Mitä joululahjaksi tänä vuonna?

Mitä joululahjaksi tänä vuonna?

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, ja useampi meistä miettii, mitä joululahjaksi tänä vuonna ystäville ja sukulaisille. Onneksi meillä sukututkijoilla on loistavia vaihtoehtoja ikimuistoisiksi lahjoiksi. Tästä artikkelista löydät muutamia sukututkimusaiheisia joululahjoja.

Anna omien juurien löytämisen lahja MyHeritagen määräaikaisella lahjajäsenyydellä.

MyHeritagen lahjajäsenyys

Lahjasi sisältää täyden pääsyn kaikkiin MyHeritagen ominaisuuksiin:

  • Rajoittamaton sukupuun koko ja tallennustila kuville
  • Maailmanlaajuinen 18,8 miljardin kokoelma historiallisia tietoja
  • Automaattiset Record Matches -osumat sukupuuhusi
  • Automaattiset Smart Matches™ -osumat miljooniin sukupuihin
  • Rajaton kuvatyökalujen käyttö (paranna laatua, korjaa naarmuja, väritä tai palauta haalistuneet värit, animoi kuvia)
  • Puun johdonmukaisuuden tarkistin — skannaa sukupuusi ja etsii virheitä
  • Instant Discoveries™ — lisää kokonaisia haaroja sukupuuhusi
  • Kaikki DNA-työkalut

Tutustu lahjajäsenyyteen tällä sivustolla, saat sen nyt puoleen hintaan!

Sukupuukaavio ilahduttaa saajaansa

Olet työskennellyt niin kovasti puun parissa; lisännyt huolellisesti nimiä ja päivämääriä, lainaamalla lähteitä ja lataamalla valokuvia. Nyt voit nauttia työn hedelmistä ja jakaa ne rakkaittesi kanssa kauniin sukupuukaavion avulla.

Valitse lahjan saaja lähtöhenkilöksi, tulostuta kaavio ammattinsa osaavassa painopalvelussa ja kehystä!

Aloita täältä:

Sukupuukaavio on loistava lahja esimerkiksi serkulle tai tädille, jolle haluat esitellä tutkimustuloksiasi hienolla tavalla.

Sukupuukaavio jälkipolvista on ihana lahja isovanhemmille. Valitse mukaan kaikki lapsenlapset valokuvineen.

Uusi aurinkokaavio on vain MyHeritagessa

Tämä kaavio on saanut inspiraationsa perinteisestä pyöreästä sukupuusta, jota on käytetty Euroopassa vuosisatojen ajan. Koska kaikki löytävät paikkansa tästä kaaviosta, sitä suositellaan erityisesti esim. joulun aikaan järjestettäviin perhejuhliin.

Valokuvamuistot suvun tapaamisista sykähdyttävät

MyHeritage on jo yli kahden vuoden ajan tarjonnut mahdollisuuden palauttaa vanhat, naarmuuntuneet ja/tai kellastuneet historialliset sukukuvat entiseen loistoonsa.

Iloiset rekiretket kuuluivat ennen joulun aikaan ja vanhempikin väki huristeli innoissaan kylänraitteja. Kuvassa ollaan ajelulla Kurkijoen Särkijärvellä 1930-luvulla.Kuvan on ottanut Pekka Kyytinen, se on osa Museoviraston kokoelmia ja väritetty MyHeritagen In Colorilla

Kuvia voidaan terävöittää ja värittää tai niistä voidaan poistaa naarmuja. Tulokset ovat varsin vaikuttavia, kuten nämä muutamat esimerkit osoittavat. Kuvat ovat osa Kansallisgallerian arkistokokoelmia ja ne on napannut Hugo Simberg 1800- ja 1900-lukujen vaihteessa. Niiden laatua on parannettu ja ne on väritetty MyHeritagen In Color -ominaisuudella.

Hugo Simberg

Hugo Simberg

Hugo SimbergMuokatut kuvat on helppo ladata tietokoneelle ja tulostaa missä tahansa valokuvausliikkeessä tai omalla tulostimella. Näistä kuvista voi sitten tehdä kauniita kehystettyjä tauluja tai tehdä esim. Aino-mummille kokonainen valokuva-albumi hänen lapsuudestaan. Mielikuvituksella ei ole rajoja! Lue täältä lisää kuvienkäsittelystä MyHeritagen kuvatyökaluilla

Anna lahjaksi juuret MyHeritagen DNA-testin avulla

DNA-pakkausDNA-testi on luultavasti henkilökohtaisin lahja, jonka voit antaa. Jokaisen alkuperä on koodattu DNA:han ja testi paikantaa, mistä päin maailmaa esivanhempamme olivat kotoisin. DNA-tulokset sisältävät etnisen hajonnan ja tunnistavat 2 114 maantieteelliseltä alueelta ne ryhmät, joista polveudumme. DNA-analyysi löytää myös aiemmin tuntemattomia sukulaisia. Mätsäystyökalumme vertaavat DNA:ta kaikkiin 6 miljoonaan testattuun tietokannassamme ja päättelee yhteisen DNA:n perusteella sukulaisuussuhteita osumiisi.

EtnisyysLue lisää geneettisestä sukututkimuksesta

Tilaa DNA-testi lahjaksi

Toivotamme kaikille MyHeritagen käyttäjille hauskaa joulun odotusta!

Artikkelikuva vuodelta 1921 Museoviraston kokoelmista.