Seuraa meitä

Yhteydenottaminen DNA-osumiin on nyt ilmaista

Kommentit2

Saamamme palautteen johdosta on yhteydenottaminen omiin DNA-osumiin nyt ilmaista kaikille MyHeritage-käyttäjille. Ominaisuus säilyy ilmaisena kaikille niille, jotka ovat ladanneet tietonsa MyHeritageen ja ensimmäistä kertaa se on ilmaista myös MyHeritage-testin ostaneille, joilla ei ole maksettua sivustosopimusta. Teemme tästä ominaisuudesta ilmaisen sen vuoksi, että sitä on meiltä pyydetty niin paljon. Lisäksi uskomme koko yhteisön hyötyvän siitä, että kaikki voivat ottaa yhteyttä DNA-osumiinsa ja löytää sukulaisiaan, tehdä lisää löytöjä ja yhteistyötä toistensa kanssa.

Voit klikata DNA-osumien listalla olevaa “ota yhteyttä”-painiketta minkä tahansa osuman kohdalla ja lähettää viestin. Ellei DNA-osumasi hallinnoi itse kittiään, sinulla on mahdollisuus lähettää viesti joko DNA-osumallesi tai hänen kittinsä hallinnoijalle.

Kun lähetät viestin, saa osumasi viestin MyHeritage-saapuneisiin ja hän voi lukea viestisi postilaatikostaan; emme näytä sähköpostiosoitettasi kenellekään. Viestisi vastaanottaja voi vastata viestiisi ilman maksua. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jotkut ihmiset eivät lue viestejään tai jättävät tarkoituksellisesti vastaamatta niihin! Ellet saa vastausta ja arvelet viestin saajan olevan kiinnostunut asiasta, voit myöhemmin lähettää hänelle uuden viestin tai yrittää etsiä häntä nimellä esim. Facebookista LinkedInistä. Huomaathan, että vaikka yhteydenottaminen DNA-osumiin on ilmaista, tarvitset sivustosopimuksen yhteydenottamiseen esim. Smart Match-osumiisi.

Viihdy,
MyHeritage team

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin

 • kurppa


  4 helmikuun, 2018

  Mitenkä on mahdollista ettei dna kittiä voi tilata ilman kirjautumista?
  Jäänee tilaus tekemättä

  • annikka


   13 helmikuun, 2018

   Aarno, kirjautuminen tarvitaan sen takia, että tulokset tulevat sille (suojatulle) sivulle nettiin.