MyHeritagessa kyse on perheestä: Äiti ja tytär ovat taas yhdessä!

MyHeritagessa kyse on perheestä: Äiti ja tytär ovat taas yhdessä!

MyHeritagessa on kyse perheestä. Se on sitä, mitä teemme. Onpa sitten kyse ympäri maailmaa olevien jäseniemme mahdollisuudesta tutkia sukupuitaan tai saada lisää tietoa itsestään DNAn avulla, on kyse perheestä. Mutta kun käytämme DNAta yhdistämään perheitä – juuri se tekee meistä erityisen ylpeitä.

Yksi hämmästyttävistä kertomuksistamme voitti juuri arvossa pidetyn Emmy-palkinnon uutisten sarjassa. Ohjelman ”Finding Mom” (äidin löytyminen) toimitti Bob Buckley Fox 8 WGHP-kanavalle Pohjois-Carolinassa. Emmy-palkinnot keskittyvät televisio- ja laajakaistaohjelmien eri sektoreille

Katso tarina täältä:

MyHeritagessa on kyse perheestä: 50 vuotta kestänyt etsintä

Kertomus tyttärestä, joka etsi biologista äitiään 50 vuoden ajan ratkesi kaksi päivää senjälkeen, kun DNA-tulokset oli ladattu MyHeritageen.

Tilaa oma DNA-pakkauksesi täältä

1966 Cathy oli 16-vuotias, raskaana ja katolisten nunnien johtamassa kodissa. Hän näki tyttärensä viimeisen kerran tämän ollessa 4 päivän vanha. Vaikka Karen adoptoitiin rakastavaan perheeseen, hänellä oli aina tunne jonkin palasen puuttumisesta. Hänen ollessaan kolmannella luokalla, rakennettiin luokassa sukupuita. Kotiin tultuaan hän kertoi äidilleen, että ei voinut olla projektissa mukana, koska ei tiennyt mitään perheestään.

Vuosien mittaan Karen rekisteröityi perheensä tukemana jokaiselle adoptiosivustolle ja teki kaikkensa löytääkseen biologisen äitinsä. Karen teetti DNA-testin ja sen jälkeen hänen miehensä sai tietää, että tulokset voisi ladata MyHeritageen. Kaksi päivää myöhemmin Karen oli puhelimessa ja jutteli Cathyn kanssa.

Yllä olevalla videolla Karen ja hänen perheensä odottavat lentokentällä Cathyn saapumista. Videolla on myös enemmän Karenin vuosikymmeniä jatkuneesta etsinnästä. Suosittelemme, että otat pakkauksen nenäliinoja lähettyville.

Arvostettu Emmy

Tänään, kun perheen käsite on määritelty uudelleen, ymmärrämme DNA-voiman, joka sitoo meitä ajan ja tilan kautta. Vaikka Cathy ei voinut viedä vauvaa kotiinsa, pystyi Karen tuomaan biologisen äidin kotiinsa ja rakentamaan kauan kaivatun yhteyden.

MyHeritagessa on kyse perheestä. Lue kertomuksia käyttäjistämme, joiden elämää olemme voineet olla muuttamassa.

Onko sinulla perheenyhdistymistarina, jonka haluaisit jakaa? Kirjoita meille osoitteella: tarinat@myheritage.com