MyHeritagen Tietopankki – yksi paikka, lukemattomia lähteitä viemään sukututkimustasi eteenpäin

MyHeritagen Tietopankki – yksi paikka, lukemattomia lähteitä viemään sukututkimustasi eteenpäin

Tiedämme, että monet teistä, nykyisessä vaikeassa tilanteessa, piilottelevat kotona. Haluamme auttaa ja tarjota koulutuksellista ja hauskaa sisältöä sukututkimuksen aloittamiseen ja tekemiseen – MyHeritagen Tietopankki on hyvä paikka aloittaa.

Olemme esimerkiksi avanneet  vapaan pääsyn MyHeritage In Color™:iin, mustavalkoisten kuvien väritysohjelmaan huhtikuun ajaksi. Saat myös kaikki USAn väestölaskennat nyt ilmaiseksi 12.4.2020 saakka. Tiedätkö parempaa tapaa käyttää ylimääräistä aikaa kotona kuin tutustumalla esivanhempiisi?

Alla on muutamia poimintoja tietopankissa olevista artikkeleista – toivottavasti niistä on iloa sukututkimuksesi kannalta.

Sukupuu

MyHeritage Löydöt-välilehti auttaa sinua hyödyntämään Smart Matches™- ja Record Matches-osumiasi vapauttamalla MyHeritage-alustan täyden voiman perhehistoriasi tutkimuksen parantamiseksi.

Sukupuun rakentaminen MyHeritagessa ei ole vain hauskaa ja helppoa – se on myös erittäin palkitsevaa. Record Matching-, Smart Matching ™- ja Instant Discoveries ™-teknologioilla, voit saada valtavasti tietoja esivanhemmistasi ja lisätä ne puuhusi muutamassa minuutissa.

MyHeritage-perhesivustosi on enemmän kuin alusta sukupuun rakentamiseksi. Se on myös paikka, jossa voit tehdä yhteistyötä ja olla vuorovaikutuksessa sivuston jäsenten kanssa, tallentaa ja juhlia perhetapahtumia sekä jakaa valokuvia, tarinoita ja muistoja sukulaistesi kanssa.

Historialliset tiedot

Lähes kaikki suomalaista sukujuurta olevat voivat löytää esivanhempansa näistä kokoelmista, seurata heitä ajan kuluessa, saada lisää tietoa heidän elämästään, laajentaa sukupuutaan monilla sukupolvilla ja tehdä mielenkiintoisia löytöjä suvun historiasta.

Hakukoneiden käyttöön osana sukututkimusta on useita hyviä syitä. Ensiksi: vaikka MyHeritage ja muut tietojen tarjoajat vastaavat valtavaan tarpeeseen, mikään tietokanta ei sisällä kaikkea saatavilla olevaa tietoa. Voidaksesi olla varma, että teet perusteellista työtä, sinun tulisi sisällyttää hakukoneet tutkimusohjelmaasi.

Ihmiset tekevät virheitä. Muistatko vanhan sanonnan: ”erehtyminen on inhimillistä, anteeksianto jumalaista”? Sukututkimusversion tästä tulisi olla: ”erehtyminen on inhimillistä, korjaaminen sukututkimuksellista”.

DNA

DNA-tulokseni tulivat, mitä seuraavaksi? Onnittelut, DNA-tuloksesi ovat täällä! Olet aloittamassa uskomatonta löytöretkeä.
Tässä siitä mitä voit tehdä nyt, kun tulokset ovat sivustollasi:

DNA-osumien suodattaminen ja lajittelu. DNA-osumasivut on järjestetty neljälle eri välilehdelle – yleiskatsaus etnisyysarvio, DNA-osumat ja työkalut.

Kuinka DNA-testaus voi auttaa sinua löytämään sukulaisia? Kun teet MyHeritage DNA-testin tai lataat DNA-tietosi MyHeritageen, saat sekä etnisyysarvion että listauksen DNA-osumistasi. He ovat ihmisiä, jotka ovat todennäköisesti sukulaisiasi (läheisiä tai kaukaisia), koska heidän ja sinun DNAssasi on merkittäviä yhtäläisyyksiä.

Jos haluat lisää tietoa, ohjeita ja vinkkejä, niin selaa webinaareja, artikkeleita ja ohjevideoita  MyHeritage tietopankissa.