Uusi MyHeritage DNA-mainos tälle juhlakaudelle: Löydä kerrokset itsessäsi

Kommentit

Olemme iloisia voidessamme esitellä uuden TV-mainoksemme tälle juhlakaudelle. Sukututkimus- ja DNA-yrityksenä tiedämme, kuinka valtava lahja omien etnisten juurien ja uusien sukulaisten löytäminen voi olla. Anna rakkaillesi tänä juhlakautena ylivoimaisesti paras lahja: MyHeritage DNA-testi.

Saimme inspiraation tämän vuoden mainokseen siitä tosiasiasta, että jokaisessa meissä on useampia kerroksia sukumme historiasta ja etnisestä taustastamme. MyHeritage DNA-testi auttaa meitä kuorimaan eri kerrokset esille, yksi kerrallaan, ja paljastamaan sukumme menneisyyden rikkaan ja elämää sykkivän kuvakudoksen; meistä jokainen on kaikkien meitä edeltäneiden sukupolvien ilmentymä. Sen tietäminen, mistä esivanhempamme tulevat auttaa meitä myös löytämään lisää omasta itsestämme.

Juhlistaaksemme tätä lahjojen-antamisen vuodenaikaa tarjoamme MyHeritage DNAn erittäin edullisella hinnalla! Osta MyHeritage DNA-pakkaus vain 49€:lla.

Toivomme, että nautit uudesta mainoksestamme ja että, yhdessä perheesi kanssa, teette upeita suvun historiaan liittyviä löytöjä.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin