Millaisia joululahjoja sukututkija voisi antaa tänä vuonna?

Millaisia joululahjoja sukututkija voisi antaa tänä vuonna?

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, ja vuosi toisensa jälkeen useimmat meistä miettivät, millaisia joululahjoja antaa läheisilleen. Onneksi meillä sukututkijoilla on loistavia vaihtoehtoja ikimuistoisiksi lahjoiksi ystäville ja sukulaisille. Esittelemme alla muutamia sukututkimusaiheisia joululahjoja:

Anna omien juurien löytämisen lahja MyHeritagen määräaikaisella lahjajäsenyydellä.

Ehkä yksinkertaisin ja ilmeisin vaihtoehto: MyHeritage lahjajäsenyys antaa saajalleen pääsyn kaikkiin MyHeritagen ominaisuuksiin ja historiallisiin tietoihin, jolloin hän voi löytää tietoja suvustaan.

Tutustu lahjajäsenyyteen tällä sivustolla!

Sukupuukaavio ilahduttaa saajaansa

Valitse lahjan saaja lähtöhenkilöksi, tulostuta kaavio ammattinsa osaavassa painopalvelussa ja kehystä!

Aloita täältä:

Sukupuukaavio on loistava lahja esimerkiksi serkulle tai tädille, jolle haluat esitellä tutkimustuloksiasi hienolla tavalla.

Sukupuukaavio jälkipolvista on ihana lahja isovanhemmille. Valitse mukaan kaikki lapsenlapset valokuvineen.

Uusi aurinkokaavio on vain MyHeritagessa

Tämä kaavio on saanut inspiraationsa perinteisestä pyöreästä sukupuusta, jota on käytetty Euroopassa vuosisatojen ajan. Koska kaikki löytävät paikkansa tästä kaaviosta, sitä suositellaan erityisesti esim. joulun aikaan järjestettäviin perhejuhliin.

Valokuvamuistot suvun tapaamisista sykähdyttävät

MyHeritage on jo yli vuoden ajan tarjonnut mahdollisuuden palauttaa vanhat, naarmuuntuneet ja/tai kellastuneet historialliset sukukuvat entiseen loistoonsa.

Iloiset rekiretket kuuluivat ennen joulun aikaan ja vanhempikin väki huristeli innoissaan kylänraitteja. Kuvassa ollaan ajelulla Kurkijoen Särkijärvellä 1930-luvulla.Kuvan on ottanut Pekka Kyytinen, se on osa Museoviraston kokoelmia ja väritetty MyHeritagen In Colorilla

Kuvia voidaan terävöittää ja värittää tai niistä voidaan poistaa naarmuja. Tulokset ovat varsin vaikuttavia, kuten nämä muutamat esimerkit osoittavat. Kuvat ovat osa Kansallisgallerian arkistokokoelmia ja ne on napannut Hugo Simberg 1800- ja 1900-lukujen vaihteessa. Niiden laatua on parannettu ja ne on väritetty MyHeritagen In Color -ominaisuudella.

 

 

Muokatut kuvat on helppo ladata tietokoneelle ja tulostaa missä tahansa valokuvausliikkeessä tai omalla tulostimella. Näistä kuvista voi sitten tehdä kauniita kehystettyjä tauluja tai tehdä Aino-mummille kokonainen valokuva-albumi hänen lapsuudestaan. Mielikuvituksella ei ole rajoja!

Lue täältä lisää kuvienkäsittelystä MyHeritagen kuvatyökaluilla

Anna lahjaksi juuret MyHeritagen DNA-testin avulla

DNA-testi on luultavasti henkilökohtaisin lahja, jonka voit antaa. Jokaisen alkuperä on koodattu DNA:han ja DNA-testi paikantaa, mistä esivanhempamme olivat kotoisin. DNA-tulokset sisältävät etnisen hajonnan ja tunnistavat 2 114 maantieteelliseltä alueelta ne ryhmät, joista polveudumme. DNA-analyysi löytää myös aiemmin tuntemattomia sukulaisia. Mätsäystyökalumme vertaavat DNA:ta kaikkiin 5,5 miljoonaan testattuun tietokannassamme ja päättelee yhteisen DNA:n perusteella sukulaisuussuhteita.

Lue lisää geneettisestä sukututkimuksesta

Tilaa DNA-testi lahjaksi

Toivotamme kaikille MyHeritagen käyttäjille hauskaa joulun odotusta!