Olemme ylittäneet 8 miljardin tiedon rajan SuperSearch-hakukoneessa!

Olemme ylittäneet 8 miljardin tiedon rajan SuperSearch-hakukoneessa!

Kuinka iso luku on 8 miljardia? 8 miljardia sekuntia on 2 222 222 tuntia, 92 592 päivää tai 253 vuotta. Viimeaikaisten tutkimusten mukaan maailman väkiluku saavuttaa 8 miljardin ihmisen rajan 6 vuoden kuluttua. Amerikkalaiset tarkastavat puhelimensa 8 miljardia kertaa päivässä ja yhdysvaltalaiset autoilijat olivat juuttuneena liikenteeseen 8 miljardia tuntia vuonna 2015. Se on myös MyHeritage SuperSearch™-hakukoneessa olevien historiallisten tietojen määrä!

Tee hakuja 8 miljardista tiedosta nyt

Historialliset tiedot kokoelmissamme

Historialliset tiedot ovat sukututkimukselle korvaamattomia. Ne ovat ratkaisevia uusien yhteyksien luomiselle ja esivanhempiin liittyvien tietojen selvittämiselle. Olemme innoissamme saavutettuamme 8 miljardin historiallisen tiedon rajan. Tämä virstanpylväs on erittäin tärkeä ja odotamme saavuttavamme lisää virstanpylväitä tulevina kuukausina ja vuosina, sillä jatkamme miljoonien uusien tietojen lisäämistä SuperSearch-hakukoneeseen joka ikinen päivä. Teemme jatkuvasti kovasti työtä lisätäksemme enemmän globaalia sisältöä ja tehdäksemme oman sukusi tutkimisesta helpompaa kuin koskaan aiemmin.

Toukokuussa esittelimme kokoelmaluettelomme, sivustomme uuden osion, joka listaa historiallisten tietojen kokoelmat hakukelpoisina SuperSearch-hakukoneessa. Luettelo on hyödyllinen sekä aloittelijoille että ammattilaisille, sillä se esittää yksityiskohtaisesti kunkin kokoelman sisältämän tietojen määrän, mitkä kokoelmat ovat uusia ja kokoelman lisäämisen tai viimeisen päivittämisen päivämäärän. Se on portti laajaan, 8 miljardia historiallista tietoa sisältävään aarreaittaamme.

Kuinka laskemme tietojen määrän

Kukin SuperSearch-hakukoneessa oleva historiallisten tietojen kokoelma sisältää tarkan tietojen laskennan. Jäsennellyissä kokoelmissa kuten väestönlaskenta sekä synnyin- ja avioliittotiedot, jokainen yksittäinen nimi lasketaan yhdeksi tiedoksi. Esim. avioliittodokumentti, jossa on sekä morsiamen että sulhasen nimi lasketaan kahdeksi tiedoksi. Lempi- ja peitenimiä ei lasketa omiksi tiedoikseen. Sukupuussa jokainen profiili lasketaan vain yhdeksi tiedoksi vaikka se esiintyisi useammassa kieliversiossa. Jokainen valokuva lasketaan yhdeksi tiedoksi. Jäsentämättömissä kokoelmissa kuten sanomalehdet tai vuosikirjat yksi sivu on aina yksi tieto.

Record Matching -teknologiamme

Pitkälle kehitetty Record Matching-teknologiamme vertaa MyHeritagessa olevia sukupuuprofiileja kaikkiin SuperSearch-hakukoneessa oleviin historiallisiin tietoihin, löytää osumia erinomaisella tarkkuudella ja tuo ne sinulle. Saat ilmoituksen aina kun automaattinen systeemimme löytää sukupuusi henkilöihin mätsääviä tietoja.

Kun tarkastelet tietoja MyHeritagessa, ehdottaa Record Detective™-teknologiamme kyseiseen henkilöön liittyviä lisätietoja. Jokainen tieto MyHeritagessa on avoin ovi moniin muihin, samaan henkilöön liittyviin tietoihin ja sukupuuprofiileihin. Nämä tiedot voivat olla peräisin täysin eri tyyppisestä kokoelmasta tai toisesta osasta maailmaa kuin olit odottanut. Teknologia auttaa säästämällä aikaasi ja paljastamalla uusia tietoja, joita et ehkä olisi ilman sitä löytänyt.

Global name translation -käännösohjelma

Global Name Translation™-käännösohjelmamme kääntää erittäin tarkasti historiallisista tiedoista ja sukupuista löytyneet nimet kielestä toiseen luoden kaikki todennäköiset vaihtoehdot. MyHeritage SuperSearchin manuaalisessa haussa, saat muun kieliset tulokset käännettynä sille kielelle, jolla teit haun.

SuperSearch Alerts -hälytykset

SuperSearch™ Alerts-hälytykset ilmoittavat sinulle, kun aikaisempaan SuperSearch-hakuusi on tullut uusia tuloksia. Sensijaan että toistaisit aikaisemman hakusi uudestaan manuaalisesti ja tarkistaisit, onko uusia tietoja tullut, sinun ei tarvitse tehdä mitään – teemme sen kaiken puolestasi.

Olemme kehitelleet ainutlaatuisen Newspaper Matching-teknologian, joka soveltaa semanttista analyysia vapaaseen tekstiin historiallisissa sanomalehdissä. Löydämme siten automaattisesti osumia sanomalehtiartikkeleiden ja sukupuiden välillä. Tämä teknologia on ainut laatuaan ja ainoastaan MyHeritagessa.

Book Matching -teknologia

Book Matching -teknologiamme tutkii automaattisesti sukupuista löytyneet henkilöt ja vertaa niitä laajaan historiallisista kirjoista muodostettuun kokoelmaamme. MyHeritagen ainoa laatuaan oleva, innovatiivinen teknologia käyttää semanttista analyysia jokaisen digitoidun kirjan jokaisen sivun jokaiseen lauseeseen, jotta mahdolliset osumat löytyvät erittäin korkealla todennäköisyydellä.

Joidenkin kokoelmien tulosten tarkasteleminen on ilmaista (esim. Billion Graves, julkaistujen lähteiden yhdistelmä, kuolinhakemisto jne.) mutta useimpien tietojen tarkastelu vaatii Data-sopimuksen. Data-sopimus tarvitaan myös vapaaseen pääsyyn Record Matches-osumiin.

 

Kommentit

Sähköpostiosoite pidetään yksityisenä, eikä sitä näytetä

 • Solveig Kuutti

  17 elokuun, 2017

  Miten saan tehtyä oman sukupuun jota hallitsen, kun en osaa aloittaa kun aina tulee yhden sukulaiseni puu esiin, olen siihen täyttänyt äitini tiedot. Mutta haluan minun isäni ja äitini tiedot ja takentaa heidän ympärille tietoni.

  • A

   annikka

   19 elokuun, 2017

   Mene ensin sivulle . Vasemmalla puolella on painike, jossa teksti ”Aloita sukupuusi”, klikkaa sitä. Seuraavassa ikkunassa pääsetkin aloittamaan puun rakentamisen. Terveisin Annikka

 • Ollikkala Pentti

  17 elokuun, 2017

  hieno homma

 • Ylinen Harri

  20 elokuun, 2017

  17.8.2017 3 päivää sitten) lähetetty viesti, nyt on 20.8.2017 6 pvä hukassa.

  • A

   annikka

   20 elokuun, 2017

   Harri Ylinen, eipä ole näkynyt, olisiko mennyt ”bittitaivaaseen”?