Johtava yksityinen pääomasijoitusyhtiö Francisco Partners osti MyHeritagen

Johtava yksityinen pääomasijoitusyhtiö Francisco Partners osti MyHeritagen

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että Francisco Partners, johtava, globaali sijoittaja, joka on erikoistunut kumppanuuteen teknologiayritysten kanssa on ostanut MyHeritagen. Kauppa allekirjoitettiin helmikuun 24. 2021, ja odotti äskettäin saatuja viranomaishyväksyntöjä, joten yrityskauppa saatiin päätökseen tänään.

Viimeiset 18 vuotta ovat olleet uskomaton matka MyHeritagelle, mistä mikään ei olisi ollut mahdollista ilman mahtavaa tiimiämme ja omistautuneita käyttäjiämme. Emme olisi voineet tehdä sitä ilman sinua.

Sama tiimi … sama missio

MyHeritagen perustaja ja toimitusjohtaja Gilad Japhet jatkaa jatkossakin erinomaisen ja omistautuneen tiimimme johtamista luodessamme ihmisille uusia ja mielenkiintoisia tapoja saada tietoa juuristaan. Muutoksia ei ole tulossa henkilöstöön eikä tuotesuunnitteluun. Jotkut aikaisemmista sijoittajistamme ovat lähteneet hymyillen, ja Francisco Partners on korvannut heidät.

Jatkamme käyttäjien asettamista etusijalle

Francisco Partners on aloittanut toimintansa yli 20 vuotta sitten, ja se on investoinut yli 300 teknologiayritykseen ollen yksi teknologia-alan aktiivisimmista ja pitkäaikaisimmista sijoittajista. Francisco Partners sijoittaa kohteisiin, joissa sen tietotaito ja operatiivinen asiantuntemus voivat auttaa yrityksiä hyödyntämään koko potentiaaliaan.

Uskomme, että Francisco Partners on ainutlaatuisessa asemassa auttamaan meitä nopeuttamaan MyHeritagen kasvunäkemyksiä, mikä antaa meille mahdollisuuden jatkaa valitsemallamme tiellä ja tehdä sen, mitä teemme parhaiten – asettamalla käyttäjämme ensisijalle ja antamalla heille elämää rikastuttavia ja joskus niitä muuttavia kokemuksia. Odotamme, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, kun aloitamme tämän uuden luvun Francisco Partnersin kanssa.

MyHeritagen matka

MyHeritage on tehnyt suvun historian löytämisen miljoonille ihmisille ympäri maailmaa aina vain helpommaksi jo vuodesta 2003 lähtien. Intohimomme sukututkimukseen ja sitoutuminen innovaatioihin ovat ohjanneet meitä vuosien varrella. MyHeritage-palvelua käyttää tällä hetkellä maailman laajuisesti 85 miljoonaa käyttäjää, jotka ovat yhdessä luoneet yli 72 miljoonaa sukupuuta, ja sivusto on saatavana 42 kielellä.

MyHeritage on vuosien varrella koonnut 49 miljoonaa dollaria viidellä rahoituskierroksella, joista viimeinen tapahtui vuonna 2012, minkä jälkeen yritys muuttui kannattavaksi. Yhtiön sijoittajina ovat olleet yksityiset sijoittajat Yuval Rakavy ja Aviv Raiz, jotka sijoittivat yritykseen vuonna 2005 ja ovat edelleen tukeneet sitä sen jälkeenkin, sekä Accel, Index Ventures ja Bessemer Venture Partners. Näiden sijoittajien tuella yritys kiihdytti kasvuun ja toteutti 11 strategista yritysostoa. Jotkut yhtiön nykyisistä sijoittajista mm.  HP Beteiligungs GmbH, Yuval Rakavy, yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Gilad Japhet ja riippumaton sijoittaja Gigi Levy sijoittavat uudelleen yhtiöön Francisco Partnersin rinnalla.

Sitoutuminen yksityisyyteen

MyHeritagessa yksityisyytesi ja tietojesi turvallisuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Emme myy tai lisensoi henkilötietoja. Arvioimme jatkuvasti menettelytapojamme ja käytäntöjämme ja etsimme uusia tapoja parantaa lähestymistapaamme yksityisyyteen ja turvallisuuteen. Francisco Partnersin kanssa tätä sitoutumista vahvistetaan edelleen ja käyttäjät hyötyvät yrityksen yksityisyyden suojan kehityksestä. Ensimmäisenä askeleena tässä strategiassa päivitämme pian tietosuojakäytäntömme sopimalla yksiselitteisestä kiellosta lisensoida tai myydä geenitietoja kolmansille osapuolille. Nämä päivitykset ovat ainutlaatuisia suuressa sukututkimus- ja kuluttaja-DNA-teollisuudessa ja ovat osoitus kummankin yrityksen sitoutumisesta yksityisyyteen ja kuluttajiin.

Käyttäjille

MyHeritage tulee jatkossakin olemaan sama sukututkimusyritys, josta olet oppinut pitämään. Tehtävämme pysyy muuttumattomana, ja jatkamme innovaatioita, jotta suvun tutkimisesta tulisi tyydyttävämpää, nautinnollisempaa ja saavutettavampaa.

Olemme uskomattoman innostuneita MyHeritagen kehityksen seuraavasta vaiheesta, ja olemme iloissamme siitä, että olet osa sitä matkaa. Francisco Partnersin laaja asiantuntemus ja resurssit auttavat meitä luomaan entistä suurempaa arvoa käyttäjillemme ja tavoittamaan suuremman yleisön, mikä hyödyttää miljoonia MyHeritage-käyttäjiä ympäri maailmaa.

Pysy kuulolla; mahtavia asioita tulossa!