Jaa kanssamme vanhat joulukortit ja voit voittaa Complete-sopimuksen!

Jaa kanssamme vanhat joulukortit ja voit voittaa Complete-sopimuksen!

Jopa aikana, jolloin käsinkirjoitetuista kirjeistä on tullut jäänne menneisyydestä, on eräs etanapostityyppi, joka on edelleen hyvin suosittu, nimittäin joulukortit!

Ehkäpä pahviset kortit säilyvät juuri jouluperinteiden lämpimän tunnelman ansiosta. Monille perheille joulukorttien ostaminen, kirjoittaminen ja lähettäminen on ollut erottamaton osa joulun aikaa jo sukupolvien ajan. 1900-luvun viimeisellä puoliskolla tuli tavaksi liittää joulukortteihin myös perhekuva tai kuvia lapsista.

Lue täältä joulukortin historiasta

Joulukortti vuodelta 1934, Helsingin kaupunginmuseo

Joulukortti vuodelta 1934, Helsingin kaupunginmuseo

Tästä pääsemmekin tämän kauden valokuvakilpailuun! Onko sinulla vanhija kortteja, joissa toivotetaan aikaisemmille sukupolville hyvää joulua? Sen ei tarvitse olla kaupallinen joulukortti – ehkä se on valokuva, jossa on tekstiä tai ehkä lapsen piirros. Skannaa joulukortti, jaa se sosiaalisessa mediassa, merkitse meidät, osallistu ja voita MyHeritagen Complete-sopimus!

Kuinka osallistut kilpailuun

– Skannaa historiallinen joulukorttisi. Muista skannata kortin etu- ja takapuoli (tai sisusta, jos kaksipuoleinen)! Jos kortissa on valokuva, voit käyttää MyHeritagen valokuvatyökaluja värittääksesi, parantaaksesi, korjataksesi tai animoidaksesi sen – mutta sinun ei tarvitse.

– Jaa joulukorttisi Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa tai TikTokissa tai lähetä se/ne meille sähköpostilla osoitteeseen stories@myheritage.com. Muista liittää mukaan muutama sana taustoista: kuka lähetti kortin kenelle ja milloin? Miksi se on sinulle tärkeä? Rakastamme hyviä tarinoita!

– Kun julkaiset sosiaalisessa mediassa, muista merkitä MyHeritage ja lisätä hashtag #FamilyHolidayCards.

Voittaja julkistetaan sunnuntaina 26. joulukuuta 2021.

Onnea kilpailuun ja hyvää joulua!

Artikkelikuvan joulukortti on 1930-luvulta. Kuvalähde: Helsingin kaupunginmuseo