Esittelyssä Deep Nostalgia™ uudet animaatiot

Esittelyssä Deep Nostalgia™ uudet animaatiot

Deep Nostalgia™ on taianomainen D-ID:n kehittämä MyHeritage-ominaisuus, joka näyttää vanhoissa sukukuvissa olevat ihmiset liikkuvina ja hymyilevinä.  Deep Nostalgia™ on saanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa ja nyt esittelemme uudet animaatiot. Jo miljoonat ihmiset ovat jakaneet animaatioitaan sekä kertoneet reaktioistaan nähtyään rakkaita esivanhempiaan animoituina. Viisi viikkoa tapahtuneen julkistamisen jälkeen MyHeritagessa on tehty jo 72 miljoonaa animaatiota.

Animaation tekeminen perustuu valokuviin sovellettaviin, MyHeritagen työntekijöiden näyttelemiin elesarjoihin, joista on tehty videoajurit. Aloittaessamme meillä oli käytettävissä 10 videoajuria. Tänään voimme kertoa, että olemme kaksinkertaistaneet ajureiden määrän. Uudet 10 uutta animaatiota laajentavat kuvissa olevien henkilöiden eleiden ja tunteiden kirjoa: he hymyilevät, lähettävät suukon, ilmaisevat hyväksyntää nyökkäämällä ja paljon muuta. Erikoisanimaatioiden käyttö edellyttää Complete-sopimusta.

Moni käyttäjistämme liikuttui nähdessään esivanhempansa katsovan ympärilleen ja hymyilevän heille. Nyt voit nauttia Deep Nostalgiasta uusien animaatioiden ansiosta vielä enemmän.

Näin valitset uudet animaatiot.

Kymmenen uutta erikoisanimaatiota laajentavat vanhoihin valokuviin sovellettavien liike- ja ilmevalikoimaa:

Hymy

Tanssi 1

Tanssi 2

Suukko

Kiitollisuus

Suukko ja vinkkaus

Kulmakarvat

Suostumus

Sivuttain

Myötätunto

Ne ovat lisänä aikaisemmille, jotka on numeroitu yhdestä kymmeneen.

Kun animoit valokuvan, valitaan oletusanimaatio siten, että se vastaa valokuvassasi olevan henkilön asentoa. Se on aina yksi 10 perusanimaatiosta, ei koskaan erikoisanimaatio, joka pitää valita manuaalisesti.

Voit käyttää Deep Nostalgia™ -ominaisuutta kolmesta eri sijainnista:

Erikoisanimaatioiden valitseminen ei ole mahdollista Deep Nostalgia™ -pääsivulla. Sivu on tarkoitettu ainoastaan nopeaan kuvan animointiin ja jakamiseen. Voit tehdä erikoisanimaatioita ainoastaan perhesivustolla tai mobiilisovelluksessa.

Animaatiot perhesivustolla

Voit käyttää erikoisanimaatioita perhesivustosi kuvat-osiossa (”Sukupuu”-välilehti > ”Omat kuvani”) klikkaamalla animoitavaa kuvaa.

Klikkaa valokuvan yläpuolella olevaa uutta animaatiopainiketta, jolloin animaatiopaneeli tulee näkyviin näytön oikeaan reunaan.

Uutta: animaatiopaneeli

Uutta: animaatiopaneeli

Valitse haluamasi animaatio erikoisanimaatioiden luettelosta tai kymmenestä perusanimaatiosta.

Tässä muutamia esimerkkejä erikoisanimaatioista:

Suukko:

Tanssi 1:

Myötätunto:

Animaatiot mobiilisovelluksessa

Voit käyttää erikoisanimaatioita MyHeritage-mobiilisovelluksen ”Kuvat” -osiossa napauttamalla ”Valokuvat” -painiketta aloitusnäytössä tai päävalikossa. Napauta sitten valokuvaa, jonka haluat animoida.

Napauta sitten animaatiokuvaketta alla olevan kuvan mukaisesti:

Oletusanimaation jälkeen voit valita jonkun toisen napauttamalla ruudun yläosassa olevaa Animaatio-valikkoa.

Voit valita 10 perusanimaatiosta tai 10 uudesta erikoisanimaatiosta.

Kuka voi tehdä uudet animaatiot?

Erikoisanimaatioita voivat tehdä vain käyttäjät, joilla on Complete-sopimus.

Ilmaiseksi voi myös kokeilla Deep Nostalgia™ -ominaisuutta ja tehdä useita perusanimaatioita. Jos haluat kokeilla erikoisanimaatioita tai animoida rajattoman määrän valokuvia tarvitset MyHeritage Complete-sopimuksen.

Yhteenveto

MyHeritage esittelee jatkossakin uusia valokuvaominaisuuksia, jotka auttavat sinua luomaan yhteyden esivanhempiisi ja sukuhistoriaasi aivan uudella tavalla. Erikoisanimaatioiden lisäämisen myötä käyttäjillä on nyt mahdollisuus syvempään ja henkilökohtaisempaan Deep Nostalgia™ -kokemukseen.