Backstreet Boys jäsenet saivat DNA-tuloksensa!

Backstreet Boys jäsenet saivat DNA-tuloksensa!

Saatat ehkä muistaakin, että jaoimme videon Backstreet Boys -yhtyeen jäsenistä tekemässä MyHeritage DNA -testejä. He julkaisivat äskettäin uuden studioalbumin nimeltä DNA ja ovat parhaillaan keskellä DNA-maailmankiertuettaan. 25 vuotta sitten perustetun bändin jäsenet ovat olleet yhdessä niin kauan, että he ovat käytännössä yhtä perhettä – itse asiassa kaksi bändin jäsentä onkin samasta perheestä!

Backstreet Boys (lyh. BSB) on yhdysvaltalainen poikabändi, jonka perusti poikabändituottaja Lou Pearlman vuonna 1993. Yhtyeellä on ollut yli 13 Top 40 -hittiä Billboard Hot 100 -listalla ja heidän albumeitaan on myyty yli 130 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti, mikä tekee siitä yhden kaikkien aikojen parhaiten myyneistä poikabändeistä,  Yhdysvaltojen Billboard 200 -listan mukaan Backstreet Boys on ensimmäinen yhtye sitten Saden, joka on yltänyt seitsemällä ensimmäisellä albumillaan listan sijalle 10. Lähde: Wikipedia

Backstreet Boys ja Myheritagen DNA-testit

AJ, Howie D., Nick, Kevin ja Brian kaivautuivat syvemmälle menneisyyteensä MyHeritage DNAn avulla. Jokainen bändin jäsen teki DNA-testin saadakseen lisää tietoa alkuperästään, ja heidän DNA-tuloksensa ovat nyt valmiit!

Et usko mitä he löysivät. Katso video täältä:

Vaikka he olivatkin yllättyneitä erilaisista etnisisyysarvioista, heistä on mielenkiintoista saada tietää enemmän alkuperästään ja siitä, mikä tekee heistä sellaisia kuin he ovat.

”MyHeritagen ansiosta saan vihdoin tietää, kuka olen”, sanoi AJ McLean.

He huomasivat, että meillä kaikilla, eri puolilla maailmaa olevilla ihmisillä, on enemmän yhdistäviä kuin hajoittavia tekijöitä.

Nick Carter huomautti: ”Minusta tuntuu, että MyHeritage yhdistää maailman.”

Vaikka tiedetään, että Kevin Richardson ja Brian Littrell ovat ensimmäisiä serkkuja, eikä kyseinen DNA-osuma yllättänyt heitä, jokainen heistä sai tuhansia muita DNA-osumia MyHeritage-käyttäjiin.

Joten, kuka tietää, ehkä olet sukua Backstreet Boysille? Testaa DNAsi MyHeritagella jo tänään saadaksesi selville!

Lue lisää DNA:sta täällä