Theory of Family Relativity™ -päivitys

Theory of Family Relativity™ -päivitys

Meillä on hyviä uutisia! Olemme juuri päivittäneet Theory of Family Relativity™:n tiedot ja lisänneet miljoonia uusia teorioita, jotka voivat auttaa selittämään sukulaisuussuhteesi DNA-osumiisi.

Theory of Family Relativity™ on tehokas geneettisen sukututkimuksen ominaisuus, joka auttaa selkeyttämään tutkimustasi selittämällä, miten sinä ja DNA-osumasi saatatte olla sukua toisillenne. Se hyödyntää MyHeritagen valtavaa, 46 miljoonaa sukupuuta ja 19,8 miljardia historiallista tietoa kattavaa tietokantaa tarjotakseen todennäköisiä teorioita siitä, miten olet sukua DNA-osumiesi kanssa.

Edellisen päivityksen jälkeen DNA-tietokantamme ja MyHeritagen sukupuuprofiilien ja historiallisten tietojen määrä on kasvanut. Tuloksena teorioiden määrä on kasvanut merkittävästi.

Etkö ole vielä tehnyt DNA-testiä? Nyt on hyvä aika tilata MyHeritage DNA-pakkaus!

Theory of Family Relativity™ numeroissa

Tämän uuden päivityksen ansiosta:

  • Teorioiden kokonaismäärä on kasvanut 166 168 357 teoriaan, mikä tarkoittaa 22 prosentin kasvua
  • Teorian sisältävien DNA-osumien määrä on kasvanut 22 prosentilla 116 865 576 osumaan
  • Polkujen kokonaismäärä on kasvanut 21 prosentilla yhteensä 1 204 841 247 polkuun
  • Vähintään yhden teorian sisältävien DNA-pakkausten määrä on kasvanut 7 prosentilla 2 528 969 pakkaukseen

Uusien teorioiden tarkasteleminen

Pääset Theories of Family Relativity™ -ominaisuuteen verkkosivuston DNA-osumien osiosta. Jos uusia teorioita on löytynyt, sivun ylälaidassa on violetti palkki. Näet kaikki teorian sisältävät osumat valitsemalla “Näytä teoriat”.

Katso alla oleva video, jossa opastetaan Theory of Family Relativity™ -ominaisuuden käyttöön:

Kun DNA-osumalla on teoria, se merkitään DNA-osumakorttiin. Voit myös suodattaa DNA-osumat niin, että vain ne osumat näytetään, joissa on Theory of Family Relativity™. Valitse sivun oikeasta ylänurkasta “Suodattimet”. Valitse sitten sivun vasemmasta laidasta “Kaikki puutiedot” ja “Sisältää Theory of Relativityn”. Näin saat näkyviin DNA-osumat, jotka sisältävät teorian. DNA-osuman kortissa näkyy 30 päivän ajan teksti “UUSI”.

Valitsemalla “Näytä teoria” näet yksityiskohtaisen polun, josta selviää, miten algoritmi päätyi ehdotettuun sukulaisuussuhteeseen. Joissakin tapauksissa tietyllä teorialla voi olla useita mahdollisia polkuja. Jos polkuja on useampi kuin yksi, voit siirtyä niiden välillä sivulla. Jos tietyllä teorialla on useampi kuin yksi polku, myös sen luotettavuus on suurempi.

On tärkeää, että käyt läpi kunkin teorian sukulaisuuspolut ja harkitset, onko teoria uskottava. Jos teoria vaikuttaa olevan oikea, voit vahvistaa sen heti sukulaisuuspolun alla olevalla painikkeella. Jos teoria vaikuttaa virheelliseltä, voit hylätä sen.

Confirming or rejecting a theory

Teorian hyväksyminen tai hylkääminen (klikkaa suurentaaksesi)

Vinkkejä, joilla voit lisätä mahdollisuuksiasi saada teorioita

Mitä tarkempi sukupuusi on, sitä suuremmalla todennäköisyydellä saat teorioita tarkasteltavaksi. Jatka puusi kasvattamista, jotta teorioiden saamisen todennäköisyys olisi suurempi. Mitä enemmän tietoja lisäät, erityisesti isovanhempien vanhemmista ja muista kaukaisemmista sukulaisista, sitä enemmän tuloksia saat. Se voi auttaa algoritmia löytämään uusia teorioita sukulaisuussuhteistasi DNA-osumiisi. Voit myös pyytää sukulaisiasi kasvattamaan puitaan ja tekemään DNA-testin, jotta uusien tulosten löytymisen todennäköisyys suurenisi.

Kaikki käyttäjät, joilla on uusia teorioita, saavat MyHeritagelta sähköpostin, jossa kerrotaan uudesta tarkasteltavasta teoriasta. Theory of Family Relativity™ on MyHeritagen Premium-ominaisuus. Koko teorian tarkasteleminen edellyttää sivustotilausta (Premium, PremiumPlus tai Complete). DNA-tietoja MyHeritageen lataavat käyttäjät voivat ottaa DNA-lisäominaisuudet käyttöön kertamaksulla.

Etkö ole vielä tehnyt MyHeritage DNA -testiä? Nyt on loistava hetki tehdä se! Liity mukaan joukkoon ja tilaa DNA-pakkaus jo tänään.!