Adoptoitu Isabelle löysi äitinsä yli 22 vuoden etsimisen jälkeen

Adoptoitu Isabelle löysi äitinsä yli 22 vuoden etsimisen jälkeen

Lapsena adoptoitu MyHeritage-käyttäjä Isabelle Guilbert, 48, Etelä-Ranskasta, yritti monta vuotta selvittää, missä hänen juurensa ovat. MyHeritagen DNA-testin ansiosta hän löysi äitinsä. Tämä on hänen tarinansa:

Isabelle Guilbert, 48

Isabelle Guilbert, 48

Synnyin eräänä kevätpäivänä Lounais-Ranskassa. Aluksi minut sijoitettiin adoptioon, mutta adoptiovanhempani menettivät huoltajuuteni, kun olin 4-vuotias, ja minut siirrettiin Ranskan sosiaaliviranomaisten vastuulle. Vaikea lapsuuteni muokkasi minua ja opetti minut huolehtimaan itsestäni. Matkan varrella tapasin myös Agnesin ja Martinen, joista tuli minulle kuin sisaruksia. Menin naimisiin nuorena, 23-vuotiaana, ja aloin rakentaa omaa perhettäni: Minulla on neljä lasta, jotka ovat tällä hetkellä 15-27-vuotiaita.

Perhettäni etsimässä

Vuonna 1998 aloin etsiä biologista perhettäni ja kohtasin ensimmäisen esteen: Haute-et-Garonnen alueen prefekti, jossa adoptioni tapahtui, kieltäytyi antamasta minulle pääsyä adoptiotietoihini. Vuosiin en päässyt juurikaan eteenpäin.

Sitten eräänä päivänä näin Facebookissa mainoksen MyHeritagen DNA-testistä ja päätin kokeilla sitä. Totta puhuen tein testin saadakseni selville etnisen alkuperäni. Olin jo hyväksynyt sen, etten luultavasti koskaan saisi tietää mitään biologisesta perheestäni – äitini tai isäni puolelta.

Kun DNA-testin tulokset muutamaa viikkoa myöhemmin tulivat, sain tietää, että minulla on iberialaista, skandinaavista, brittiläistä ja balkanilaista alkuperää. Todellinen ihana yllätys tuli, kun tarkistin DNA-osumani; Yksi osumistani jakoi kanssani 15,9 prosenttia (1804 cM) DNA:ta. Hänen arvioitiin olevan ensimmäinen serkkuni.

Isabelle (oikealla) ja hänen äitinsä

Isabelle (oikealla) ja hänen äitinsä asuvat nyt saman katon alla

Meillä on samat tavat

Otin välittömästi yhteyttä Severineen ja kerroin hänelle tarinani. Hän vahvisti, että hän oli todellakin serkkuni: äitini sisaren Ghislainen tytär. Hän jutteli sisarpuoleni Nathalien kanssa, joka suostui puhumaan minulle ja kertoi uutisen äidillemme. Kaikki olivat järkyttyneitä, sillä kaikki oli tapahtunut niin nopeasti. Äitini suostui puhumaan kanssani puhelimessa, ja sen jälkeen tein matkan tätini luokse kahdeksi viikoksi tapaamaan äitiäni ja tutustumaan siihen osaan perheestäni. Näiden kahden viikon aikana äitini kanssa huomasin, että meillä on samoja tapoja, kuten terassille meneminen yöllä katsomaan tähtiä!

’Muistan kyyneleesi’

Se on todella ihme ja uskomatonta! Löysin äitini ja suuren perheen. Äitini tunsi syyllisyyttä siitä, että hän antoi minut adoptoitavaksi. Sanoin hänelle: ”Muistan kyyneleesi”. En ole koskaan syyttänyt ketään. Vaatii rohkeutta antaa lapsi adoptoitavaksi, jotta hänellä olisi paremmat mahdollisuudet elää hyvä elämä. Minulla ei aina ole ollut helppoa, mutta nyt olen löytänyt äitini ja hän on tullut asumaan luoksemme. Loppujen lopuksi hän on se, joka on löytänyt itsensä osaksi suurta perhettä lasteni ja pian tulevien lastenlasteni kanssa. Meillä on kaksi vauvaa tulossa: pian saman katon alla asuu neljä sukupolvea!

Isabellen tytär ja äiti

Perhe on yhdessä; Isabellen tytär ja äiti

En ole koskaan aiemmin juhlinut äitienpäivää lasteni kanssa, mutta äitini haluaa sitä, joten juhlimme sitä nyt. Meillä on todellakin paljon juhlittavaa!

Suuret kiitokset Isabellelle hänen tarinansa jakamisesta! Jos etsit tuntemattomia tai kadonneita sukulaisia, MyHeritage DNA saattaa tarjota sinulle vastauksia. Tilaa pakkauksesi nyt.

Lue muita käyttäjäkertomuksia täältä!