Joulukuun toisella puoliskolla lisätyt historialliset tiedot

Kommentit

821.2 miljoonaa tietoa lisättiin MyHeritageen joulukuun kahden viimeisen viikon aikana. Se kasvatti historiallisten tietojen määrän SuperSearch-hakukoneessa 11 miljardiin tietoon! Tässä päivityksessä on mm. yli 600 miljoonaa tietoa kirjailijoilta USAsta ja muualta ympäri maailmaa, Hessen synnyin ja avioliittohakemistot, armeijan kuolinhakamisto Ranskasta ja 9 USAn osavaltion sanomalehtikokoelmaa.

Alla tarkemmat tiedot:

KokoelmaKuvausTietojen määräLinkki  hakuun
Historialliset kirjat – Kirjailijoiden ja kirjoissa mainittujen henkilöiden hakemisto, 1811–2003Tämä kokoelma on hakemisto henkilöistä, jotka mainitaan useissa englanninkielisissä kirjoissa, sekä näiden julkaisujen kirjoittajien nimet. Digitoitujen kirjojen määrä on yli kolme miljoonaa. Hakemisto sisältää seuraavat hakukelpoiset tiedot: kirjan nimi ja julkaisuvuosi, tekijän (kirjoittajien) nimi, tekijän (kirjoittajien) synnyin- ja kuolinvuosi, kaikkien julkaisussa mainittujen henkilöiden nimet, kustantajan ja julkaisun aihe (et) löytyvät myös useimmista tiedoista494,096,291 tietoa 3,024,213 kirjassaTee nyt hakuja
Tieteellisten artikkeleiden kirjoittajien nimetTämä kokoelma sisältää miljoonien tieteellisten artikkeleiden kirjoittajien nimet. Kirjailijoiden nimiä on kerätty yli 50 000 lehdestä ja arkistoista ympäri maailmaa. Tiedoissa on tyypillisesti kirjoittajan ja avustajan etu- ja sukunimi, artikkelin nimi sekä päivämäärä, lehden ja kustantajan nimet. Joihinkin artikkeleihin on linkki artikkelin katselemiseen verkossa272,046,994 tietoaTee nyt hakuja
Texasin avioliitot ja -erotTämä kokoelma sisältää hakemistoja vuosien 1966-2016 avioliittolupahakemuksista kaikista Texasin piirikunnista.  Kokoelmassa on myös avioerotiedot vuosilta 1968-2015. Hakemistot on laatinut Texas Vital Statistics Unit of the Department of State Health Services.26,591,435 tietoaTee nyt hakuja
Ranska, asevoimien kuolinhakemisto, 1914–1961Tämä kokoelma on hakemisto Ranskan armeijan taisteluissa kuolleiden henkilöiden, Ranskassa taisteluissa kuolleiden ulkomaisten asevoimien jäsenten ja Ranskassa tapettujen siviilien kuolintietoihin. Suurin osa tiedoista liittyy ensimmäiseen maailmansotaan, vaikka siinä on myös tietty määrä tietoja toisesta maailmansodasta ja monista muista 1900-luvun konflikteista, jotka tapahtuivat Ranskassa tai joihin Ranskan asevoimat osallistuivat. Lisäksi tämä kokoelma sisältää rajoitetun määrän tietoja jo vuodesta 1870 Ranskan ja Preussin sodan ajalta. Hakukelpoisissa tiedoissa voi olla: henkilön etu- ja sukunimi, syntymäaika ja -paikka, kuolinpäivä ja -paikka, hautauspaikka sekä henkilön vanhempien ja puolison etu- ja sukunimet5,332,260 tietoaTee nyt hakuja
Saksa, Hessen avioliittohakemisto, 1849–1931Tämä kokoelma sisältää avioliittotiedot useilta paikkakunnilta, jotka sijaitsevat nykyisen Hessenin osavaltiossa Saksassa. Avioliitot rekisteröitiin yleensä siellä missä morsian asui. Kun tiedot ovat saatavilla, niihin sisältyy sulhsnen etu- ja sukunimi, ikä tai syntymäaika, synnyin- ja  asuinpaikka, ammatti, avioliiton päivämäärä ja tiedot sulhasen vanhemmista. Tiedoissa voi olla myös morsiamen etu- ja sukunimi tai tyttönimi, ikä tai syntymäaika, synnyin- ja asuinpaikka, ammatti ja tiedot morsiamen vanhemmista.4,770,560 tietoaTee nyt hakuja
Saksa, Hessen synnyinhakemisto, 1874–1911Tämä kokoelma sisältää synnyintietoja useilta paikkakunnilta, jotka sijaitsevat nykyisen Hessenin osavaltiossa Saksassa. Kun tiedot ovat saatavilla, niissä voi olla lapsen etunimi, syntymäika ja sukupuoli. Äitiä koskevia tietoja ovat etu-, tyttö- ja sukunimet, osoite ja puoliso. Tietoja annetaan myös ilmoittajasta, joka oli usein lapsen isä tai kätilö3,784,938 tietoaTee nyt hakuja
Florida sanomalehdet, 1901–2009Tämä kokoelma on tiivistelmä Floridan osavaltion eri kaupunkien sanomalehdistä aikavälillä 1901 – 2009. Sanomalehdet ovat tärkeä sukututkimuksen ja suvun historian lähde, koska ne sisältävät muistokirjoituksia ja muita elämään liityviä yksityiskohtia, kuten syntymä-, avioliitto- ja kuolinilmoituksia. Lisäksi seurapiirisivut ja paikallisesti mielenkiintoiset kertomukset sisältävät rikasta tietoa yhteisön toiminnoista ja tapahtumista ja sisältävät usein henkilöön liittyviä yksityiskohtia8,084,846 sivua 25 sanomalehdessäTee nyt hakuja
Wisconsin sanomalehdet, 1884–2009Tämä kokoelma on tiivistelmä Wisconsinin osavaltion eri kaupunkien sanomalehdistä aikavälillä 1884 – 2009. Sanomalehdet ovat tärkeä sukututkimuksen ja suvun historian lähde, koska ne sisältävät muistokirjoituksia ja muita elämään liityviä yksityiskohtia, kuten syntymä-, avioliitto- ja kuolinilmoituksia. Lisäksi seurapiirisivut ja paikallisesti mielenkiintoiset kertomukset sisältävät rikasta tietoa yhteisön toiminnoista ja tapahtumista ja sisältävät usein henkilöön liittyviä yksityiskohtia2,887,946 sivua 3 sanomalehdessäTee nyt hakuja
Kansas sanomalehdet, 1869–2009Tämä kokoelma on tiivistelmä Kansasin osavaltion eri kaupunkien sanomalehdistä aikavälillä 1869 – 2009. Sanomalehdet ovat tärkeä sukututkimuksen ja suvun historian lähde, koska ne sisältävät muistokirjoituksia ja muita elämään liityviä yksityiskohtia, kuten syntymä-, avioliitto- ja kuolinilmoituksia. Lisäksi seurapiirisivut ja paikallisesti mielenkiintoiset kertomukset sisältävät rikasta tietoa yhteisön toiminnoista ja tapahtumista ja sisältävät usein henkilöön liittyviä yksityiskohtia.1,473,037 sivua 39 sanomalehdessäTee nyt hakuja
Texas sanomalehdet, 1848–2009Tämä kokoelma on tiivistelmä Texasin osavaltion eri kaupunkien sanomalehdistä aikavälillä 1848 – 2009. Sanomalehdet ovat tärkeä sukututkimuksen ja suvun historian lähde, koska ne sisältävät muistokirjoituksia ja muita elämään liityviä yksityiskohtia, kuten syntymä-, avioliitto- ja kuolinilmoituksia. Lisäksi seurapiirisivut ja paikallisesti mielenkiintoiset kertomukset sisältävät rikasta tietoa yhteisön toiminnoista ja tapahtumista ja sisältävät usein henkilöön liittyviä yksityiskohtia.1,254,230 sivua 33 sanomalehdessäTee nyt hakuja
Oklahoma sanomalehdet, 1927-2009Tämä kokoelma on tiivistelmä Oklahoman osavaltion eri kaupunkien sanomalehdistä aikavälillä 1927 – 2009. Sanomalehdet ovat tärkeä sukututkimuksen ja suvun historian lähde, koska ne sisältävät muistokirjoituksia ja muita elämään liityviä yksityiskohtia, kuten syntymä-, avioliitto- ja kuolinilmoituksia. Lisäksi seurapiirisivut ja paikallisesti mielenkiintoiset kertomukset sisältävät rikasta tietoa yhteisön toiminnoista ja tapahtumista ja sisältävät usein henkilöön liittyviä yksityiskohtia521,793 sivua 14 sanomalehdessäTee nyt hakuja
