Ilmaiset avioliittotiedot ystävänpäivän kunniaksi!

Kommentit

Rakkautta ilmassa! Ystävänpäivän kunniaksi tarjoamme, rajoitetun ajan tarjouksena, ilmaisen pääsyn 446 miljoonaan avioliittotietoon; 14.-18. Helmikuuta! Tutustu sukupuusi suuriin rakkaustarinoihin laajoissa rakkautta pursuvissa kokoelmissa.

Tee hakuja kaikista avioliittotiedoista  www.myheritage.fi/marriage-records.

MyHeritagen ilmaiset avioliittokokoelmat käsittävät 148 kokoelmaa, joissa on yhteensä 446 036 567 tietoa eri puolilta maailmaa: mm. Suomesta, Yhdysvalloista, Englannista, Saksasta, Meksikosta, Alankomaista, Espanjasta, Kanadasta, Ranskasta, Australiasta, Norjasta, Tanskasta, Ruotsista, Italiasta, Brasiliasta, Chilestä, Perusta, Irlannista, Boliviasta, Sveitsistä, Intiasta, Argentiinasta, Ecuadorista, Guatemalasta, Columbiasta, Portugalista, Belgiasta, Costa Ricasta, Dominikaanisesta tasavallasta, Itävallasta!

Avioliittotiedot ovat loistava lähde perheestä, ja niissä on yleensä morsiamen ja sulhasen nimet, iät ja synnyin– tai kotipaikat. Joissakin tapauksissa asiakirjoissa on myös morsiamen ja sulhasen vanhempien nimet sekä asuinpaikat.

Kokoelmassa: Suomi, avioliittohakemisto, 1692-1903 on 2 016 585 TIETOA

Tämä kokoelma sisältää ennen vuotta 1904 solmitut avioliitot eri puolilta Suomea. Tiedoissa voi olla sen seurakunnan nimi, jossa avioliitto solmittiin, avioliittoon kuuluttamisen päivämäärä, sen solmimisen päivämäärä sekä morsiamen ja sulhasen etu- ja sukunmet, kylä ja sekä tilan nimi.

Alla esimerkki kokoelmasta:

Hyvää ystävänpäivää!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin