Historiallisten tietojen kokoelmia lisätty huhtikuussa 2020

Kommentit

Olemme saavuttaneet taas yhden virstanpylvään; MyHeritagessa on nyt saatavana yli 12 miljardia historiallista tietoa! Yksistään huhtikuussa lisäsimme 287 miljoonaa tietoa neljään uuteen kokoelmaan: U.S. sosiaaliturva-anomukset ja kirjaukset, sukupuuhakemisto Alankomaista, hakemisto USAn oikeustapauksiin ja Islannin väestönlaskentakokoelma.

Alla lisää tietoa uusista kokoelmista:

KokoelmaKuvausMääräLinkki hakuun

USAn sosiaaliturva-anomukset ja kirjaukset, 1936-2007

Tämä kokoelma sisältää tietueita, jotka on luonut Sosiaaliturvahallinto kun henkilöt ovat hakeneet sosiaaliturvatunnusta tai anomus on tehty avustukseen vammautumisen, eläköitymisen tai kuoleman tähden. Tietueisiin sisältyy hakijan tai asianomistajan koko nimi, syntymäaika ja -paikka, sukupuoli ja anomusluetteloa varten isän ja äidin koko nimi – sisältäen äidin tyttönimen. Syntymäpaikan ja vanhempien nimien mukanaolo tekee tästä kokoelmasta korvaamattoman kumppanin U.S. Social Security Death Index tiedoille, jotka eivät sisällä näitä tärkeitä faktoja240,604,242 tietoaTee nyt hakuja

Alankomaat, GenealogieOnline sukupuuhakemisto
GenealogieOnline on laaja kokoelma Alankomaiden ja muiden Koillis-Euroopan maiden sukuhistorioitsijoiden ja sukututkijoiden lähettämiä sukupuita, Tietueet sisältävät tyypillisesti etu- ja sukunimen, syntymäajan ja -paikan, avioliitot ja kuolemat, kuten myös tietoja perheenjäsenistä. Nämä puut ja julkaistu hakemisto sisältävät runsaasti tietoa näistä eurooppalaisista suvuista ja muista suvun jäsenistä maailmanlaajuisesti. Hakemiston on julkaissut GenealogieOnline.39,658,157 tietoaTee nyt hakuja
Yhdysvallat, hakemisto oikeustapauksiin, 1833-2018 Tämä kokoelma on hakemisto oikeustapausten kuvauksiin Yhdysvaltojen eri osavaltioiden ja liittovaltion ja sen merentakaisten territorioiden oikeusistuimissa. Tiedot sisältävät seuraavia haettavia tietoja: kantajan ja puolustajan etu- ja sukunimet, tapauksen koko nimi, oikeuden päätöksen päivämäärä ja oikeuden tuomiovalta. Oikeusistuimen nimi, juttuluettelon numero sekä kirjan ensimmäinen ja viimeinen sivunumero.6,713,834 tietoaTee nyt hakuja

Islannin väestönlaskennat 1703-1920
Tämä kokoelma sisältää Islannin väestönlaskentatiedot vuosilta 1920, 1910, 1901, 1890, 1880, 1870, 1860, 1855, 1850, 1845, 1840, 1835, 1816 ja 1703. Vuoden 1845 ja myöhemmissä väestönlaskentatiedoissa voi olla kaikista kotitalouteen kuuluneista nimi, ikä, ammatti, suhde perheen päähän, uskonnollinen suuntaus ja syntymäpaikka (lääni ja seurakunta). Vuosien 1840, 1835 ja 1816 väestönlaskentatiedot sisältävät kaikkien kotitalouden jäsenten nimet, iät, sukupuolen, ammatin, suhteen kotitalouden päähän ja siviilisäädyn. Vuoden 1703 väestönlaskennassa luetellaan kaikki asukkaat nimen mukaan, ja tiedoissa voi myös olla sukupuoli, ikä, lääni ja seurakunta921,099 tietoaTee nyt hakuja

Yhteenveto

Huhtikuu oli tiimimme kannalta tuottoisa kuukausi ja saimme lisättyä MyHeritageen paljon arvokasta tietoa.

Hakujen tekeminen näistä MyHeritagen kokoelmista on ilmaista. Näiden tietojen tarkastelemiseen tai niiden tallentamiseen sukupuuhun tarvitaan Data- tai Complete-sopimus.

Jos sinulla on sukupuu MyHeritagessa, Record Matching-teknologiamme ilmoittaa sinulle automaattisesti, jos näistä kokoelmista löytyy tietoja, jotka mätsäävät sukupuusi henkilöihin. Sen jälkeen voit tarkistaa tiedot ja päättää, haluatko lisätä ne puuhusi.

Viihdy uusien kokoelmien parissa!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin