MyHeritage päivitti Saksan Nordrhein-Westfalen kuolinhakemiston 1874-1938

MyHeritage päivitti Saksan Nordrhein-Westfalen kuolinhakemiston 1874-1938

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että Saksan, Nordrhein-Westfalen, kuolinhakemisto 1874-1938 -kokoelma on päivitetty yhdessä Nordrhein-Westfalenin Landesarchivin (Nordrhein-Westfalenin osavaltionarkisto) kanssa. Tässä päivityksessä olemme lisänneet 4,8 miljoonaa kuolintietoa Arnsbergin piiristä. Kokoelma julkaistiin alun perin 2,4 miljoonalla Münsterin piirikunnan tietueella. Tulevissa päivityksissä lisätään Detmoldin, Düsseldorfin ja Kölnin piirien kuolinhakemistot.

Arnsbergin hallintopiiri on Nordrhein-Westfalenin keski-itäinen piirikunta, johon kuuluvat Sauerlandin kukkulat ja osa Ruhrin jokilaaksoa. Arnsbergistä tuli 1800-luvun alussa yksi uuden Preussin hallituksen alueellisista hallintokeskuksista.

Saksan siviilikuolemien rekisteritiedot, joita kutsutaan nimellä Personenstandsregister, ovat erinomainen sukututkimuslähde. Saksan väestörekisterinpitäjä ylläpiti niitä, ja ne kattavat 98 prosenttia väestöstä. Pakollisiksi ne tulivat kaikissa Saksan osavaltioissa vuoteen 1876 mennessä.

Väestörekisteritietojen kokoelma sisältää skannattuja kuvia alkuperäisistä asiakirjoista. MyHeritage indeksoi nämä kuvat ensimmäisenä Nordrhein-Westfalenin osavaltionarkiston Landesarchivin täydellä tuella, mikä tekee kuvien sisältämistä tiedoista entistä helpommin haettavia ja löydettäviä kuin koskaan aiemmin.

Tee hakuja Saksan Nordrhein-Westfalenin (Arnsberg and Münster), kuolinhakemistosta 1874-1938

Nämä tiedot sisältävät vainajan etu- ja sukunimen, tyttönimen, sukupuolen, uskonnon, kuolinpäivän ja -paikan, iän kuolinhetkellä sekä syntymäajan ja -paikan sekä puolisoiden, vanhempien ja jälkeläisten nimet.

Lisäksi rekisterit sisältävät hallinnollisia tietoja, kuten todistuksen numeron, rekisteröintipäivämäärän ja kuolinilmoituksen tekijän allekirjoituksen sekä rekisterinpitäjän allekirjoituksen.

Yhteenveto

Saksan Nordrhein-Westfalen (Arnsberg and Münster), kuolinhakemisto 1874-1938 voi antaa sinulle uutta tietoa saksalaisista esivanhemmistasi. Lisäämme lähiaikoina uusia tietoja tähän kokoelmaan.

Hakujen tekeminen Saksan Nordrhein-Westfalenin (Arnsberg and Münster), kuolinhakemistosta 1874-1938 on ilmaista. Tietojen tarkastelemiseen tai niiden tallentamiseen sukupuuhun tarvitset Data- tai Complete-sopimuksen. Jos sinulla on sukupuu MyHeritagessa, löytää teknologiamme automaattisesti osumia sukupuusi henkilöille.

Viihdy kokoelman parissa!