Ei omena kauas puusta putoa – Kilpailun voittaja on ratkennut

Ei omena kauas puusta putoa – Kilpailun voittaja on ratkennut

Pyysimme tänä äitienpäivänä lukijoitamme lähettämään yhdennäköisyyskuvia eri sukupolviin kuuluvista suvun naisista. Tulokset olivat uskomattomia. Yhdennäköisyys saamissamme kuvissa oli hämmästyttävä ja useissa aivan käsittämätön!  Kilpailun voittaja on Stephanie Brown.

Kilpailun voittaja Stephanie Brown

Vasemmalta; Elzabeth (Diemert) Brown ja hänen lapsen-lapsen-lapsen-lapsenlapsensa, Stephanie Brown, joka on syntynyt 133 vuotta myöhemmin.

Alla muita suosikkejamme.

Margie Wirth

”Kuvassa on neljän sukupolven naisia. Meillä kaikilla on samanlaiset silmät. Minun tukkanai oli paljon punaisempi nuorempana. Olen aivan varmasti perinyt tukan värin ja sen paksuuden sekä pähkinäpensaan vihreät silmäni isoäitini äidiltä Maggieltä. Neliönmuotoiset kasvoni ja nenän olen perinyt iso-iso-isoäidiltani Maryltä. Profiilini ja leukani ovat samanlaiset kuin isoäidilläni. Hänellä on myös paksu tukka omalta äidiltään.”

Vasemmalta; Margien iso-iso-isoäiti Mary Maher, isoäidin äiti Margaret ”Maggie” (Maher) McKeown, isoäiti Margaret McKeown ja Margie Wirth.

Kelly Bond

Vasemmalta; Kellyn isoäiti Nana Wilhelmina Thomas ja Kelly

Jessica May

Meille on aina kerrottu, kuinka muistutamme toisiamme!”

Vasemmalta; Madelaine May ja tytär Jessica May

Barbara Lopez

”Äitini kuoli 2 vuotta sitten ja selatessani vanhoja kuvia hämmästyin siitä, kuinka samannäköisiä äitini ja tyttäreni ovat lähes samanikäisinä. Niin ja meillä kaikilla on samanlaiset ilmeet.”

Vasemmalta; Barbaran äiti Jane Ellen Lockwood 21-vuotiaana, Barbara 43 ja Barbaran tytär Meghan 21.

Michelle Devlin

”Hän on kaksoseni”

Vasemmalta; Michellen tytär Adriana 3-vuotiaana ja Michelle pienenä.

Peggy Lauritzen

”Ihmiset kertoivat aina minulle, kuinka paljon muistutan äitiäni, mutta ajattelin heidän tarkoittavan luonnettani tai persoonallisuuttani. En koskaan ajatellut fyysistä samannäköisyyttä ennen kuin näin nämä kuvat äidistä ja minusta rinnakkain.”

Vasemmalta; Peggyn äiti Ida Stevens Clemens (1913-1984) ja Peggy Lynne Clemens Lauritzen

Katja Laaksonen

Vasemmalta; Katjan isoäiti kihlajaisjuhlissaan, hänen äitinsä toisena hääpäivänä ja Katja

Jessica Di Battista

Vasemmalta; Jessican äiti ja Jessica (1993) ja Jessica oman tyttärensä kanssa (2019).

Karen Lingat

Vasemmalta; Karenin äiti n. 1930 ja Karen n. 1970

Jan Beattie

”Ei epäilystäkään, etteikö hän olisi miniatyyri minusta. Minusta oli 4-vuotiaana otettu kuva ja ensimmäisen kerran, kun anoppini näki sen, hän kysyi, milloin olin ottanut Melissasta sen kuvan. Kummatkin tätini kutsuvat Melissaa pikku.Janiksi.”

Vasemmalta; Jan (Cash) Beattie 1956 ja hänen tyttärensä Melissa Beattie 1983

Samantha Evangelista

”Löysin tämän kuvan iso-iso-isoäidistäni serkku-DNA-osuman avulla!”

Vasemmalta; Samanthan iso-iso-isoäiti ja Samantha Evangelista.

Megan Terrell

”Isoäidin äiti on vielä elossa ja hänellä oli kaksi tytärtä – toinen on minun isoäitini Rhonda ja toinen on Karen – ja kummankin lapset olivat poikia mm. Rhiannon isä. Rhiannonilla ja hänen isällään on aivan samat kasvonpiirteet, jotka periytyvät Mayltä. Kaikki sanovat, että Rhiannon tulee näyttämään aivan isoäidiltään, kun vanhenee.”

Vasemmalta; Meganin isoäidin äiti May Ballard Germer synt. 1934 ja Meganin 2. serkku Rhiannon Baker synt. 2018

Jayne Sauley

”Voisin kertoa teille monia tarinoita tyttärestäni ja minusta. Hyvin usein meitä arvellaan vuosien erolla oleviksi kaksosiksi tai sisaruksiksi. Sain esikoiseni 20-vuotiaana, vuoden sisällä avioitumisesta hänen isänsä kanssa. Siitä hetkestä, kun tiesin olevani raskaana, tiesin, että hän oli tyttö. Kaikki neuvoivat olemaan valmiina sen varalle, ettei hän ole, mutta tiesin sen heti ensimmäisestä päivästä. Äitini kuoli, kun olin 6. Luulen, että Jumala kuiskasi korvaani monta vuotta sitten, että saisin mahdollisuuden tehdä sen mitä hän ei saanut – nähdä tyttäreni kasvavan nuoreksi naiseksi. Koko elämäni kuulin, kuinka paljon minä näytin äidiltäni, kävelin kuin äitini ja söin maissia kuin äitini. Nyt minun esikoiseni kuulee, kuinka paljon hän näyttää minulta; kuinka Jumala ei rikkonut muottia vaan jatkoi sen käyttöä. On kaunista nähdä äitini elävän hänessä.”

Vasemmalta; tytär Kaitlan Becker ja äiti Dorothy Jayne Sauley.

Megan Ryan

Vasemmalta; Meganin isoäiti ja Megan

Terävöitä valokuviasi MyHeritagen Photo Enhancerilla

Löytyykö sinun perheestäsi kiehtovaa yhdennäköisyyttä? Kerro meille alla kommenteissa.

Kommentit

Sähköpostiosoite pidetään yksityisenä, eikä sitä näytetä