Äiti ja tytär löysivät toisensa

Äiti ja tytär löysivät toisensa

MyHeritage on ylpeä saatettuaan yhteen äidin ja tyttären, jotka ovat olleet erossa toisistaan yli 43 vuotta.

Robin Adair Passey Mesasta, Arizonasta ei koskaan voinut unohtaa tytärtään, jonka hän sai ollessaan 15-vuotias. Robinilla oli vain muutamia minuutteja aikaa olla hänen kanssaan ennen kuin hänen oli luovutettava tyttärensä pois ikuisiksi ajoiksi. Vuosikymmeniä myöhemmin, osana sukututkimusprojektia, Robin ja hänen miehensä teettivät DNA-testin. Robin ei ollut uskoa onneaan saatuaan ilmoituksen MyHeritage DNA-osumasta – 49,1% yhteistä DNAta – mikä viittasi äiti-lapsi yhteyteen. Hän oli löytänyt tyttärensä.

Katso Robinin ja Beckyn iloisen kyyneleinen tapaaminen muutamia päiviä ennen merkityksellisintä äitienpäivää kummankin elämässä:

Tänä äitienpäivänä järjestimme kilpailun, jossa pyysimme käyttäjiämme kertomaan luonteenpiirteistä, jotka he ovat perineet äideiltään. Kilpailun palkintona oli MyHeritage DNA kit. Vastausmäärä oli aivan huikea!

Tässä voittajamme:

Mary Wilson: Olen adoptiolapsi ja minulla on kaksi tytärtä. En ole koskaan tavannut biologista äitiäni. Tätini kasvatti minut sen jälkeen kun ainoa ’äiti’, jonka olin tuntenut, kuoli ollessani 11-vuotias. Joten olen ollut onnekas sillä elämässäni on ollut kaksi naista äiteinäni. Haluaisin uskoa, että olen saanut biologiselta äidiltäni kyvyn empatiaan ja ymmärrykseen. Kuvittelen, että olosuhteista riippumatta, päätös on ollut hänelle hyvin vaikea. Tuntemalla sydämessäni empatiaa toisia kohtaan, toivon kunnioittavani häntä tänä äitienpäivänä…aivan kuin aikaisempinakin. Sen tietäminen, mihin kuulun, mistä heimosta olen, mistä jalanjälkeni lähtivät olisi mahtava lahja; ei ainoastaan minulle, mutta myös tyttärilleni.

Ja tässä muutamia muita suosikkejamme:

Joan Simonsen: Äitini oli ”lady” sanan jokaisessa merkityksessä. Hän ei koskaan kiroillut tai huutanut eikä hän, aivan varmasti, ollut laiska. Tanskassa, josta tulemme, äitini ompeli käsin univormuja armeijalle sillä aikaa kun minä olin leikkikehässä. Äitini oli hyväsydäminen. Emme koskaan lapsina tienneet olevamme köyhiä. Hän pystyi loihtimaan aterian vaikka kuninkaille perunoista, kaalista, porkkanoista ja mistä tahansa, mitä hän kasvatti puutarhassa. Hän ei koskaan tehnyt huonoa ruokaa. Äitini ei koskaan korottanut ääntään meille lapsille. Hän ojensi meitä hyvin tyynellä, pehmeällä äänellä. Olen se, mikä olen tänään koska äitini oli niin ihana roolimalli.

Kim Skinner: Biologiselta äidiltäni olen saanut vartalotyyppini ja saksalaisen huumorintajuni. Adoptioäidiltäni olen saanut uskoni tasa-arvoon ja anteliaisuuteen. He kumpikin ovat tehneet minusta sen, mikä olen.

Rebecca Strine: Yksi parhaista äidiltä perimistäni ominaisuuksista on sinnikkyys. Äitini elämässä oli monia takaiskuja, jotka olisivat voineet kääntää hänen elämänsä päälaelleen, mutta hän sinnitteli aina uudelleen. Hän, surullista kyllä, kuoli rintasyöpään vuonna 2015 ja kaipaan häntä joka ainoa päivä. Ei ole väliä mitä tulee vastaan, sinnittelen eteenpäin rohkeudella, jota en tiennyt itselläni olevan. Kiitos äiti!

Kiitoksia kaikille osallistuneille ja toivomme jokaiselle paljon lisää perheen kanssa vietettäviä äitienpäiviä.