen perustaja ja toimitusjohtaja Gilad Japhet muinaisena egyptiläisenä:

Gilad Faaraona

Tässä MyHeritagen toimitusjohtaja Gilad Japhet on Faaraona

Siirrytään muutama vuosituhat eteenpäin, ja tässä on Gilad, nyt viikinkinä

Gilad viikinkinä

Kelataan AI Time Machine™ -ominaisuuden avulla jälleen eteenpäin. Tällä kertaa Gilad on 1960- ja 1970-luvuilla hippinä

Gilad hippinä

Tässä vielä yksi esimerkki:

Maya Lerner, MyHeritagen varapääjohtaja/tuotteet

Maya Lerner, MyHeritagen varapääjohtaja/tuotteet

Kuinka pääset alkuun

Kokeillaksesi AI Time Machine™ -ominaisuutta, klikkaa tästä: Muunna itsesi historialliseksi hahmoksi käyttämällä arjen kuvia – MyHeritage

AI Time Machine™ -sivu

Vaihtoehtoisesti, jos olet jo kirjautunut MyHeritage-tilillesi, voit siirtyä navigointipalkin ”Kuvat”-välilehdelle, valita ”AI Time Machine™” ja avata sivun.

Kuva valikosta

Klikkaa “Kokeile nyt” -painiketta ja aloita matka

Seuraavassa näytössä näet ohjeet ladattavien valokuvien valitsemiseksi. Noudata ohjeita, jotta tekoälyteknologia saa aikaan optimaalisia tuloksia. Tarvitset samasta henkilöstä 10-25 kuvaa, jotka on otettu eri päivinä ja eri asetuksilla, asennoilla ja kuvakulmilla. Mitä enemmän kuvia lataat, sitä paremmat tulokset saadaan. Huomaa, että valokuvien lataaminen henkilöstä eri-ikäisenä ei yleensä ole hyvä idea, koska se vaikuttaa teknologian kykyyn rakentaa yhdenmukainen malli henkilöstä. Lataa kuvat tietokoneelta tai matkapuhelimesta tai vedä ja pudota ne kehykseen.

Ohjeet kuvien lataamiseen

Ohjeet kuvien lataamiseen

Ellei sinulla ole tarpeeksi kuvia käytettäväksi, voit yksinkertaisesti ottaa muutaman kuvan mobiililaitteesi kameralla. Käytä erilaisia asentoja ja taustoja ja lataa kuvat sitten.

Vinkkinä mainittakoon, että löydät itsestäsi otetut valokuvat helposti iOS-laitteella napauttamalla Kuvat-sovelluksen Albumit-kohdassa kohtaa Ihmiset ja paikat ja valitsemalla itsesi. Voit sitten lisätä kaikki haluamasi kuvat väliaikaiseen albumiin ja ladata kuvia kyseisestä albumista AI Time Machine™ -sivulle. Muissa valokuvasovelluksissa, kuten Google Kuvat, on samanlainen toiminto.

Jos valokuvasi on tallennettu useaan eri paikkaan tai eri alustoille, sopii sekin hyvin. Aloitettuasi kuvien lataamisen, näet, kuinka monta on ladattu, ja MyHeritage kertoo, jos sinun on lisättävä kuvia.

Lataa kuvia lisää

Lataa 10-25 kuvaa

Kun olet ladannut kuvat, napsauta ”Jatka”. Näyttöön tulee ponnahdusikkuna, jossa sinua pyydetään antamaan muutama perustieto henkilöstä. Kirjoita hänen etu- tai muu nimensä, valitse sukupuoli ja napsauta ”Jatka”.

Kerro kuvissa olevasta henkilöstä

Kerro kuvissa olevasta henkilöstä

Sukupuolen lisääminen antaa AI Time Machine™:lle mahdollisuuden luoda henkilölle parhaiten sopiva ulkonäkö. Otsikkoa tarvitaan useamman mallin erottamiseksi toisistaan.

Ennen kuin AI Time Machine™ aloittaa työnsä, sinua pyydetään rekisteröitymään MyHeritageen. Tilin luominen vie vain minuutin eikä se maksa mitään. Jos sinulla on jo MyHeritage-tili, mutta et ole kirjautunut sisään, valitse ponnahdusikkunan alareunassa oleva ”Kirjaudu sisään” -vaihtoehto.

Kun olet kirjautunut sisään, AI Time Machine™ alkaa käsitellä valokuviasi. Alkuperäisen mallin rakentaminen valokuvistasi kestää yleensä 30 minuutista muutamaan tuntiin. Sinun ei tarvitse odottaa koneen ääressä; saat sähköpostia, kun kuvasi ovat valmiit.

Kun mallisi ja ensimmäiset kuvasarjat ovat valmiit, kestää kuvien luominen muista teemoista yleensä muutaman minuutin. Voit luoda lisää kuvia napsauttamalla teemapainikkeita ja valitsemalla ne, joita haluat kokeilla.

Tulokset ovat valmiit - kokeile eri teemoja

Tulokset ovat valmiit – kokeile eri teemoja

Käytä kortilla olevia nuolia kuvien katselemiseen yksitellen.

Katsele kuvia yksitellen

Katsele kuvia yksitellen

Kuvien jakaminen

AI Time Machine™:n avulla luodut kuvat ovat hauskoja ja täydellisiä jaettavaksi sosiaalisessa mediassa. Ne ihastuttavat varmasti kaikkia, jotka näkevät ne, ja niistä saa erinomaisia profiilikuvia.

Kuvat voi ladata tai jakaa 8 kuvan sarjana tai yksitellen. Napsauttamalla Jaa-kuvaketta voit jakaa kuvat Facebookissa, Twitterissä ja WhatsAppissa tai kopioida linkin ja jakaa kuvat toisella alustalla. Lataa kuvat JPEG-tiedostona napsauttamalla Lataa-kuvaketta. Jos tarkastelet sarjaa, Jaa / Lataa koskee koko 8 kuvan sarjaa. Jos tarkastelet yksittäistä kuvaa, Jaa / Lataa koskee vain kyseistä kuvaa.

Lataa tai jaa

Lataa tai jaa

Hyödyllisiä vinkkejä

Saamasi tulosten laatu riippuu paljon lataamiesi valokuvien laadusta. Mitä enemmän kuvia lataat ja mitä monipuolisempia ne ovat, sitä parempia tuloksia saat. Parhaat tulokset saat käyttämällä älypuhelimen galleriasta tai tietokoneelta jo olemassa olevia valokuvia, jotka sisältävät:

  • Vain yksi henkilö (ja aina sama henkilö).
  • Vähintään 3 kokovartalokuvaa, 5 ylävartalokuvaa (rinnasta ylöspäin) ja 10 lähikuvaa ja 2 sivukuvaa
  • Erilaisia asentoja ja ilmeitä, joissa katse eri suuntiin.
  • Erilaisia taustoja ja valaistusolosuhteita
  • Eri päivinä otettuja kuvia
  • Vältä meikkiä. Se voi vaikuttaa tuloksiin negatiivisesti, joten suosi kuvia, joissa on vain vähän tai ei lainkaan meikkiä.
  • Ei aurinkolaseja, hattuja tai muita asusteita ja esineitä, jotka peittävät kasvot.

Autenttisuus

Vaikka AI Time Machine™:n tuottamat kuvat ovat erittäin realistisia, ne on luotu tekoälyllä; ne eivät ole aitoja valokuvia. MyHeritagen sitoutuessa vastuulliseen tekoälyyn kaikkiin tekoälyn tuottamiin kuviin lisätään vesileimat, jotta ne voidaan erottaa aidoista valokuvista.

Tekoälyllä luotujen kuvien vesileima

Tekoälyllä luotujen kuvien vesileima

AI Time Machine™:n avulla luodut kuvat tallennetaan erityiseen yksityiseen albumiin MyHeritage-perhesivustosi Omat kuvat -osiossa. Löydät ne kohdasta Kuvat>Omat valokuvani>Albumit>AI Time Machine™.

Yksityisyys

Kun luot kuvia AI Time Machine™:n avulla, yksityisyytesi on suojattu. Kuvia käsitellään yksinomaan MyHeritagen palvelimilla, eikä niitä jaeta minkään kolmannen osapuolen kanssa. MyHeritage ei omista syntyviä kuvia; ne kuuluvat sinulle, aivan kuten kaikki MyHeritageen lataamasi valokuvat.

Hinta

AI Time Machine™ on tällä hetkellä saatavana MyHeritage-alustalla ja mobiiliselaimella. Ominaisuus on ilmainen käyttöönoton yhteydessä rajoitetun esittelyjakson ajan (rajoitus on yksi malli ja 20 teemaa käyttäjää kohti, yhteensä 160 kuvaa), minkä jälkeen siitä tulee maksullinen ominaisuus. Kertaluonteisella maksulla voit sitten ladata valokuvia yhden henkilön mallin luomiseksi (160 kuvaa ja enintään 20 teemaa). Käyttäjät, joilla on MyHeritage Complete-sopimus, nauttivat suuremmasta käyttökiintiöstä ilman lisäkustannuksia; kiintiön yksityiskohdista ilmoitetaan pian.

AI Time Machine™ -yhteenveto

Kehitämme MyHeritagessa jatkuvasti uusia tapoja tehdä sukuhistoriasta hauskaa kaikille, kokeneille sukututkijoille ja nostalgiaa kaipaaville uusille tulokkaille. Tähän asti valokuvatyökalumme ovat tuoneet menneisyyden nykyhetkeen, ja AI Time Machine™:n avulla viemme nykyhetken leikkisälle matkalle ajassa taaksepäin ja tarjoamme jälleen uuden jännittävän tavan luoda yhteys menneisyyteen. Jos mietit ”mitä he keksivät seuraavaksi”, pysy kuulolla. Kuten aina, lisää on tulossa, joten seuraa blogia!

Kokeile AI Time Machine™ -aikakonetta jo tänään ja kerro meille, mitä mieltä olet!

Tutustu myös muihin valokuvatyökaluihimme MyHeritagen blogissa