MyHeritage-kokoelmat – kaksi uutta kokoelmaa Itävallasta ja Itä-Euroopasta

MyHeritage-kokoelmat – kaksi uutta kokoelmaa Itävallasta ja Itä-Euroopasta

MyHeritage-kokoelmat – kaksi uutta kokoelmaa Itävallasta ja Itä-Euroopasta. Olemme iloisia voidessamme kertoa 10,7 miljoonan roomalaiskatolisen kirkonkirjatiedon lisäämisestä kahteen uuteen kokoelmaan, joita ei löydy muilta kaupallisilta verkkosivustoilta. Ensimmäinen on hakemisto useilta paikkakunnilta ympäri Itävalta-Unkaria ja Itä-Eurooppaa. Se kattaa nykypäivän Itävallan, Unkarin, Tšekin tasavallan, Puolan ja Saksan. Toinen keskittyy Wieniin, Itävallan pääkaupunkiin ja joihinkin ympäröiviin alueisiin. Kokoelmat sisältävät tärkeitä kaste-, avioliitto- ja hautaustietoja kattaen neljä vuosisataa 1500-luvulta 1900-luvulle. Kokoelmat ovat korvaamattomia kaikille, jotka haluavat tietää lisää juuristaan Itävallassa ja Itä-Euroopassa.

Tämän kokoelman kattamia alueita hallitsi Habsburgien monarkia, joka alkoi vuonna 1273, oli laajimmillaan Kaarle V: n aikana 1500-luvun puolivälissä ja jakautui sitten kahtia, Länsi- sekä Keski- ja Itä-Euroopan alueisiin, kattaen Itävallan, Unkarin, Böömin ja ympäröivät alueet. Tämän kokoelman tiedot ovat peräisin Keski- ja Itä-Euroopan kirkoista, joissa vallitsevana uskontona oli roomalaiskatolilaisuus.

Tee hakuja MyHeritage-kokoelmista

Europa Regina – Habsburgien hallitseman Euroopan symboli. Sebastian Munster 1570, Public domain

Europa Regina – Habsburgien hallitseman Euroopan symboli. Sebastian Munster 1570, Public domain

MyHeritage-kokoelmat sisältävät yli 14 miljardia historiallista tietoa. Hakujen tekeminen MyHeritagen kokoelmista on ilmaista. Tietojen tarkasteleminen ja niiden tallentaminen sukupuuhun edellyttää Data- tai Complete-sopimusta. Jos sinulla on sukupuu MyHeritagessa, ilmoittaa Record Matching -teknologiamme automaattisesti, jos näissä kokoelmissa olevat tiedot mätsäävät sukupuusi henkilöihin.

Viihdy uusien kokoelmien parissa!

Lue lisää historiallisten tietojen kokoelmista.