Tämän kevään MyHeritage Hackathon

Tämän kevään MyHeritage Hackathon

Niille, joille termi ”Hackathon” ei ole tuttu kerrottakoon, että se on sprinttityylinen tapahtuma, jossa MyHertitagen tietokoneohjelmoijat, suunnittelijat, tuotepäälliköt ja muut kokoontuvat yhteen ja työskentelevät tiiviisti yhteistyössä uusien, jännittävien projektien parissa.

Työntekijät jaetaan tiimeihin ja heidän täytyy etukäteen miettiä uusia ideoita projekteihin. Sen jälkeen he viettävät yhdessä hackathon päivän ohjelmoiden ja suunnitellen ominaisuuksia, joilla konsepti toteutetaan. Toimistolla on sinä päivänä jännittävä tunnelma; musiikkia, paljon energiaa ja tarjoilua.

Tässä muutama kuva tiimeistä työn touhussa.

Tiimit saivat aikaiseksi hämmästyttäviä ideoita ja tekivät väsymättä töitä niiden toteuttamiseksi. Monia projekteista jatketaan ja kehitellään edelleen.

Alla muutamia ideoita:

  • DNA-pakkauksessa olevan aktivointikoodin skannaaminen, jolloin vältetään käsinsyötössä tapahtuvat virheet. Skannaaminen olisi myös manuaalista aktivointia helpompaa ja nopeuttaisi prosessia.
  • Kasvojentunnistuksen parantaminen perhesivustolla.
  • Live etnisyysraporttivideo: käyttäjille mahdollisuus DNA-tulosten saavuttua nauhoittaa reaktionsa, jonka he voisivat jakaa ystävien ja sukulaisten kanssa.
  • Äänestä tekstiksi merkitseminen/hakutoiminnot: Nauhoitteiden tekeminen hakukelpoisiksi siirtokirjoittamalla ne. Tämä auttaisi käyttäjiä hallinnoimaan audiotiedostoja.
  • Facebook profiilikuvan lataaminen henkilkökuvaksi. Tämä olisi käyttäjille helppo tapa lisätä uusi profiilikuva Facebookista.
  • Ilmoitusten, kuten syntymä- ja hääpäivät, lisääminen Family Tree Builderiin.
  • Mahdollisuus käyttäjille katsoa kuvia albumeittain televisiosta Google Chromecast laitteen avulla.

Kiitokset kaikille osallistujille ja tapahtuman järjestäjille.Odotamme innolla näiden hienojen ideoiden toteutumista. Mitähän seuraava hackathon myöhemmin tänä vuonna tuo tullessaan!