Montana sanomalehdet, 1890–2009Tämä kokoelma on tiivistelmä Montanan osavaltion eri kaupunkien sanomalehdistä aikavälillä 1890 – 2009. Sanomalehdet ovat tärkeä sukututkimuksen ja suvun historian lähde, koska ne sisältävät muistokirjoituksia ja muita elämään liityviä yksityiskohtia, kuten syntymä-, avioliitto- ja kuolinilmoituksia. Lisäksi seurapiirisivut ja paikallisesti mielenkiintoiset kertomukset sisältävät rikasta tietoa yhteisön toiminnoista ja tapahtumista ja sisältävät usein henkilöön liittyviä yksityiskohtia.155,210 sivua 94 sanomalehdessäTee nyt hakuja
Minnesota sanomalehdet, 1902–2009Tämä kokoelma on tiivistelmä Minnesotan osavaltion eri kaupunkien sanomalehdistä aikavälillä 1902 – 2009. Sanomalehdet ovat tärkeä sukututkimuksen ja suvun historian lähde, koska ne sisältävät muistokirjoituksia ja muita elämään liityviä yksityiskohtia, kuten syntymä-, avioliitto- ja kuolinilmoituksia. Lisäksi seurapiirisivut ja paikallisesti mielenkiintoiset kertomukset sisältävät rikasta tietoa yhteisön toiminnoista ja tapahtumista ja sisältävät usein henkilöön liittyviä yksityiskohtia92,171 sivua 26 sanomalehdessäTee nyt hakuja
Illinois sanomalehdet, 1840–2009Tämä kokoelma on tiivistelmä Illinoisin osavaltion eri kaupunkien sanomalehdistä aikavälillä 1840 – 2009. Sanomalehdet ovat tärkeä sukututkimuksen ja suvun historian lähde, koska ne sisältävät muistokirjoituksia ja muita elämään liityviä yksityiskohtia, kuten syntymä-, avioliitto- ja kuolinilmoituksia. Lisäksi seurapiirisivut ja paikallisesti mielenkiintoiset kertomukset sisältävät rikasta tietoa yhteisön toiminnoista ja tapahtumista ja sisältävät usein henkilöön liittyviä yksityiskohtia83,452 sivua 14 sanomalehdessäTee nyt hakuja
Tennessee sanomalehdet, 1870–2009Tämä kokoelma on tiivistelmä Tennesseen osavaltion eri kaupunkien sanomalehdistä aikavälillä 1870 – 2009. Sanomalehdet ovat tärkeä sukututkimuksen ja suvun historian lähde, koska ne sisältävät muistokirjoituksia ja muita elämään liityviä yksityiskohtia, kuten syntymä-, avioliitto- ja kuolinilmoituksia. Lisäksi seurapiirisivut ja paikallisesti mielenkiintoiset kertomukset sisältävät rikasta tietoa yhteisön toiminnoista ja tapahtumista ja sisältävät usein henkilöön liittyviä yksityiskohtia66,994 sivua 8 sanomalehdessäTee nyt hakuja

Yhteenveto

Hakujen tekeminen kaikista näistä kokoelmista MyHeritagen SuperSearch™-hakukoneella on ilmaista, mutta Data- tai Complete-sopimus tarvitaan tietojen katsomiseksi kokonaisuudessaan, niiden tallentamiseksi omaan sukupuuhun ja pääsyyn Record Matches osumiin. Record Matching-teknologiamme löytää automaattisesti relevantit historialliset tiedot ja paljastaa uutta tietoa esivanhemmistasi.

Toivomme, että tämä uusin päivitys antaa vauhtia sukututkimuksellesi tänä vuonna. Voit jättää meille alla kommentin ja kertoa, mitä olet löytänyt!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin