Theory of Family Relativity™ -teoriat on päivitetty

Theory of Family Relativity™ -teoriat on päivitetty

Olemme juuri päivittäneet Theory of Family Relativity™ -sukulaisuuspolkuteoriat. Sukulaisuuspolkuteoriat tarjoavat viitteitä siitä, kuinka sinä ja DNA-osumasi saattaisitte olla sukua toisillenne. Ne yhdistävät sinut ja DNA-osumasi toisiinne sukupuissa olevien Smart Matches – ja historiallisten tietojen kokoelmissamme olevien osumien kautta.

Lisätietoja Theory of Family Relativity™ -sukulaisuuspolkuteorioista löydät tästä Tietopankin artikkelista.

Theory of Family Relativity™ -päivitys numeroina

  • Teorioiden kokonaismäärä kasvoi 33,373,070:sta 39,845,078:een — kasvua 19 %.
  • Teorian sisältävien DNA-osumien määrä kasvoi 20 %:lla 22,618,962:sta 27,130,989:een.
  • Joskus pääsemme samaan lopputulokseen useaa eri polkua pitkin, mikä viittaa vahvaan teoriaan ja antaa sukulaisuussuhteelle lisää luotettavuutta. Edellisen päivityksen jälkeen meillä oli 261,960,015 polkua. Tämän päivityksen jälkeen niitä on 20 % enemmän; 312,222,662.
  • Niiden MyHeritage-käyttäjien määrä, joilla on vähintään yksi teoria kasvoi 12 %:lla.

Kuinka pääset tutustumaan uusiin teorioihisi?

Jos olemme löytäneet sinulle uusia teorioita tässä päivityksessä, näet DNA-osumat sivusi yläosassa muutaman viikon ajan alla olevan bannerin, jossa kerrotaan, että sinulla on uusia teorioita.

Kun DNA-osumallasi on teoria, se näkyy hänen kortillaan.

Voit myös suodattaa DNA-osumiasi ja tarkastella vain niitä, joilla on sukulaisuuspolkuteoria. Klikkaa suodattimet-kuvaketta.

Valitse ensimmäisestä ryhmästä ne, joilla on teorioita.

Näet 30 päivän ajan UUSI-kuvakkeen juuri lisättyjen teorioiden kohdalla

Theory of Family Relativity™ on premium-ominaisuus ja edellyttää sivustosopimusta (Premium, PremiumPlus tai Complete). Käyttäjät, joilla ei ole MyHeritage-sivustosopimusta, näkevät edelleen kaikki, heille löydetyt teoriat, mutta eivät kaikkia niissä olevia tietoja. Jos lataat DNA-tietosi MyHeritageen jostain toisesta palvelusta, voit ostaa sivustosopimuksen tai vapauttaa kaikki MyHeritagen edistyneet DNA-työkalut 36 €:n kertamaksulla.

Tutustu sopimuksiin tästä linkistä.

Lopuksi

Theory of Family Relativity voi auttaa löytämään sukulaisuuspolkuja tuntemattomiin DNA-sukulaisiin ja ratkaisemaan mysteereitä, jotka ovat vaivanneet kuukausia tai vuosia. Sukupuun merkitystä teorioiden saamisen kannalta ei voi korostaa tarpeeksi. Rakenna ilmainen sukupuusi (max. 250 henkilöä) esim. suorista esivanhemmistasi.

Jos et ole vielä tehnyt MyHeritagen DNA -testiä, harkitse Ystävänpäivätarjouksen hyödyntämistä ja tilaa DNA-pakkaus tänään.

Lue lisää DNA:sta täällä