Uutta: MyHeritage lisäsi miljoonia historiallisia tietoja Suomesta!

Uutta: MyHeritage lisäsi miljoonia historiallisia tietoja Suomesta!

On ilo kertoa, että nyt voit ensimmäistä kertaa etsiä miljoonia digitoituja pohjoismaisia historiallisia asiakirjoja alkaen 1600-luvulta ja tutustua pohjoismaisiin juuriisi! MyHeritage on lisännyt yli 32 miljoonaa historiallista asiakirjaa Pohjoismaiden alueelta, mukaan lukien yli 5,5 miljoonaa suomalaista asiakirjaa, joissa on yli 16 miljoonaa nimeä.

Etsi nyt

Historialliset asiakirjat ovat sukututkimuksen runko, ja ne ovat ehdottoman tärkeitä uusien perheyhteyksien löytämiselle ja tietojen hankkimiselle esi-isistämme. Suomalaiseen kokoelmaan kuuluu kastetodistuksia jo vuodelta 1657, avioliittoasiakirjoja vuodelta 1682 ja hautaustietoja vuodelta 1725. Voit saada lisätietoja suomalaisista kokoelmista ja suorittaa hakuja sivustolla.

Nyt lisätyt historialliset asiakirjat sisältävät yli 90 miljoonaa nimeä Pohjoismaista. Mukana on syntymä-, kuolema-, avioliitto- ja kasteasiakirjoja sekä väestönlaskentatietoja ja paljon muuta. Nämä tiedot ovat mukana niiden 70 miljoonan profiilin ja 730 000 sukupuun lisäksi, joita MyHeritagen pohjoismaista sukujuurta olevat käyttäjät ovat jo luoneet.

Tämä on asiakirjojen aarreaitta, ei pelkästään pohjoismaisille ihmisille vaan kaikille, joiden suvun juuret ovat peräisin tältä alueelta.

Miten historiallisia asiakirjoja käytetään

Tämä äskettäin digitoitu sisältö on jo käytettävissä hakuja varten hakukoneessa SuperSearch, joka on globaali, miljardeja historiallisia asiakirjoja sisältävä hakukone. Record Matching -teknologiamme käsittelee näitä tietoja ja löytää automaattisesti oleelliset historialliset asiakirjat oman sukupuusi ihmisille. Saat ilmoituksen aina kun järjestelmä löytää asiakirjan, joka liittyy johonkin sukupuusi henkilöistä.

Näiden asiakirjojen katselu edellyttää Datatilauksen tekemistä. Jos sinulle ei vielä ole sellaista, voit saada lisätietoja vuositilauksestamme, johon kuuluu kaikkien SuperSearch-hakukoneen historiallisten asiakirjojen rajaton käyttöoikeus ja Record Matching..

Tänään lisätyn merkittävän sisällön lisäksi MyHeritage sijoittaa yhä useampien pohjoismaisten historiallisten asiakirjojen digitointiin. Olemme solmineet uusia sopimuksia, jotka takaavat lukemattomien pohjoismaisten historiallisten asiakirjojen lisäämisen lähivuosien aikana.

Kutsumme sinua tutustumaan kokoelmiimme ja jakamaan löytösi kanssamme alla olevassa kommenttiosiossa. Löydät meidät myös Twitteristä ja Facebookista, joten tule rohkeasti mukaan keskusteluun.

Voit lukea lisää lehdistötiedotteesta täällä.

Toivomme sinulle monia jännittäviä löytöjä!

MyHeritage-tiimi